ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
FOX’ta ekrana gelen “Şansa Bak”ta 21 Nisan Pazartesi akşamı çok ilginç bir olay oldu.
Yarışmanın sunucusu Ahmet Çakar, Selvi Kaçal adlı yarışmacının giydiği kıyafeti çok dekolte bulup, üstüne doğru dürüst bir şeyler giymesi için kulise gönderdi. Selvi Kaçal da Kaçar’ın dediğine uyup, kuliste kıyafet değiştirip geldi, ama Çakar onu da dekolte buldu. Çakar, hem onu hem program hostesini dekoltelerini örtecek kıyafetler giymeleri için stüdyodan çıkardı. Onlar da gıklarını çıkarmadan Çakar’ın dediğini aynen uyguladı. İşte o akşam Ahmet Çakar’la yarışmacı Selvi Kaçal arasında yaşanan ilginç diyalog:
Ahmet Çakar: Ne için geldin buraya?
Selvi Kaçal: Para almak için
A.Ç: Peki hazır mısın?
S.K: Hazırım.
A.Ç: Peki şu kıyafetini toparlayıp gelmek istemez misin?
S.K: Vardı göstereyim dedim.
A.Ç: Beyler (diğer iki yarışmacıya) ikiniz sen ve sen, sadece bana bakacaksınız. Hanımefendiyle konuşmayacaksınız. Kıyafet mi göstermeye geldin buraya?
S.K: Evet kıyafet göstermeye geldim.
A.Ç: Eğer finale kalırsan Selvi Hanımefendi, bu kıyafetle istemem. Git üstüne bir şeyler giyersin, finalde arada reklam arasında. İstemiyorum kardeşim. Hatta şimdi gidin giyinin. İkiniz de giyinin gelin adam gibi.
Kıyafet değiştikten sonra
A.Ç: Git bunu da beğenmedim. Git daha adam gibi bir şeyler giyin kızım.
S.K: Ay inanmıyorum.
A.Ç: Git üstüne şal al.
Ve Selvi Çakal üstüne bir şal atıp, yarışmaya öyle devam etti.
Ali Eyüboğlu
Ahmet Çakar'a bi haller oldu...
26 Nisan 2008 01:30
erik
kusarım ben o bikini giyse be!
ne oldugunu gösterdi giymese daha iyi olur
kendimizi deşifre etmeyelim ne dersin:) ayrıca ahmet cakar amedin öküzü bakar işte
kretzsche demis ki: ya 13 tane yorum okudum 5 tane mesaji sildim hakaret etmeden yorum yapamiyor musunuz?
26 Nisan 2008 03:55
kretzsche
ayrica bu gibi adamlar televizyonda program yaparsa elalem başkasına karışma hakkını kendinde görür tabii memlekette... yok dekolteymiş .. sana ne be .. terbiyesizlik etmiş ..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19513
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.