Sen de sanal ortamda ''devrimcilik'' yap ''emekçinin hakkını koru'' tatmin olup mastürbasyonunu bitirince de zıbar yat.... Nasılsa yapabildiğin tek şey bu...
3~ 134 gün
tohunç
komünist enternasyonel marşı var ulusal olmadığını vurgulamak için mi enternasyonel adı :)
daisy=) kaidena demis ki: marşlar ulusal değil midir?
merakımdan sormaktayım...
1~ 134 gün
sweetdreams
değer yargıları ya da fikirler sadece kanla yazılınca mı saygı görmek zorunda peki? burada herkesin görüşüne son derece saygılı(!) olan insanlardan saygı konusunda vaaz dinlemek çok duygulandırdı beni:) inandıkalrınız önemli olabilir muhakkak ama yazdıklarımda ince bir eleştiri var anlayamıyorsanız o sizin sorununuz,üslubumu değiştirecek değilim,bu da beni hiç ırgalamaz.Hadi bi süre slogan yazıp birbirinizi alkışlayın eğlenin buyrun.Yazmaya devam edersem bazılarınız hadi bas şu marşada yaylan :) gibi aynı tarzda saçmalamaya devam edicek daha fazla saçmalamanıza neden olmuyum...
Mevlana'nın bir sözü var. ''Susmak asaletimdendir her lafa verilecek cevabım var.'' diye başlar gerisini de siz buluverin bi zahmet.
Ha bi de yüzünü görünce gtünün 3.5 atacağı adamlar hakkında buralardan atıp tutma.... Hoş sana koymaz döneklik geçen sene ''Cumhuriyet Mitinglerini ve Tuncay Özkan'ı yere göğe koyamıyordun bu sene katılanlara hakaret edip darbeci diyorsun. 2-3 ülkücü etrafını çevirse senden daha kafatasçısı bulunmayacaktır o ortamda. Malum her zaman söylediğim gibi bu işler omurga meselesi ve o sende yok...
~ 134 gün
tohunç
saygı duymadan saygı bekleme ;)
sweetdreams demis ki: değer yargıları ya da fikirler sadece kanla yazılınca mı saygı görmek zorunda peki? burada herkesin görüşüne son derece saygılı(!) olan insanlardan saygı konusunda vaaz dinlemek çok duygulandırdı beni:) inandıkalrınız önemli olabilir muhakkak ama yazdıklarımda ince bir eleştiri var anlayamıyorsanız o sizin sorununuz,üslubumu değiştirecek değilim,bu da beni hiç ırgalamaz.Hadi bi süre slogan yazıp birbirinizi alkışlayın eğlenin buyrun.Yazmaya devam edersem bazılarınız hadi bas şu marşada yaylan :) gibi aynı tarzda saçmalamaya devam edicek daha fazla saçmalamanıza neden olmuyum...
Mevlana'nın bir sözü var. ''Susmak asaletimdendir her lafa verilecek cevabım var.'' diye başlar gerisini de siz buluverin bi zahmet.
~ 134 gün
comandante
komünist enternasyonel marşı var ulusal olmadığını vurgulamak için mi enternasyonel adı :)
Sosyalist enternasyonal olmasın o???
1~ 134 gün
no control
ne diyeyim..,
sol sol olalı böyle zulüm görmedi...
herkes aklınca laf sokmaya çalışıyor...ah bide becerilse
''susmak onaylamaktır''
2~ 134 gün
tohunç
komançi konu ile ilgili ne diyon boşver omurgayı momurgayı, omurga operasyonu yaptırtma
~ 134 gün
biradamsmithbirdeben
Varmıdır daha güzeldir şu dünyada böyle bir marş..Birileri dediğm gibi sanal ortam solculugunu bırakmalı..faşistlerle dostluguda insanlık humanıstlik cercevesi altında millete yutturmamalı..Nerede görülmüş halk icin ölmeyi göze almayada sosyalist dendiği..nerede görülmüş oligarşiden ve onun kolluk güclerinden orkan tırsan..onlara övgüler düzene sosyalist dendiği..nerede görülmüş sadece okuyarak bir halkn kurtarıldıgı..Nerede görülmüş ellerinde ciceklerle eşitliğin adaletin sağlandıgı..oturulan yerde yazmak kolay peki halkımız icin ne yapıldı..NE marxsizmi ne leninizmi ne maozimi bilen bir kişinin sadece kdugu kıytırık gazetelerden yorum yapması cok cok sacma..
3~ 134 gün
tohunç
ooof of :)
comandante demis ki: komünist enternasyonel marşı var ulusal olmadığını vurgulamak için mi enternasyonel adı :)
Sosyalist enternasyonal olmasın o???
~ 134 gün
comandante
tohunç geldi kaçın demis ki: komançi konu ile ilgili ne diyon boşver omurgayı momurgayı, omurga operasyonu yaptırtma
Konu ile ilgili diyeceklerimizi söyledik biz bu forumda da öncekilerde de... Okumadan anlamadan atıp tutarsan olacağı budur işte.
~ 134 gün
sweetdreams
saygı duymadan saygı bekleme ;)
Saygı duymayan saygı duymam sizin burdaki farklı görüşlere saygı duyduğunuz hiç görmedim zira:)
herkes aklınca laf sokmaya çalışıyor...ah bide becerilse
''susmak onaylamaktır''
Benim için susmak onaylamak değildir.Mevlanaya göre-ki benim da katıldığım görüş budur- göre susmak çoğu zaman erdemdir.Benim için değeri olan insanlara laf sokarım,tek yaptığım fikri eleştirmekti.Tanımadığım etmediğim insanlara laf sokmam sakin ol.Dedemin bana bıraktığı tek mirası hatırlamak iyi geliyor bazen.
Emsali ile müşerref olmayanın sesi semadan gelir.
2~ 134 gün
tohunç
comandante valla bak sen cidden deniz baykalla bi alakan varmı lan manevi baban fln mı ki nedir bu benzerlik :)
3~ 134 gün
sarho$
karanfil deste gider hah hah ha nanay
kokusu dosta gider hah hah ha nanay
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19478
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!