| |
-kaan-
|
ooo moda oldu bu yazılanları arka arkaya koymak lan herşeyi geçtim tarikat marikatta dünyanın en büyük futbolcularndgerard dedi ne bok olduğunu onunan biri
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
pigu
|
beni bağlamaz ben izleyecegim maça bakarim...
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
uaxoy
|
of aslan of...ne zaman buyucen
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
aslan67
|
Abi anlamıyorsunuz galiba:)
Hakan Şükür'ün tarikat mensubu olmasını gördüğünüz gibi hiçbir mesajımda desteklemedim,aksine karşı çıktım:)
Benim belirtmek istediğim konuyla alakasının ne olduğu?
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
aslan67
|
Volkan'ın yaptığı hatayı Hakan'ın yaptığı hatayla nötr duruma mı getirmek amaç nedir yani?:)
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
bonaventure
|
|
|
1 ~ 133 gün
|
|
| |
-kaan-
|
tartışmaya gerek yok hakan şükür türkiyenin yetiştirdiği en büyül adamlardan biridir ama dincidir yobazdır tamam amma velakinn ÇİRKEFTİR ANLATABİLİYOMUYUM ÇİRKEF
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
bonaventure
|
feto heryeri sarıp sarmalamış bi hakan kalmış konuşacak aq. sektır et;)
aslan67 demis ki: Volkan'ın yaptığı hatayı Hakan'ın yaptığı hatayla nötr duruma mı getirmek amaç nedir yani?:) |
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
-kaan-
|
Gerard söyledi gerard ahmet çakar yorumuyla söliyim bilirmiisniz gerardı???
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
-kaan-
|
o cüneytin maçında gol attıktan somra fenerlilere yaptığı el koluu görecekk o ÇİRKEFOLU ÇİRKEF BEKLEYİN 24 SAAT 25 DAKİKA KALDI
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
bonaventure
|
yapma kaan:)
-kaan- demis ki: o cüneytin maçında gol attıktan somra fenerlilere yaptığı el koluu görecekk o ÇİRKEFOLU ÇİRKEF BEKLEYİN 24 SAAT 25 DAKİKA KALDI |
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
-kaan-
|
Knka tamamda canımız sıkılıyo:)
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
-kaan-
|
ya büyük futbolcu bişey dediğim yok futbolculuğuna hatta cihanla flnda tartışmaya girdk bence tek forvet ilerde hakan şükür oynamalı avrupa şampiyonasnda ama çirkeflk ruhunda var golü attıktan sora fenerlilere el kol yaptımı yapmadı mı? nesee çirkefliğini inşallah avrupa şampiyonluunda kazanmamaız için tekrarlar
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
bonaventure
|
|
|
~ 133 gün
|
|
| |
bonaventure
|
cihan kim lan:)) nerden bilsin olum burda adamlar cihanı:))
-kaan- demis ki: ya büyük futbolcu bişey dediğim yok futbolculuğuna hatta cihanla flnda tartışmaya girdk bence tek forvet ilerde hakan şükür oynamalı avrupa şampiyonasnda ama çirkeflk ruhunda var golü attıktan sora fenerlilere el kol yaptımı yapmadı mı? nesee çirkefliğini inşallah avrupa şampiyonluunda kazanmamaız için tekrarlar |
|
|
~ 133 gün
|
|
| |