hande daha uzun süredir depresyonda...
beni bırak nolur
28 Nisan 2008 14:01
cimbomlu
batılı doğulu türkiyeyi ikiye böldün hemen ayrıca batılıymış doğuluymuş ne farkeder bu hakkı veriyormu
28 Nisan 2008 14:04
hepsi eren
28 Nisan 2008 14:05
tegan pelin
özür dilerim :((
cimbomlu demis ki: batılı doğulu türkiyeyi ikiye böldün hemen ayrıca batılıymış doğuluymuş ne farkeder bu hakkı veriyormu
28 Nisan 2008 14:07
sara chopin
bak dostum yankeeleri hiç sevmem bana 8 mile dissleri attırmayın ha ağzımı bozamıcam ama o ayrı
28 Nisan 2008 14:09
cimbomlu
seninle kim dost olur
28 Nisan 2008 14:10
' işte o benim
istedim konuşmayı yazı yazarak anlatmayı sevmeyi ölçüp tartmayı ama söylettiniz zorla adımı bunu bilirim wack duyunca kaçtım oturdum elime aldım sazı çaldım iki aşık attım sorunumu söyledim sizlere anlayan anlamayan nedir dedi kaldı böyle
28 Nisan 2008 14:10
sara chopin
cimbomlu
seninle kim dost olur
sana demedim kapçık..
28 Nisan 2008 14:12
tegan pelin
bak küfretme cimbomluya biz onunla çıkıyoruz
'gsli amigo rapçi demis ki: cimbomlu
seninle kim dost olur
sana demedim kapçık..
28 Nisan 2008 14:13
cimbomlu
bi amigo süsü vermişsin ortalıkta dolanıyon
28 Nisan 2008 14:14
' işte o benim
küfür ede edile yolun sonuna geldi cimbomlu feykken yükseldi sözlerimi anlamadı dalga geçerek eglendi ama sonunda ebelendi sobelendi
28 Nisan 2008 14:15
sara chopin
lanet olsun hepinize diss attırdınız bize hey doğulu ya da batılı kim burada kaşıntılı rapimi küçümseyeni bırakırım yarı yolda fuat batı berlin sagopa bunların hepsi arkamda!
28 Nisan 2008 14:17
cimbomlu
gerçektende amigo rapçi ile baş edilmez(küfür konusunda)
28 Nisan 2008 14:17
sarho$
yoo dostum yoo tövbeler olsun eskiden gördüklerim yaşantılar hepsi birer hiçimiş eğlendik gördük bunu da şükrolsun her çektiğin şut gol olsun yoo yoo
kabul ettin sonunda cibileyitini söyledi kuşlar cinsiyetini sözlerim yetmedi anlatmaya peki yaptın ettin feyktin attım geri geldin işte o benim gibi beni yere serdin söyledi susttu aslında sormuştu kim oldugumu anladı bir anda yere yapıştı
28 Nisan 2008 14:21
tegan pelin
ben baş ederim
nasibin miyim?
cimbomlu demis ki: varsa baş edecek olan kabulümdür
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19511
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!