bu adam için yazdığım şeyleri hazmedemeyen 1arkadaş özelden mesaj atmış şimdi gördüm ve mesajdaki laflarını yüzüme etmeye kalksa neler olucağını,neler yapabiliceğimi ben bile tahmin edemiyorum ama be adam;cüppeli s2mtrak hoca için mübarek diye bahsediyosun kalkıp babana sövüyosun...anan babanla nasıl konuşucağını öğretmedi mi sana?
umarım o s2mtrak beynin sokulan lafları anlamana yardım edebilicek kapasitededir...
vaazmıymış bu cidden? benceoturmuşölesinesohbet ediyor cemaatle,benimbildiğim vaazdaenazından allahu tealanın adı bi kaçkez zikredilir,bu amcam iki kere kullanmış o da normal deyim icinde-Allah rahmet eylesin ve Allah muhafaza. Artı gülerek vaaz mı verilir, bieüstüne hokkabazları örnek vermiş inanan birinininancının saflığıyla alay ederek.bu amcam kesin cehennemde benim yanıma denk gelir bu gidişle
29 Nisan 2008 16:04
deliveren
cimbomlu demis ki: oooooooooo daha neler varrr bu adamdan iyi palyaço olur
İşinin Hakkını da Verir :)
29 Nisan 2008 16:06
cimbomlu
moralim bozulduğunda bu adamı izlemeye başlayacam
29 Nisan 2008 16:22
üstteki
beni terbiyesiz konuşturma..
adam haklı bu arada..
29 Nisan 2008 17:43
üstteki
annem videoyu sevdi, fethullah gülen videolarına kaydı ordan ,ben de biraz baktım ,kimsenin inancını sorgulamıyorum ama resmen çılgınlık
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19514
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!