neyse sabah kalkınca bi bakarsın öptüm görüşürüz yarın kçib
25 Nisan 2008 23:50
' işte o benim
ohaa ordaki yeşilli benim lan ne zaman çekmişler vay anasını:(
daisy=) 'pomegranate
purepoison(can):):)
kuzum bende doğma büyüme sivaslıyım gaytte orda büyüdüm ok biraz haklısın o konuda yobazlık var ama bu en fazla 5 yıl öncesine kadr ben sivastyken öleydi ama gecen yıl gttimde gayette insanlar değişmişti askılı badimi sortumu giyip çıktım çokta umursayıp bakan olmadı dier konulara gelince abartma olmasın:S
şort konusunda korkuttular baaya...mesela eskiden şöyle bir 7-8 sene önce ben kolsuz bir şey götürmezdim bile:D ama tabi üni.değiştirdi orası da büyük bir gerçek..seni zaten o yobaz kesimden ayrı tutanzi:D
ne biliyim ya hiç sevmiyorum ve hep de dua ederim allah yolumu düşürmesin oraya diye büyükte konuşmak istemiyorum ama...=)
just ivy
şşşşşşş sivasçı ve çişliler... ben yatıom... sabah bakarım bi düzen getirirm umarım...hade eyi gecelerrrrrrrr
25 Nisan 2008 23:51
aslan67
Bumi'nin okula gelmediği belli:)
purepoison(can):):) demis ki: ahahahah aman işemeniz yanlış yerlere gitmesin terastan söle hocalrın kafaya doğru :D
25 Nisan 2008 23:51
souvereign jr.
valla teras keyfi güzel oluyor ya. :)
25 Nisan 2008 23:52
sara chopin
şortlu olan benim nereye bakıyodum ki öyle ya neyse doğal olmuş
bonaventure
oha! ben şu beyaz badili kızı tanıyorum. aybüke onun adı:))
chihiro demis ki: bunu kaçıramam hacı.aslında ben 23ünde de gelmiştim sizi bulamadım kısmet.
ivy tam olarak burası değil mi flash yap anlat istersen
glikoz
yapmayın gözünüzü seveyim alakası yok çok abartmışlar =) hele bi gelin görün =))
şort konusunda korkuttular baaya...mesela eskiden şöyle bir 7-8 sene önce ben kolsuz bir şey götürmezdim bile:D ama tabi üni.değiştirdi orası da büyük bir gerçek..seni zaten o yobaz kesimden ayrı tutanzi:D
ne biliyim ya hiç sevmiyorum ve hep de dua ederim allah yolumu düşürmesin oraya diye büyükte konuşmak istemiyorum ama...=)
25 Nisan 2008 23:53
bonaventure
fıstık gibiymişsin:P
:))
' fingir büsküüt demis ki: ohaa ordaki yeşilli benim lan ne zaman çekmişler vay anasını:(
25 Nisan 2008 23:53
' işte o benim
yaa o sırada marifi arıyoduk ya ona bakıyodun heralde kapalıydı gerçi turkcelli:(
chihiro demis ki: şortlu olan benim nereye bakıyodum ki öyle ya neyse doğal olmuş
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19511
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!