ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Volkan'ın elini sıkmayacaklar!
G.Saraylı futbolcular, Lincoln'e saldıran F.Bahçe kalecisini protesto için 'görmezden' gelecek.
Galatasaraylı futbolcuların, F.Bahçe’nin milli kalecisi Volkan Demirel’e karşı olan tepkileri hâlâ sürüyor. Sarı-kırmızılılar, pazar günü oynayacakları ve büyük ihtimalle şampiyonluğun belli olacağı karşılaşmada F.Bahçe’nin file bekçisi ’Volkan Demirel’in elini sıkmama’kararı aldı. İki takım arasında 27 Şubat’ta Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan ve G.Saray’ın 2-1 kazandığı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının son dakikalarında Volkan Demirel, Lincoln ile kapışmış, hatta Brezilyalı futbolcuya diziyle vurarak, 4 maç men cezası almıştı
TOPLANTI YAPTILAR
Sarı-kırmızılılar, bu nedenle Volkan Demirel’i ’protesto’ etmek amacıyla aralarında anlaştılar. Futbolcular, Lincoln’e karşı takındığı tavır, ettiği küfürler ve fiili saldırıda bulunması nedeniyle bu maçta milli kalecinin elini sıkmama kararı aldı.
G.Saraylı oyuncular, aralarında gerçekleştirdikleri toplantıda “Volkan, takım arkadaşımız Lincoln’e karşı centilmenlik ve futbol dışı bir harekette bulundu. Bunu ona hiç yakıştıramadık. Bu nedenle de pazar akşamı oynanacak derbide onun elini sıkmayarak, hem tepkimizi gösterelim, hem de Lincoln’ün hakkını koruyalım” diye görüş birliğine vardı.
Vatan
volkan da ne üzülmüştür, maça çıkmaz artık :P
25 Nisan 2008 13:21
aslan67
Bence o hayvanın bırak maçta protesto edilmesini,toplumdan dışlanması lazım..
(5) 25 Nisan 2008 13:22
banshee
Bunlar 1 ay sonra falan Milli Takımda bir araya gelecekler, aynı hedef için tek yürek olacaklar. O zaman da Lincoln değil Volkan olacak yanlarında.
(7) 25 Nisan 2008 13:23
banshee
hırsızın hiç suçu yok yani
aslan67 demis ki: Bence o hayvanın bırak maçta protesto edilmesini,toplumdan dışlanması lazım..
(2) 25 Nisan 2008 13:24
just ivy
volkanın işine gelmez mi bu sağolsunlar
25 Nisan 2008 13:25
aslan67
hırsızın hiç suçu yok yani
hırsızın ne söylediğini nereden biliyorsun,ağız okuma tekniklerin mi var?onu sahada amerikan güreşi yapsın diye koymadılar oraya..ben sana bu sitede laf soksam volkan gibi dalar mısın bana tekme tokat?
ama yok yanlış kişiye sordum sen dalarsın:)
25 Nisan 2008 13:26
..ot...
bosuna gaza getirecekler adamı...
25 Nisan 2008 13:26
ketum
nasıl koydu volkan ama, kedi fare gibi kovaladı Lincoln' u . maçlarda görmek istediğimiz görüntüler bunlar zaten:D maçta yenildik diye moralim bozulmuştu , sağolsun volkan durumu düzeltti:D
(2) 25 Nisan 2008 13:27
volkn
lincoln hariç. o volkanın eski sevgilisiyle biliyosun. ahahha.
...!!onur demis ki: çokda tın :D onlar ellerini s.ksinler
(3) 25 Nisan 2008 13:37
ketum
eskileri alıyom demirciiiiiiii
25 Nisan 2008 13:40
'' i l k o ''
dua etsınler kı volkan bı daha saldırmasın o şerefsize cokda umrunda sankı volkanın elının sıkılması
(3) 25 Nisan 2008 13:48
..ot...
hasan sas kadroda bu sefer. bence volkan da daha dikkatli olsun :)
'' i l k o '' demis ki: dua etsınler kı volkan bı daha saldırmasın o şerefsize cokda umrunda sankı volkanın elının sıkılması
25 Nisan 2008 13:50
aslan67
servet adamın aklını alır bu sefer:)
25 Nisan 2008 13:51
..ot...
lincolne bakılırsa bozamadiklari ile takılıyor :)
...!!onur demis ki: lincoln hariç. o volkanın eski sevgilisiyle biliyosun. ahahha.
volkanın bozduklarıyla takılıo diosun :D :D
(1) 25 Nisan 2008 13:53
..ot...
serveti gec abi. o efendi takılıyor. hasan sasi bilirim ben. necati olsa o da olurdu.(adananılıgın etkisi olabilir tabi) ama hasan yine de bir numara. hem de cok delikanlı adam :)
aslan67 demis ki: servet adamın aklını alır bu sefer:)
25 Nisan 2008 13:54
volkn
bence asıl volkan pis bozulmuş.
25 Nisan 2008 13:55
sara chopin
(6) 25 Nisan 2008 14:00
thuringwethil
umarım yaparlar böyle birşey, maçtan sonra da saldın mı barussoyu volkanın üstüne
25 Nisan 2008 14:06
ketum
sie sie sieee. akıllı ol lugano yuda salarım üstünüze.
thuringwethil demis ki: amator gerizekalısın
25 Nisan 2008 14:09
romeo'y
aykut olur sen merakma...
banshee demis ki: Bunlar 1 ay sonra falan Milli Takımda bir araya gelecekler, aynı hedef için tek yürek olacaklar. O zaman da Lincoln değil Volkan olacak yanlarında.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19494
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!