gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Resim-Grafik-Video - cüppeli ahmet hoca-cep telefonu
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
the_ruach
the_ruach
izleyin kopun:D:D

26 Nisan 2008 02:15  mesajın adresini al  
*hanımeli*
*hanımeli*
bu gercek mi???...sakadır ya varmı bole ınsan???
yaa gel benıı dov dıyorr

26 Nisan 2008 02:18  mesajın adresini al  
hunikoleksiyncusu
hunikoleksiyncusu
bu adam benm idolümmm.....en çk da jet skiii macerası süper :D afkfşfkkdfşkş

26 Nisan 2008 02:18  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
adam kinder den çıkma bişi . . .

26 Nisan 2008 02:20  mesajın adresini al  
the_ruach
the_ruach
bakın bnm kuş ötüyor:D

2 defa alkışlanmış (2)  26 Nisan 2008 02:21  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
harbidende birileri bu adamı ciddiye alıp dinliyo bön bön oturup karşısında . . .

26 Nisan 2008 02:23  mesajın adresini al  
*hanımeli*
*hanımeli*
:Dbak kafasızlık yapma...kıcının arkasıan koyarsınn....
Ya sabır ya sabırrrr ayyyyyyyyyyy gıt cıktıgın yumurta ya kınder mı :D toto mu :D gerı donnn

26 Nisan 2008 02:24  mesajın adresini al  
the_ruach
the_ruach
ya dinle kop ordan vaaz veriyor ama kendi aklı başka yerlerde

26 Nisan 2008 02:24  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
milleti namazda hoplatırsınız ya diyo ne salakça...
benim kuş ötüyo diyo. horoz da ötebilir...
bu adama inananlar var mıdır?
cep telefonunuza ezan koymayın melodi olarak diyor. pantolonun arkasına koyarsınız çalar malar ezanı kıçınıza dinletmeyin diyor. espri mi şimdi bu?

26 Nisan 2008 02:25  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
adam harbi harbi ciddi şekilde vaaz veriyo şaka yada espri diil hiç biri,diyom ya eleman yumurtlayan yumurtalardan 1inden çıkmış . . .

26 Nisan 2008 02:28  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
vaazda başka konuşulacak konu mu yok peki? çoğu imam insan sevgisinden filan bahseder , kurban bayramının öneminden bahseder , ailenin öneminden bahseder ; adamsa cep telefonu melodisinden bahsediyo. diyecek söz yok!

1 defa alkışlanmış (1)  26 Nisan 2008 02:30  mesajın adresini al  
*hanımeli*
*hanımeli*
adam harbi harbi ciddi şekilde vaaz veriyo şaka yada espri diil hiç biri,diyom ya eleman yumurtlayan yumurtalardan 1inden çıkmış . . .

kınder veya toto :D

26 Nisan 2008 02:31  mesajın adresini al  
*hanımeli*
*hanımeli*
cesıt cesıt ınsanlardan bırtanesı bu
hele bunu dınleyenler ayrı bır cesıt vaka trajı komık...

ya uykum kactı gırım dedım yıne ortakantıne ıyı etmıssım bu adamı gorunce hepten uykum kactı :D

26 Nisan 2008 02:33  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
ya tam hatırlamıyomda sanırım yine bu dingil zamanında karınızı kızınızı yazın orlarda burlarda şu bilmem ne hallerde oraya buraya salmayın diyoduda tv de çıktı ya sonrasında kızı bikinili şekilde takılıyodu . . . cümle baya bi garip oldu idare ediver =)

souvereign jr. demis ki:
vaazda başka konuşulacak konu mu yok peki? çoğu imam insan sevgisinden filan bahseder , kurban bayramının öneminden bahseder , ailenin öneminden bahseder ; adamsa cep telefonu melodisinden bahsediyo. diyecek söz yok!

26 Nisan 2008 02:33  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
adam fabrikasyon hatası =)

*hanımeli* demis ki:
cesıt cesıt ınsanlardan bırtanesı bu
hele bunu dınleyenler ayrı bır cesıt vaka trajı komık...

ya uykum kactı gırım dedım yıne ortakantıne ıyı etmıssım bu adamı gorunce hepten uykum kactı :D

26 Nisan 2008 02:34  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch

bilmiyom hangisi,en son kinderden acayip salakça bişi çıkmıştı bi dahada almadım,totonunda çikolatasını sefmiyom =)
ama bu herifi çıktığı yere sokmak şart sanırım . . .

*hanımeli* demis ki:

kınder veya toto :D

26 Nisan 2008 02:35  mesajın adresini al  
*hanımeli*
*hanımeli*
ahaha baayagı bı hatalı yaw...
hmm ıkısınıde severım ben toto kınder :D...
efet yaa hoca efendııı hoca efendııı hadı sana eyvallah yolun acık olsun ınsallah gettttttt....
tekrar ızleyınce ama uyku etkısı yaratıyor (tekrar tekrar ızledımde)benım kus otuyor horoz otsun :S ....

26 Nisan 2008 02:42  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch

bide şimdi adamdan böle yumurtlayan yumurtadan çıktı falan diye bahsedince ve yanlışlıkla adam diye nitelendirdiğim insan görünümlü (-ki o görünümdede değil pek) yaratık söz konusu olunca kinderdende totodanda iyice soğudum . . .

*hanımeli* demis ki:
ahaha baayagı bı hatalı yaw...
hmm ıkısınıde severım ben toto kınder :D...
efet yaa hoca efendııı hoca efendııı hadı sana eyvallah yolun acık olsun ınsallah gettttttt....
tekrar ızleyınce ama uyku etkısı yaratıyor (tekrar tekrar ızledımde)benım kus otuyor horoz otsun :S ....

26 Nisan 2008 02:46  mesajın adresini al  
*hanımeli*
*hanımeli*
bide şimdi adamdan böle yumurtlayan yumurtadan çıktı falan diye bahsedince ve yanlışlıkla adam diye nitelendirdiğim insan görünümlü (-ki o görünümdede değil pek) yaratık söz konusu olunca kinderdende totodanda iyice soğudum . . .

yapma yaww :D...aman bosverrr kınder totodan sogunulurmu hele bundan dolayı:))...bitti gitti adam saka sakaydı gectııı..

pöf benımde vıdeo sagolsun uykumu getırdı kus hoross olurmu olee kafasızlıklık yapmaa oynayasım geldı....nınnı nıyetıne dınledım senı hoca efendı sagol :)bye byee herkese ıyı geceler

26 Nisan 2008 02:51  mesajın adresini al  
kwnch
kwnch
. . .

26 Nisan 2008 03:00  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008