ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ÖSS yerine yeni bir sistem getirileceğini açıklanmış. Özcan, imam hatip ve meslek lisesi öğrencilerine yükseköğretime girişte uygulanan farklı katsayıyı kaldıracak yeni sınav sistemi uygulanıcağını açıklamış..
Yeni sınav İngiltere’de de uygulanan sistem gbi olup buna göre, ÖSYM tarafından düzenlenecek merkezi sınavda 12 test yer alacak,bunlardan 5’ini çözecek olan öğrenci, en başarılı olduğu 3 testin sonucuna göre üniversiteye girecekmiş.Mesela sayısal çıkışlı biri sosyal testi çözüp,lisedeki başarı puanından etkilenmeden sosyal alanda buluna,istediği bölüme girebilicekmiş.
bir ülkenin gelişmesi için öncelikle eğitim sisteminin rayına oturması gerekli..
25 Nisan 2008 21:51
bonaventure
öss de tek forvete dönecekmiş.
(1) 25 Nisan 2008 21:55
.:prenses:.
dejenerasyon demis ki: bir ülkenin gelişmesi için öncelikle eğitim sisteminin rayına oturması gerekli..
kesinlikle katılıyorumm....!!!!
25 Nisan 2008 21:57
xocoatl
2010 a ne düşüncekler yada hangi ülkenin sistemini getircekler :D
25 Nisan 2008 22:00
bonaventure
kesinlikle katılıyorumm....!!!!
bu cümledeki noktalama işaretlerinin anlamsızlığını görünce.
ben de...
25 Nisan 2008 22:01 ~ 25 Nisan 2008 22:02
aykı®ı
öss zate hep değişiyo . . .
ama nedense kimse böyle büyük önemle belirtilen hiç bi değişikliği göremiyo . . .
25 Nisan 2008 22:18
souvereign jr.
öss kötü bi sistem olabilir ama daha iyisi gelene kadar en iyisi prensibi olmalı.
25 Nisan 2008 22:25
ülkü özcan
deneme tahtası gibi oldu bu ülkenin gençleri zaten..
sürekli bi değişim yaşanıyo..
sanki sonuçlarını görmek için belli bi zaman geçmesini bekliyorlar..
bu gibi kararların sonuçları en az 6-7 yılda görülür bence..
her sene ne görüyolar da değiştiriyolar bi türlü çözemedim..
25 Nisan 2008 22:26
under a violet moon
sağlık ve eğitim sorunu bu ülkede hep varoldu olmayada devam etcek maalesef.. gerçi şaşırmamak lazım başbakan çok yoğun ne de olsa ağız dalaşında onunla bununla..
25 Nisan 2008 22:35
şipsi
ee ne olmalı nasıl seçilmeli insanlar ?? sınav sistemini desteklemiyorum merak ediyorum
25 Nisan 2008 22:39
doxa
2003 den ne gorduk kı 2009 da ne olsun yaa
25 Nisan 2008 22:43
' işte o benim
değişime ayak uydurun
25 Nisan 2008 22:44
pigu
bizim okullar da iptal olacakmiş
öss beni sorarsa ben yokum haberiniz olsn..
25 Nisan 2008 22:47
şipsi
ben tekraarr gircem heraldee
25 Nisan 2008 22:49
' işte o benim
ben össye girçem sonunda
25 Nisan 2008 22:53
pigu
bekle yenisine girersin diecem sen zaten öyle demek istedin
peki benm yaptigim ne haybeye konusuyorum burada
tammmm gidiyorm
ama yine gelebilrim benm sagim solum belli deil arada bi uyarin.
baska hangi ülkede bu kadar fazla aday bu kadar az universite sayısı varda, siz hangi ülkeden sistem getiriyorsunuz
azıcık yüzleşim su ülkenin gerçekleriyle yahu
şu alman sistemi fena değil ama o da burda zor uyglanır, oğlunuz amele olmaya müsait cıktı testler de dese hocanın biri, yaşamaya ne kadar devam eder bilemicem
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19507
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!