kırık bi gitar alıp sokaklara atasım war kendimi. belki birisi bozuk elektrik süpürgesini tamir etmem için bulur beni sokaklarda. sora da beraber albüm falan yaparız..
süper bi film bu.. çok doğal. tamamiyle hayatın içinden 8.1 den fazlasını hakedio..
harika bir film..film boyunca çalan bütün şarkılar enfesti..biraz daha aksiyon bekliyordum;ama kısa tutmuşlar sanki,londra vukuatlarıyla ilgili olarak bence ikincisini çekmeliler..
4 Temmuz 2008 16:03
pigu
şarkilarini indirdik dinliyoruz çok güzl..
4 Temmuz 2008 16:09
aslan67
Geçen gün yazacaktım da unutmuşum..
İkinci filmin adı da Twice olursa şaane olur,yapımcılar duyun sesimi..
aslan67 demis ki: harika bir film..film boyunca çalan bütün şarkılar enfesti..biraz daha aksiyon bekliyordum;ama kısa tutmuşlar sanki,londra vukuatlarıyla ilgili olarak bence ikincisini çekmeliler..
7 Temmuz 2008 19:32
buz mavisi-lilith
afiş ve kareler cok hos valla ızleyesım geldı gidip sorım varsa alıp ızleyım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19463
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!