ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > “Karanfillerle, şarkılarla Taksim’e” çağrısı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

peter pan
peter pan
tüm polisler ülkücü diye bir şey yok. olmadı da asla. zamanında da pol-der ve pol-bir olarak ikiye de ayrılmıştı polisler hatırlarsanız...
 1   24 Nisan 2008 22:27   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç

zamanında :)

peter pan demis ki:
tüm polisler ülkücü diye bir şey yok. olmadı da asla. zamanında da pol-der ve pol-bir olarak ikiye de ayrılmıştı polisler hatırlarsanız...
24 Nisan 2008 22:28   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
iyi de düzenin bozulcağını nerden cıkardın sen? olay cıkmadıktan sonra düzen sağlamak görevi mi kalıyor

haydaaa. olay polisin emre itaat etmemesi değil mi? emre itaat etmeyen polisin kendisi zaten başlı başına bir düzensilik değil mi?
24 Nisan 2008 22:28   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan

benim tanıdığım sol görüşlü bir çok polis var. sen sadece bir kısmıyla karşılaşmışsın demek
 1   24 Nisan 2008 22:29   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
belkide sen bi kısmıyla tanıstın ?

peter pan demis ki:

benim tanıdığım sol görüşlü bir çok polis var. sen sadece bir kısmıyla karşılaşmışsın demek
24 Nisan 2008 22:30   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
haydaaa. olay polisin emre itaat etmemesi değil mi? emre itaat etmeyen polisin kendisi zaten başlı başına bir düzensilik değil mi?
ifade vermesi kolay, tepkiden cekindik, olay yoktu amirim, emri tam anlayamadık, uyardık dinlemediler vs vs. Eğer polis gerçekten eyleme katılmak isterse bulur yolunu, sadece anons eder yada göstermelik hareketler yapar, savaşa gider gibi dalmaz göstericilere
24 Nisan 2008 22:31   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
belkide sen bi kısmıyla tanıstın ?

ben aksini iddia etmiyorum zaten. polislerin tamamı sol görüşlüdür demedim. ama polisler ülkücüdür de denmez dedim. kapiş?
 3   24 Nisan 2008 22:31   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
benim tanıdığım polislerin hepsi öğrenci dövmekten zevk alıyolar :)
 5   24 Nisan 2008 22:32   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
ifade vermesi kolay, tepkiden cekindik, olay yoktu amirim, emri tam anlayamadık, uyardık dinlemediler vs vs. Eğer polis gerçekten eyleme katılmak isterse bulur yolunu, sadece anons eder yada göstermelik hareketler yapar, savaşa gider gibi dalmaz göstericilere

-yazılı bir emir gider böyle eylemlerde polis amirlerine. yazılı emre itatsizik ettikleri zaman savunacak bir şeyleri kalmaz.
ayrıca siz beni anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. ben polis illa eylemcileri coplasın mı diyorum, ya da dağıtsın mı diyorum?
bakın arkadaşım. tekrarlıyorum. ilk sayfada konunun açılmasına sebep olan mesajımda polisin eylem yapamayacağını söyledim hakkı yoktur dedim. yani ben dedim çanakkale boğazı siz diyorsunuz yandı ......ağzı...
 1   24 Nisan 2008 22:35   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
benim tanıdığım polisler sadece öğrenci değil, herkesi dövmek istiyorlar... sadece öğrenci değil.
iş yerlerinde, sokaklarda türlü şeylerle uğraşıyorlar, oraya buraya eyleme müdahale için götürülüyorlar mesai saatleri dışında bile, izinli günlerinde bile. sonra orada sinirlerini masumlardan çıkarıyorlar. sonra evlerine gelip aileleriyle de tartışıyor, eşlerini çocuklarını dövüp bağırıp çağırıyorlar.
ben polisleri sevmem. babam da bir polisti. ama yanlış bilgilerinize müdahale etmek zorunda hissettim kendimi...

tohunç geldi kaçın demis ki:
benim tanıdığım polislerin hepsi öğrenci dövmekten zevk alıyolar :)
 3   24 Nisan 2008 22:38   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
1 mayısta ezilen halkaların,yoksulların,emekcilerin,üreten ama ürettiği artı değeri bir avuç kapitaliste kaptıranların,yaşamı bir vitrin penceresinden hep izleyipte hic bir zaman o kendi yarattıgı ürünlere ulaşamayanların,artık faşizmden,kapitalizmden,burjuvaziden,oligarşiden bıkan yeni bir dünya umuduyla hergün hergün umutlar besleyipte bir avuc kişi tarafından öldürülenlerin,yeni bir dünyaya ancak kendi kollarımızla ulaşabileceğimizin farkında olanların bayramı..
Emekten,sosyalizmden,barıştan ve kardeşlikten yana olan herkesi taksime davet ediyoruz..
Kendine solcu diyen bir kac embesile önereceğim tek şey oturun siz yazı yazın forumlara oraya buraya..Gidin türbana takın..egemenlık gidiyor deyin..akp agzımıza sıcıyor deyin..
Ali gitti veli geldi..Ama bu düzen böyle gitmeyecek..gidemez..İşte halkımız..işte yüreğimiz..işte inancımız..ve işte bir mayıs..ve taksim..
Yaşasın marxsist leninist ideoloji ve öncü parti..yaşasın halklarımız..yaşasın tek ve devrimci bir mayıs..
 2   24 Nisan 2008 22:39   mesajın adresini al  

cici coşkun
cici coşkun
yallah polis yallah
 1   24 Nisan 2008 22:41   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008