ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  requiem for a dream

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

lucy luyi
lucy luyi
değişik
~ 1055 gün   mesajın adresini al  

damla
damla
kim açıcak die beklidum....bu filmi herkesin izlemessi lazım..kesinlikle... 4 4 lük bi fil..gerek müzik( müzik ztn olayı koparan:)), gerek oyuncular ve senaryosuyla tamamne gençliğe hitap eden ve arşivlerde olması gereken bi fil.
film esnaasında gerekenler: sigara(2-3 paket)
ortam:loş veya karanlık
yer:salon deil,küçük bi oda
etki süresi: keisnlikle 48 saat kendinize gelemiosunuz...dikkat....

sölicek bişi bulamıorum bu filme....daha yazardımda..her cnm sıkkın olduunda bunu izliorum çnk ve bu takriben ayda 2-3 edio:) sevgiler...

sramana
sramana
korkunç bir film..DEHŞETENGİZ..film boyunca tüyler diken diken oluyor....2 kere izledim sadece daha fazlasını bünyem kaldırmadı ve ikisinin de sonunda kolumda korkunç bir ağrı duydum....her karakter filme mükkemmel sindirilmiş ve anlatmaları gereken herşeyi anlatmışlar.....görüntü insanın başını döndürüyor....annenin halüsinasyonları filmden sonra izleyeni ele geçiriyor...şapka çıkarttım filme ama soundtrackini bile dinleyemiyorum korkudan...

tane® ©an
tane® ©an
ben ikinciye izleyemedim:))

sramana
sramana
2.ciyi össden 2gün önce izlemiştim....biraz salaklık etmişim.....:P

tane® ©an
tane® ©an
iyi kazanmışsın yine de:))

sramana
sramana
hahah....o filme rağmen kazandım...tazminat davası mı açsam acaba sizin yüzünüzden istediğim yeri kazanamadım beni bunalıma soktunuz die:P

tane® ©an
tane® ©an
kazanırsın valla:)) ama amerikada olsan:P

damla
damla
böle bi son ben hiç bi filmde görmedim..tahmin edilmez ve çaresiz...dediğim gibi 48 saat en az kendinize gelemiosunuz...

sramana
sramana
evet amerikada iyi para kırardım bundan:P doğru ....walla....ya hatırlamak bile rahatsız ediyor...2.izleyişimde biraz daha profesyonel bakıyım dedim....hani çekimler nasılmış diyaloglar nasılmış vs die...ama ne mümkün film yine ayağımdan dibe çekti beni ....

fatih
fatih
Hemen izlemek için ftp yi tarıyorum

sramana
sramana
kendini kötü hissettiğin gün izlenmemesi gereken bir film...intiharın eşiğine götürür ya da fazla abartmadan söylersek 3 gün yataktan çıkarmaz...tek doz tavsiye ediyoruz...

damla
damla
kes
nlikle izle fatih.......gerçekten kayıp bu zmna kdr izmememennn..

damla
damla
bana kendi halime şükretmem gerektini ve uyuşturucudan uzak durmam gerektini hatırlatıo...ve içimi döküp ağlşıorum hüngür hüngür sonunda anyla oğılsarılınca....oglan kolunu farkedip annenin arkadaşları dışarda birbirlerine sarılınca...

sramana
sramana
kesinlikle insanları uyuşturucudan uzak tutmak için izletilecek yegane film....korku ve feci bi boşluk yaratıyor içinde...film bitince ne hissedeceğini bilemiyor insan....ben ağlayamadım bile dondum kaldım...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008