ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  23 Nisan'da dekolte krizi
cocugun dekoltesi mi olur yobaz mudur 23 nisan
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

deliveren
deliveren
Kartal Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki 23 Nisan gösterilerinde, okul müdürü dans eden kız öğrencilerin gösteri kıyafetleri açık diye gösterilere son verdi.

Okul bahçesindeki törenlerde, ilk olarak öğrenciler Çanakkale Savaşı piyesi sahneledi. Üzerlerinde asker kıyafeti bulunan bir öğrenci ezan okudu, diğer öğrenciler de topluca namaz kıldı. Piyesin ardından ise kız öğrenciler göbeklerini açıkta bırakan kıyafetler giyerek, şarkı eşliğinde dans etmeye başladı. Bu sırada okul müdürü Mehmet Kahraman müziği kestirerek gösterilere son verdi.
 1   ~ 128 gün   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
öff.
~ 128 gün   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Şaşırmadım :) ama artık bu haberler sıradan kaçıyor :)

deliveren
deliveren
Gittikçe Durumları Vahimleşen Gerici Avesinin Son Marifetleri

banshee
banshee
Küçücük çocuktan bile rahatsız olan bir zihniyet.
O küçücük çocuğun göbeği mi tahrik ediyor...
Sapıklığa giriyor bunlar, ben başka da bir şey düşünmem.
 12   ~ 128 gün   mesajın adresini al  

ivy
ivy
banshee nin peşinde koşup alkışlıyorum

tane® ©an
tane® ©an
niyet önemli, biz de çok acık kıyafet artı makyaj istemedik, cocuk bu yaf. Bu yaşta makyaja filan başlarsa sonra ne olur. Gösteriyi filan kestirmedim ama yordamınca uyardım bebelerimi. Hayır o yaştaki erkek cocuklarının libidoları zaten tavan yapma aşamasında şu an. buluğ cağına yeni giriyorlar, gerek yok böyle şeylere:)

banshee
banshee
makyaja da karşıyım, striptiz yapan bir kadın gibi görünmesine de karşıyım.

tane® can demis ki:
niyet önemli, biz de çok acık kıyafet artı makyaj istemedik, cocuk bu yaf. Bu yaşta makyaja filan başlarsa sonra ne olur. Gösteriyi filan kestirmedim ama yordamınca uyardım bebelerimi. Hayır o yaştaki erkek cocuklarının libidoları zaten tavan yapma aşamasında şu an. buluğ cağına yeni giriyorlar, gerek yok böyle şeylere:)

deliveren
deliveren
İş Çıgrından çıkmış

auloniad
auloniad
ya biz cocukken böyle değildi hiç bişi. mersinliyim mesela. şimdi bakıyorum da oldukça açık giyiniyormuşuz ama arada bir fark var. küçük kadın gibi görünmeyi de mantıklı bulmuyorum. yine de sırf zihniyet yüzünden yapılan bu tip baskılar son dönemde çok arttı. bu gidşi iyi gidiş diil.

ketum
ketum
harbidende yuh. bunlar karıştırıyor ortalığı zaten

tutaste
tutaste
göbeği açıkta bırakan kıyafeti 23 nisan günü gösteri sırasında mı görmüşler?
daha önce nerdelermiş?
ordaki çocukların hiç biri kendi kafasına göre giyinmiyor..onlara şu kıyafeti alacaksın bunu diktireceksin diye söyleniyor onlar da yapıyor..sen gösteriden önce bakmadın mı kıyafetlere çalışmalarda?sormadın mı yardımcına ve diğer öğretmenlere durum nedir ne değildir diye?
ne biçim bir müdür bu,nasıl bir eğitimci?
hadi müdür yaptı böyle bir saçmalık diyelim töreni izleyen belediye başkanı,karakol komutanı bilmem ne yok muymuş?sormamışlar mı olay nedir,neden son verildi gösteriye diye?
baştan sona sorularla dolu bir haber..

2   ~ 128 gün   mesajın adresini al  

why so serious?
why so serious?
izledim de resmen müdür provakasyonu.olay berbat tamam da hayvan müdür hiç mi görmedi o çocukların kıyafetlerini provada vs.23 nisanın gündemini değiştirme çabaları bunlar.geçen sene de aynısı yapıldı.misal 23 nisan 2007 kuran okuma yarışması.

yapamayacaksınız hocam.gündemi değiştirebilirsiniz, ancak buna gücünüz yeter.ama bizim zihnimizde bir cumhuriyet gerçeği var sizin aptal beyinlerinizdeki tabular kadar sağlam bir düşüncemiz var.ona da elinizi attığınızla kalacaksınız.
 9   ~ 128 gün   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren

margo l'angelo demis ki:

yapamayacaksınız hocam.gündemi değiştirebilirsiniz, ancak buna gücünüz yeter.ama bizim zihnimizde bir cumhuriyet gerçeği var sizin aptal beyinlerinizdeki tabular kadar sağlam bir düşüncemiz var.ona da elinizi attığınızla kalacaksınız.

O Küçük Beyinleriyle Müdür Ve Onun gibilerin Bu Cümleleri Anlayabileceklerini Zannetmiyorum

souvereign jr.
souvereign jr.
bi yerde de kaçak cd operasyonu yapılmış zaten kaçak cd çetesinin başında bir okul müdürü çıkmış ve cdlerin içinde de çoluk çocuk dolu. e adamlar gizli gizli yapıyo bunları sonra da ay kızım göbeğini gösterdin çabuk ört oranı ayıp kesin gösteriyi diyorlar. kendileriyle çelişiyorlar. çocuklar okadar hazırlanmış oynamaya bari izin verin çocukların bayramı ne de olsa...

banshee demis ki:
Küçücük çocuktan bile rahatsız olan bir zihniyet.
O küçücük çocuğun göbeği mi tahrik ediyor...
Sapıklığa giriyor bunlar, ben başka da bir şey düşünmem.

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008