ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Galatasaray'ın golcüsü Hakan Şükür'ün, Zaman Gazetesi'ne yaptığı, Derbi, Kutlu Doğum Haftasına yakışır bir şekilde olsun açıklaması çeşitli tartışmalara neden oldu. Spor kamuoyu, Şükür'ün bu sözleriyle, derbi maçı bağdaştırmasına bir anlam veremezken, Galatasaray camiası ise tepki gösterdi. Sarı kırmızılı kulübün Divan Başkanı İrfan Aktar'ın Bizde irticacı futbolcu yok açıklamasının ardından, Hakan Şükür'ün bu sözleri, yöneticiler arasında da yeni bir tartışma yarattı. G.Saraylı yöneticiler, Şükür'ün bu açıklamasının derbi maçla hiçbir alakası yok. Kendisiyle bu konuyu görüşeceğiz dediler.
Fenerbahçe ile oynayacakları derbinin Kutlu Doğum Haftası'na denk geldiğini hatırlatan Galatasaray kaptanı Hakan Şükür, sokaklara hakim olan bayram havasının tribünlere de sirayet etmesini istedi: Taraftarlar stada kesici aletlerle değil, güllerle gelsin.
Zaman Gazetesi'nin haberine göre; G.Saray ve Türk futbolunun rekortmen yıldızı Hakan Şükür, pazar günü Sami Yen'de F.Bahçe ile yapacakları derbi müsabakasının birçok anlamda farklı olacağını söyledi. İçinde bulunduğumuz 'Kutlu Doğum Haftası'na vurgu yapan tecrübeli kaptan, taraftarları hoşgörüye davet ederken, Bu derbiyi kazanıp şampiyonluğa ulaşırsak bugüne kadar elde ettiklerimizin en anlamlısı olacak. dedi.
Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in son üç haftasına girilirken, şampiyonluk yarışını puan puana sürdürüyor. Türk futbolunun iki önemli çınarının mutlu sona ulaşmak için verdiği nefes kesen mücadelede, düğümün hafta sonunda Ali Sami Yen'de çözülme ihtimali yüksek görünüyor. Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen bu maçlarda, alınan tüm önlemlere rağmen her sezon mutlaka bir tatsızlık yaşanıyor. Bıçakların, satırların, küfürlerin ürpertisi, tribünlerin masum insanlarını endişeye sevk ediyor. Daha geçen yılın 19 Mayıs'ında Ali Sami Yen'de oynanan ve su savaşları olarak tarihe geçen derbi, hafızalardaki tazeliğini koruyor.
G.Saray'ın ve Türk futbolunun efsane yıldızı Hakan Şükür, utanç tablolarının yaşanmaması için derbi öncesi önemli mesajlar verdi. İçinde bulunduğumuz 'Kutlu Doğum Haftası'na vurgu yapan rekortmen golcü, sokaklara hakim olan bayram havasının, hafta sonunda Ali Sami Yen'in tribünlerine de sirayet etmesi temennisinde bulundu. Taraftarların, stada kesici, delici aletlerle değil, güllerle gelmesini istedi.
Türkiye Diyanet Vakfı'nca tertip edilen ilim ve kültür bayramı şenlikleri şeklinde değerlendirilen kutlamaların gayesinin, milli birlik ve bütünlüğü sağlamak, hoşgörüyü toplumun her kesimine yaymak olduğunu dile getiren Hakan Şükür, derbi müsabakasında da böylesi önemli bir haftaya yakışır tutum içinde olunması gerektiğini söyledi.
