| |
nako83
|
Ben cok guldum,simdi bizim Japon arkadasa yolluyorum,kizllar sokun etkisinden cikamadan,baska bi sok geliyor,izleyin ve gorun,nihahah
ACABA BIZIM TURK KIZLARI SEYRETSEYDI NE OLURDU BUNUDA MERAK ETMIYO DEGILIM:))))
http://www.blennus.com/index.php?option=content&task=view&id=294&Itemid=
|
|
1 ~ 962 gün
|
|
| |
nako83
|
Birde bunlar Samuraylarin torunlari olucaklar,yuuuuh ullaaaan yuuuhh bee,bunlar cok korkak kardesim,ahaaa iste kaniti,ne diyim bizim Japon arkadastan korkuyodum,sunu izledikten sonra artik dayilaniyim biraz:PP
Olum dayak yersem bir el atarsiniz dimi olaya:PPP Ismail,Kerem,Sercan,Murat ssst olum yardim edin lan serefsizler:))
|
|
~ 962 gün
|
|
| |
emiracle
|
o kadar bastırılmış bir toplum ki herşeyleri abartılı heriflerin, çok enteresan.
|
|
~ 962 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 962 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
maahuahuhauamakjnjkahaukhsuıhauıghsyahusıah eşşek şakası resmen :D
kızlar da hoşmuş :p
|
|
~ 962 gün
|
|
| |
suit up!
|
wuaa çok kopuş yaaa.. izleyince pek bi keyifli gelio ama bana aynısını yapsalar kesin ölürüm.. gerçi filmden hiç korkmamıştım. :)
|
|
~ 961 gün
|
|
| |
eloisa
|
görmştm bnu ya süper hakkatn =)
|
|
~ 961 gün
|
|
| |
kaan dinçer
|
yaa adamlar iyi akıl etmişler de kızlar filmi izlerken daha çok korkmuşlar:)
ya peki şimdi bu adamlar kız arkadaşlarıyla nasıl gitceksinemaya al işte.kız car car baarıyo!!!
|
|
~ 961 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
|
|
~ 960 gün
|
|
| |
nako83
|
Asyali kizlar cok gec olgunlasirlar,universite yillarinda bile pembe kalem kutularinda ayicik resimleri,boyle tatli tatli hayvan resimleri olur,cok gec ergenlige girerler vs vs,bizim okulda kizlara bakiyorumda yani bizim orta okul donemindeki kizlardan beterler,abartirmiyim bilemem bunu ilk okula bile dusurebilirz
|
|
~ 960 gün
|
|
| |
nako83
|
Asyali kizlar cok gec olgunlasirlar,universite yillarinda bile pembe kalem kutularinda ayicik resimleri,boyle tatli tatli hayvan resimleri olur,cok gec ergenlige girerler vs vs,bizim okulda kizlara bakiyorumda yani bizim orta okul donemindeki kizlardan beterler,abartirmiyim bilemem bunu ilk okula bile dusurebilirz
|
|
~ 960 gün
|
|
| |
üstteki
|
Çok eğlenceli bişeymiş herkes izlemeli =)
|
|
~ 818 gün
|
|
| |
serkan a.k.a deja`vu
|
|
|
~ 818 gün
|
|
| |
shibumi
|
yalnız saka cidden cok pis saka be... yazık kızlara..
|
|
~ 818 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
önce soruyu cevpliim sonra izlerim..korkudan gözleri büyüğünce normal kız olurlar
|
|
~ 818 gün
|
|
| |