ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar ürün tasarımı dersi için ürettiğim sisteme led aydınlatma yapılacak bu yüzden Ankara'da olan bir arkadaşla proje ve üretim aşamasında beraber çalışmak istiyorum. acil....
(2) 23 Nisan 2008 01:18
meazzaa
ben yaptığınızı satarım hem işletmeciyiz hem kayserili ne de olsa
23 Nisan 2008 01:25
anthony casso cesare
Kız sorduysa bulur:))
23 Nisan 2008 01:25
'' i l k o ''
karizma erkek lazımsa ismail abimiz gitsin
23 Nisan 2008 01:27
anthony casso cesare
hahaha:D ilko gitsin kral adam lazımsa:D
(1) 23 Nisan 2008 01:29
irem_
ya cidden önemli....
23 Nisan 2008 01:43
hayda.bre
yok mu yardımcı olabilecek arkadaş ?kantin dayanışması nerde :D
23 Nisan 2008 02:16
irem_
ya nolur yardım! beleşe yardım istemiyorum, ne kadarsa verecez emeğinizinin karşılığını gençler!
23 Nisan 2008 02:23
cabin cross
kız sorup bide üstüne para veriosa kesin bulur adlfkjaşdfjka :D
chris moltisanti demis ki: Kız sorduysa bulur:))
(1) 23 Nisan 2008 03:49
irem_
kız sordu hatta parasını da veriyor ama bulamıyor. tamam da bu neden sizi rahatsız ediyor! modeli yapılmayacak direk üretilecek. yardım istiyor, fake erkek hesabı acıp öyle mi sormak uygundu!!!
23 Nisan 2008 04:05
@li
sorduğun saat pek uygun deil sanırım.. sabah ola hayrola
(2) 23 Nisan 2008 04:12
polater
ben elektronikçiyim. Aslında biz de üretim işiyle pek ugrasmayız. Konya sokak var ulus'ta orda sana yardımcı olurlar....
23 Nisan 2008 09:16
ilüzyonist
ulus iğrenç bi yer oraya tek gitme bence....
23 Nisan 2008 11:02
irem_
oraya gittim ne yazıkki sen çiz nası yapacağımızı söyle biz hallederiz tarzı bi yaklasım var. bilsem zate çizerim di mi ama:(
23 Nisan 2008 11:43
memeth of georgia
gel yakalım ledlerini :)
23 Nisan 2008 11:52
anthony casso cesare
Sen nasıl bir yaklaşım istiyorsun:))
suskun erik demis ki: oraya gittim ne yazıkki sen çiz nası yapacağımızı söyle biz hallederiz tarzı bi yaklasım var. bilsem zate çizerim di mi ama:(
23 Nisan 2008 11:58
irem_
ben iç mimarlık okuyorum elekrik elektronik degil! nerden bilim ledin nası yerleşecegini, kablosunu vs vs!
23 Nisan 2008 12:03
memeth of georgia
budur tabi lan :) yardım ediyorum ztn şuan arkadaşa :)
23 Nisan 2008 12:08
veela'
oha umarım bizden de ledli imar planı falan istemezler
ohannes
23 Nisan 2008 12:10
irem_
belki daha acıklayıcı olur die birazdan cizim koyacam. anlatması kolay değil... teşekkürler apollo13 ve memeth of georgia
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19432
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!