'Kutlu Doğum'a layık davranalım
Derbi müsabakasının şiddetten uzak şekilde başlayıp neticelenmesini arzu ettiğini belirten tecrübeli futbolcu, Futbolda alınan sonuçlar, kimilerine göre önemli, kimilerine göre hayati önem taşıyabilir. Fakat biz öyle güzel bir haftanın içinde bulunuyoruz ki, bunun kıymetini bilmek durumundayız. 'Kutlu Doğum Haftası' içindeyiz ve ona layık olmalıyız. Peygamberimiz'e layık olmalıyız. Çocuklarımızı, gençlerimizi de Peygamberimiz'in hoşgörüsü etrafında hayata hazırlamalı, yaşantılarımızı ona göre şekillendirmeliyiz. Hafta sonunda F.Bahçe ile önemli bir derbi müsabakası oynayacağız. Herkesin bu maçta içinde bulunulan haftanın atmosferi içinde hareket etmesini temenni ediyorum. Dostça ve centilmence mücadele etmeliyiz. Herkes dürüstçe elinden geleni yapmalı. Allah kime nasip ederse o kazansın. açıklamasında bulundu.
Bu sezon mutlu sona ulaşmaları halinde kazanılan şampiyonluğun diğer başarılardan önemli hale geleceğinin altını çizen Hakan Şükür, Biz F.Bahçe'yi yenmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kazanamazsak ikili averajda geriye düşeriz ve büyük fırsatı tepmiş oluruz. F.Bahçe'yi yenip şampiyon olursak, bu şimdiye kadar kazandığımız tüm şampiyonluklardan daha anlamlı olur. Ligin bitimine beş hafta kala teknik direktörsüz yoluna devam eden ve şampiyon olan başka bir takım yok. Şampiyonluğu herkesten çok ben istiyorum. Belki de G.Saray'dan şampiyon takımın kaptanı olarak ayrılmanın mutluluğunu yaşayacağım. ifadelerini kullandı.
~ 129 gün
deliveren
Hürriyet.com.tr İzleyici Yorumları
Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür'ün, Derbi, Kutlu Doğum Haftasına yakışır bir şekilde olsun sözlerine yorum yazan okuyucular, şu görüşlere yer verdi...
melek oyman: HERKESDE BİR DİN İMAN MESELESİ ..İBADETTE GİZLİDİR,KABAHATTE,..HAKAN ŞÜKÜR'Ü GÖSTERİŞ YAPTIĞI İÇİN KINIYORUM..HERKES MÜSLÜMAN,SEN KİMSEDEN ÜSTÜN DEĞİLSİN MAŞA OLMA.
Mehmet Yaşar Güngör: Son demlerini yaşadığını o da farkında,Ne yapsın herkes gibi o da prim yapıp bundan sonraki hayatını garantiye almaya çalışıyor.Normal hayatta da bir yerlere gol atmak gerekir,o da bunu yapıyor.
sahin karaterzi: sevgili hakan sükür, unuttugun bir sey var galiba. hayatta bazi isler calismak ile becerilir yalvarma ile degil.
nurcan akaltun: haydaaaa...spor mu politika mı şimdi bu?
yorgun demokrat: bu hafta maça haşema ile çık hakan efendi.
mahmut bülent: hakan şükür değil galatasaray'dan sporumuzdan bir an önce uzaklaştırılmalıdır, senin dininden bize ne be adam, niye herşeyi dinle ilişkilendiriyorsun, modern geçinen gs yönetimi daha ne duruyorsunuz, artık harekete geçin bu adamı tesislere bile almayın...
Okan PALA: Bu hafta kutlu doğum haftası falan değil.Lütfen hepiniz araştırın.Direk söylenenlere inanmayın.Kutlu doğum haftası 1 ay önce Peygamberimizin doğduğu haftaydı.Bu tamamen uydurma ve 23 Nisan da çocuklarımıza , bu haftayı kutlatmak için yapılan bir oyun. Lütfen araştırın, hemen inanmayın.
FİKRET KEMAL YILDIRIM: Futbolunu oyna,duanı içinden yap.. Dini ayağa düşürme.
Haluk Hazinedaroğlu: Ne yazık ki Galatasaray yollarını ayırmak yerine, Hakan Şükür ün doğal yaşlanma sürecinin tamamlanmasını ve kendiliğinden emekli olmasını beklemektedir. Milli takım hocasının başını yiyecek kadar güçlü bir lobiye sahip bu olan adamla başetmek, GS yöneticilerinin başaracağı iş değil galiba...
