polis eylem yapmaz. yapamaz. polise eylem hakkı yok.
24 Nisan 2008 22:08
_volkan_
yapar abi türkiyede yapar
Dişe Diş, Kana Kan diye izinsiz çokta güzel yapar hemde üzerlerinde uniformayla ve görev saatinde
peter pan demis ki: polis eylem yapmaz. yapamaz. polise eylem hakkı yok.
24 Nisan 2008 22:09
peter pan
orada durum farklıydı. maaş için, çalışma hakları için yapamazlar. orada kendilerine karşı koyacak bir emniyet müdürü mü vardı? hayır. eğer ki dediğim gibi bir olay için yaparlarsa gizli saklı bi izin ya da serbestlik hakkı da tanınmaz kendilerine, topluca işten çıkartılırlar. böyle durumlarda asayişi sağlamak da askere düşer.
müdehale emri geldiğinde sakince beklemek de eylemdir, gidip de slogan atmasalar da olur
peter pan demis ki: orada durum farklıydı. maaş için, çalışma hakları için yapamazlar. orada kendilerine karşı koyacak bir emniyet müdürü mü vardı? hayır. eğer ki dediğim gibi bir olay için yaparlarsa gizli saklı bi izin ya da serbestlik hakkı da tanınmaz kendilerine, topluca işten çıkartılırlar. böyle durumlarda asayişi sağlamak da askere düşer.
24 Nisan 2008 22:15
peter pan
müdehale emri geldiğinde sakince beklemek de eylemdir, gidip de slogan atmasalar da olur
emir yerine getirilmezse o polisler ne şekilde cezalandırılır? eylemi susturma emri bu kez kimlere verilir?
24 Nisan 2008 22:16
no control
herkesin ne olduğu kime hizmet ettiği malumdur...
orada sözü emekçi halk söyleyecektir..
polisler hakkında soruşturma acılır ama o gün eyleme müdahele edilmez.
gecen öğretmen ve doktorlar da katıldı eyleme, yasak denildi öyle dendi böyle dendi noldu? hiç.
peter pan demis ki: müdehale emri geldiğinde sakince beklemek de eylemdir, gidip de slogan atmasalar da olur
emir yerine getirilmezse o polisler ne şekilde cezalandırılır? eylemi susturma emri bu kez kimlere verilir?
24 Nisan 2008 22:19
peter pan
abi anlamadın sen beni. toplumda düzeni sağlamak polisin görevi midir? evet. düzeni sağlamakla yükümlü polis bu görevini yerine getirmezse sadece soruşturma açılmaz... iş büyür.
24 Nisan 2008 22:20
tohunç
soruşturması açılır biter gider size bir anı
8 yıllık eğitime destek için eğitim sen kampanya başlatmıştı öğretmenler kurdele takmışlardı, kurdele takan öğretmenlere soruşturma açıldı, soruşturma yürütülürken 8 yıllık eğitim yasası çıktı, yasa çıktıktan sonra öğretmenlerden ifade alındı :)
24 Nisan 2008 22:22
peter pan
yahu iki olay aynı şeymiş gibi sürmeyin bunu örnek olarak. bu kadar basit olmayacağını siz de biliyorsunuz:) ki aslında benim bahsettiğim polisin eyleme karşı hamlede bulunmamasına değil, onların da eyleme katılıp slogan atmaları konusunaydı...
124 Nisan 2008 22:24
tohunç
polis eyleme katılıp slogan atar anca ülkü ocakları düzenliyosa eylemi ;)
iyi de düzenin bozulcağını nerden cıkardın sen? olay cıkmadıktan sonra düzen sağlamak görevi mi kalıyor
peter pan demis ki: abi anlamadın sen beni. toplumda düzeni sağlamak polisin görevi midir? evet. düzeni sağlamakla yükümlü polis bu görevini yerine getirmezse sadece soruşturma açılmaz... iş büyür.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19478
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.