gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - Barcelona - Man.United
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 60
 Yazar: Mesaj:
aslan67
aslan67
İngilizler harika ya,ilk 4 takımdan 3'ü ingiliz maşallah..

30 Nisan 2008 01:25  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
oynanan futbol dışında pazar günkü gs-fb maçının aynısıydı.
manchester ilk 30 dakika oynadı, sonra maç dengelendi. ikinci yarı da gayet sıkıcıydı.
skor da aynı :)
futbolda totem yoktur

30 Nisan 2008 01:32  mesajın adresini al  
manson
manson
ne demiş ilker yasin mac basında gollü beraberlikler haric her türlü skorda barcelona tur atlar... yorumsuz valla bu adam halen spiker bide

30 Nisan 2008 01:56  mesajın adresini al  
aha
aha
bence barça alır ingilizlerden nefret ediyorum çünki

bende nefret ediorum ingilizlerden bende çok istedim ,barçanın almasınıda ahh be kardeşim bi messiyle olmuoki işte(bence)....

30 Nisan 2008 01:59  mesajın adresini al  
just ivy
just ivy
barca ya yazık oldu be o ne iğrenç oyundu....

30 Nisan 2008 09:15  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Bence yazık olmadı,iki takım da hak etti diyebiliriz;ama bana göre manchester az bir farkla daha fazla hak etti,dün geceki oyuna bakarsam,tempolu,zevkli ve 90 dakika bitmeyen bir enerjiyle oynadılar..

30 Nisan 2008 11:33  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
ben bu maç yerine var mısın yok musunu izledim. koyu bir barcalıyım güya. ama kız çok tatlıydı napiim :)

maç zaten 1-0 bitti , messi çok iyi oynamış duyduğuma göre ve herkes diyor barcelona barcalamalıydı diye.

30 Nisan 2008 19:56  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
Dün gece Old Trafford'da Dünya futbol tarihinin en büyük maçlarından biri oynandı.
Hani dün gece hayal bu ya, Megan Fox + Monica Belucci + Gisele Bunchen le üçlü randevum olsaydı ve üçü de wermeye kalksaydı wallahi şaka yapmıyorum dün geceki gibi arka arkaya boşalamazdım

nefis bir maçtı. Mençıstır yunaytıd yendi barselona çatır çatır ezdi. Her iki maçta da.

futbol kazandı evet futbol kazandı.

1 Mayıs 2008 00:48  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Hakikaten o eleştiri baya yanlış olmuş..dün manchester bana göre maçı kazanmayı hak eden taraftı..ilk maçı bilmem,izlemedim..

1 Mayıs 2008 00:51  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
ahaha dooru bokunu çıkardım biraz.
ok.
düzeltip konuşalım biraz. eleştirinin yanlış olduunu düşünmüyorum. mençıstır yunaytıdın defans yaparak tek golün üzerine yatarak galip geldiini düşünüyorum. bütün bir maç boyunca rakip kaleyi düşünen tek takım barselonaydı.

1 Mayıs 2008 00:56  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
:))))

kazanan hem galatasaray oldu hem de çelsi.

her ikisi de köpek dişlerini çıkardılar ve parçalaya parçalaya maçları kazandılar.

çelsi mençıstır maçıyla galatasaray fenerbahçe maçı birbirine paraleldir.

çelsi de cimbom da söke söke kazanmıştır.

bonaventure demis ki:
ingiltere liginde mençıstıra sempati duyuyorum. ispanyada barselonaya.en sevdiğim futbolcular messi, ronaldo ve arda. bu bağlamda skor ne olursa olsun kazanan haftasonu galatasaray olsun:)

1 Mayıs 2008 00:58  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
şu video yerine dans ederek attığı golü koysaydın ya can :)

1 Mayıs 2008 01:02  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan

1 Mayıs 2008 01:03  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
sphinx@

ancak bir oyuncunun takım olmadığını gördük işte...savunmanın arasında boğulup gitti...onun ayarında olmayan diğer oyuncular da attığı paslara koşmak yerine mal gibi baktı...

ne kadar dooru cümlelerdir. aslında verilmek istenen mesaj da tam olarak budur. ammawelakin yine de barselonanın mençıstır yunaytıd karşısında bunu haketmediğini düşünüyorum biraz da ilk maça göz kırparak.

1 Mayıs 2008 01:05  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord

dahiden sevgiler...

spikere dikkat!

1 Mayıs 2008 01:07 ~ 1 Mayıs 2008 01:08  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
ewet nefis olurdu.
zaten riykard havlu atalı çok oluyor.

1 Mayıs 2008 01:10  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord

bu ne cambazlıktır?

1 Mayıs 2008 01:11  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord

yorumlardan biri:
Yeye lets talk about qualitys... When did you see ronaldo own 5-6 men last time? Messi just showed the world that he´s better then ronaldo and still some peoples are too unbright to realise it. And stop judgeing a player after the amount of goals he has produced during the season, that´s the only thing you cristiano wannabes have to say. What about the fact that ronaldo is a crybaby?

1 Mayıs 2008 01:13  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
messi yi istanbulda izlemek istiyorum!

:P

1 Mayıs 2008 01:15  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.

1 Mayıs 2008 01:32  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 60
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008