NURCAN ATAMİZİNDEYİM: BUNU BELİRTMEKLE NASIL BİR MESAJ VERDİĞİNİDE AÇIKLASIN
Serdar İMER: Hakan Şükür sporcu musun sen? Bari futbolu bırakta bir camide göreve başla, sana yakışır!...
erkan biçer: TÜRKİYENİN UTANÇ KAYNAĞISIN GİTTİĞİN HİÇ BİR YABANCI TAKIMDA OYNAYAMADIN HEPSİ BEDAVA BIRAKTI SENİ NİHAT GİBİ TUNCAY GİBİ TUGAY GİBİ BİZİ TEMSİL EDEMEDİN FUTBOLCULUĞUN HEP TARTIŞILDI NİHAYET DİLİNİN ALTINDAKİ BAKLAYI ÇIKARMAYA BAŞLADIN.SENİ KİMLERİN BU KONUMA GETİRDİĞİ MEYDANA ÇIKACAK ÇOK DAHA YAKIN
serkan kalemci: Hakan sukur iyice yoldan ciktin. Hasema ile oyna istersen. Uzaklastirilmalidir bu adam Galatasaraydan...
1~ 129 gün
ivy
he oldu
başlığa hitaben
~ 129 gün
banshee
yıl 2015
Galatasaray Teknik Direktörü Hakan Şükür Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için konuştu...
'' Saraçoğlu'nda oynacağımız derbiden önce mümkün mertebede futbolcularımla ben bir çok tarikat, aman şey yardım kuruluşlarına katılarak sevgi, barış,güzellik için konuşmalar yaptık, biliyorum ki herkes sağduyulu bir şekilde davranacaktır. Unutmayalım ki peygamberimiz de bir galatasaraylı olarak bunu isterdi''
2~ 129 gün
hendekli_tatanga
bu millet anlamaz tarafatar açısından konuşmuş adam küfür kavga gibi olaylar mübarek günlerde kırmasınlar birbirini diye medya bu işte lastik gibi çektikçe uzuyo
3~ 129 gün
hayal kıran
hendekli_tatanga demis ki: bu millet anlamaz tarafatar açısından konuşmuş adam küfür kavga gibi olaylar mübarek günlerde kırmasınlar birbirini diye medya bu işte lastik gibi çektikçe uzuyo
hıım.
~ 129 gün
glikoz'last hope'
belki de röportajı yapan kişi ''derbi kutlu doğum haftasına denk geliyor,ne düşünüyosunuz'' falan demiştir oda böyle bir cevap vermiştir.. :)
1~ 129 gün
banshee
hergün allahın günü halbuki, gel de bunu anlat.
hendekli_tatanga demis ki: bu millet anlamaz tarafatar açısından konuşmuş adam küfür kavga gibi olaylar mübarek günlerde kırmasınlar birbirini diye medya bu işte lastik gibi çektikçe uzuyo
1~ 129 gün
feykoğlufeyk
ha bunu diyen irticacımı oluyor şimdi...
ah deliveren ah... hala devam ediyorsun...
sanane lan o adam kutlu doğum haftasına önem veriyordur sen vermiyorsundur...
bundan kime ne?
takrarlıyorum bırakın herkes yaşamak istediği gibi yaşasın...
sende konu açmakta serbestsin mesela ama ben sadece açtığın konularda biraz empati yap ondan sonra aç diyorum...
mesela ilhan selcuk askeri ovdugunde darbeci dense ne dersin?
1~ 129 gün
feykoğlufeyk
ote yandan kutlu doğum haftası bitti bildiğim kadarıyla...
tahminim 4 kırmızı 15 sarı, 68 yaralı 1 ölü
skor belli olmaz ama cimbom alır gibi geliyor
~ 129 gün
ketum
sizin irticacı anlayışınıza sıçayım
5~ 129 gün
ketum
maç başlarken istavroz çıkaran futbolcu inançlı olur, elini açıp dua eden irticacı, şeriatçı olur... sizin kafanız, şeriatçı dediğiniz insanların kafaısndan daha kısır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19402
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!