geri zekalı rijkaard efendi ronaldinhonun kalbini kırmayıp sağ kanat (amr) messi,sol (aml) ronaldinho,striker olarak da henry 3lüsü ile neler yapardı tahayyül edemiyorum...
sanırım bu yıl güney amerikanın hızlı ve teknik futbol zekasıyla harmanlanmış bir barselona dominasyonu izlerdik...
1 Mayıs 2008 01:09
ripcord
ewet nefis olurdu.
zaten riykard havlu atalı çok oluyor.
1 Mayıs 2008 01:10
ripcord
bu ne cambazlıktır?
1 Mayıs 2008 01:11
ripcord
yorumlardan biri:
Yeye lets talk about qualitys... When did you see ronaldo own 5-6 men last time? Messi just showed the world that he´s better then ronaldo and still some peoples are too unbright to realise it. And stop judgeing a player after the amount of goals he has produced during the season, that´s the only thing you cristiano wannabes have to say. What about the fact that ronaldo is a crybaby?
1 Mayıs 2008 01:13
sphinx®
cristiano ronaldoya atılan her bokun arkasında dururum :)
1 Mayıs 2008 01:14
ripcord
messi yi istanbulda izlemek istiyorum!
:P
1 Mayıs 2008 01:15
sphinx®
bojan krkic'i de beğendim ben...2-3 yıl içinde messi ayarında olur o da...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19436
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!