ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Çocukluğumuz....
90 lar cocuklari canavari kurabiye
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

for v
for v
Çocukluğum aklıma geldi. Öle bi forum açam dedim amaçsızca. Çocukluğum deyince de bi anda Susam Sokağı geldi aklıma.... Öle işt paylaşmak istedim..

~ 134 gün   mesajın adresini al  

off the record
off the record
kurabiye canavarı cıktı gene...idolümdür kendisi

hayda.bre
hayda.bre
Bu başlık tutar çocukuk dedim mi kimseyi tutamazsın arkadaş :)

zira unutulur mu bilyalı,toto kağıtları, gazoz kapakları,sigara kağıtları, akşam oynanan saklambaç :D bu uzar gider ....

for v
for v
Çocukluk arkadaşımla konuşuyordum msn de aklıma hüzünmlendim. Onla bize gidip Susam Sokağı izlerdik. Aklıma geldi. Başlık açıkdı mı açılmadı mı die bie bakmadan açtım hemen :)

kwn©h
kwn©h
o akşamki saklambaçta veletlerden biri önünü göremeyip bastığı yeri seçemez kafayı duvara gömçürür herkes korkar ama yinede evine götürür arkadaşını felan (en azından bizde böle bi kabzımanlık illaki oluyodu =))

hayda.bre demis ki:

zira unutulur mu bilyalı,toto kağıtları, gazoz kapakları,sigara kağıtları, akşam oynanan saklambaç :D bu uzar gider ....

üstteki
üstteki
hoyrat geçti :)

mr ako
mr ako
trtdeki hali daha iyiydi seslendirme açısından, ya da küçükkene onu izleyerek büyüdüğüm için daha iyi geliyor da olabilir..

meaningless
meaningless
sev dünyayı açılır her kapı işte susam sokagııııı ııı ııııı :P

tane® ©an
tane® ©an
birazdan benim gibi temble olmayan biri cıkıp başlıkların linkini verince kurur merak etme:) bir çok sıkıldım iki yerim çok dar oooo bu forumdan çok var:) bu arada youtube'da aratın family guyda kurabiye canavarı rehabilatsyonda vardı bi bölümde süperdi yaf:)

hayda.bre demis ki:

khopp!xd
khopp!xd
bhen halaa cocuqumm:):p

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008