ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar arabamı satıyorum. Kendisi 2000 model Renault RNi 9. Araç temizdir yürüyende sorun yok. herhangi bir kazası ya da sorunu da yok. çok temiz baktım. 2. sahibiyim. masrafsızdır. Ön Tamponun boyası kalkık ancak kaza ya da sürtmeden dolayı değildir.
Enjeksiyonlu,
LPG' li ve Ruhsata işlendi. (Zavolli - 2 ay oldu taktırdım.),
Otomatik ön camlar,
Merkezi kilit & Alarm Sistemi,
Orjinal Reno Çelik Jant,
Sağ, Sol ve 4' lü sinyal , Cam silici, ayarlana bilr koltuklar :D :D
Fiyatına; 11.500 istiyorum.
irtibat için : http://www.ortakantin.com/sendmessage.asp?id=18036 - PM atınız. her an kontrol ediyroum. bu arada en son bir ilanımda telefon no verdim gay bir eleman dadandı ondan araç ile ilgilenen varsa PM atsın işin ciddiyetine göre Telefon numarasını PM ile vericem.
(1) 23 Nisan 2008 12:28
bonaventure
çok para istiyon.
bi de kadın mısın doktor musun? onlardan bahset sen bize. necisin be güzel kardeşim. hangi meslek erbabından alacam ben bu arabayı? bilmem lazım de mi?
;)
23 Nisan 2008 13:14
luteus
:D komik yorum.
doktor sayılırım ama doktor değilim. yani TIP fak. mezunu değilim.
bay' ım.
teknik özelliklerimi de sayayım :D
bu arada araç,
80.000 KM' de
fiyatta indirim apollo13 için şöyle diyorum yaparım ama çok olmaz. max 250 ya da duruma bağlı oalrak yani babamın da fikrini alarak 11. 000 ytl olarak değişir. ama şuan için 11.500
ayrıca bonaventure emsallerine 12bin ve 1998 1999 modelere dökük oldukları halde 11.000 ve 11.500 istiyorlar en azından bu 2000 model lpg yeni takıldı enjeksiyonlu ve elektronik sistem takılı alette.
(1) 23 Nisan 2008 16:17
smith
Zenci 11.000'im yok biliyorsun.Ama iki bira ısmarlayayım bir tur ver. :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19440
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!