kurumun 300 öğrencisi var.bir yıldan fazladır faal bi kurum.
26 Nisan 2008 01:15
the prens
bilgisyar hocası lazım mı ? ciddiyim bu ay mezun oluyorum bilgisayar öğretmenliğinden
26 Nisan 2008 02:43
zerwan
belirttiğim branşlardan sertifikanız varsa olur.
asmode demis ki: bilgisyar hocası lazım mı ? ciddiyim bu ay mezun oluyorum bilgisayar öğretmenliğinden
26 Nisan 2008 13:49
zerwan
yokmu ilgilenen ?
28 Nisan 2008 09:33
zerwan
rehabilitasyon merkezimizde çalışmak üzere her branştan ( okul öncesi öğretmeni, zihinsel engelliler öğretmeni,işitme engelliler öğretmeni,rehber öğretmen ) öğretmen arıyoruz.
ilgileneneleri bekliyorum.
18 Mayıs 2008 12:46
metser
vallla dostum ben gelimm derdim ama ben lise mezunuyum üstelik sosyal bilimler dahada kötüsü ben esturuman yapımcıyım ha olmazmı
18 Mayıs 2008 16:01
dejenerasyon
bilgisayar programcısı lazımsa bi 2 sene daha beklicen şanşına küs benim gibisini kaçırdın
18 Mayıs 2008 16:04
alice k a
bu çocuk doğru söylüyor.
boomerang ¹³ demis ki: söz konusu rehabilitasyon ise, flamestrike'ı tek geçerim..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19510
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!