souvereign jr. demis ki: o nasıl bişi ya en son koyduğun foto? ne sporu o?
adı yok maksat adrenalin :D :P
~ 129 gün
atalay
o zevkli şey yüzünden hem ben ölüyordum hem iki insanı öldürüyordum.. masraf da cabası..
evet katılıyorum, çok zevklidir her türlüsü fakat bunun kontrol edilmesi gereklidir ve bağımlılık derecesindeyse mutlaka adrenaline konu yapılan şeyin eğitimi alınmalıdır.. diye düşünüyorum..
~ 129 gün
ßµ®ãk
:D
~ 129 gün
souvereign jr.
ooo boğa boynuzu ile pandik atıyo matadora :D
~ 129 gün
ßµ®ãk
yapacak bırsey yok adam rahatsız :D
~ 129 gün
ßµ®ãk
:D
~ 129 gün
ßµ®ãk
~ 129 gün
daisy=) **delilah**
deli mi dürttü derler adama...
~ 129 gün
ßµ®ãk
böyle şaka olmaz :D
1~ 129 gün
daisy=) **delilah**
abi o bu değil de 2. ve 4. resimleri görünce bile içim hoplarken tahmn edemiyorum bir insan nasıl o kadar yükseklikten kendini aşağı salıverir yaa:S:S
adrenalin korku ile karısık zevkli bir olay,2005 yılında eskısehır yolunda makas atarken kamyonun altına suruklenısım kamyonun kasasının resmen burnumun dıbıne gelmesi ve netcede akıllanmam,sımdılerde ıse cok sakın araba kullanıyorum (:
~ 129 gün
ßµ®ãk
ıste buna mal denir :D
~ 129 gün
ßµ®ãk
şımdı bunu yapmanın ne geregı var :D ekmek aslanın mıgdesınde tımsahın değil :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19409
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!