ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Reuben Feffer riskten nefret eden bir adam, zaten risk danışmanlığı yaparak da bu fobisini mesleğe dönüştürmüş. Fakat biricik karısı tarafından aldatılınca yaşam tarzını değiştirmeye karar veriyor...
Polly Prince ise diğerinin tam tersi. Adrenalin için her türlü tehlikeyi göze alabilen bir maceraperest. Ve bu ikisi tanışıp, romantik bir ilişki yaşamaya başlıyorlar. Sonra ne mi oluyor dersiniz..
Zor Baba filminin senaristinden bir romantik komedi. Filmin yapımcılığını Danny DeVito üstlendi. Ben Stiller da risk aldı!
Yapım :2004, ABD
Tür :Komedi / Romantik
Yönetmen :John Hamburg
Senaryo :John Hamburg
Oyuncular :Jennifer Aniston, Ben Stiller, Alec Baldwin, Philip Seymour Hoffman, Jsu Garcia, Hank Azaria, Debra Messing, Masi Oka, Bryan Brown, Michele Lee, Bob Dishy
Yapımcı :Danny DeVito, Stacey Sher
Görüntü Yönetmeni :Seamus McGarvey
Müzik :Theodore Shapiro
Süre :1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi :2 Nisan 2004
İdare edebilecek düzeyde bir romantik komedi..Bana göre tek sıkıntı Ben Stiller ile Jennifer Aniston arasındaki bağı güzel yansıtamamalarından kaynaklanmış..Senaryo biraz klişe olabilir;ama şu oyuncu kadrosunun hatrına kesinlikle izlenmesi gereken bir film..Ben Stiller,Jennifer Aniston,Alec Baldwin,Philip Seymour Hoffman ve harika aksanıyla Hank Azaria..Yapımcının da Danny DeVito olduğunu belirtmeliyim..İlişkilerinde sorunlar yaşayan bir insanı oldukça güzel resmetmişler..Happy Hippo hikayesi de filmin hatırda kalacak yönlerinden..
Büyük beklentilerle izlenilmemesi gereken keyif verici bir yapım..Güzel bir 1.5 saat geçirilebilecek türden..
imdb puanı 5.8/10.0..Bu oran diğer sinema sitelerinde 7.5 ila 8.5 arasında değişmektedir..
22 Nisan 2008 12:29 ~ 22 Nisan 2008 12:29
sara chopin
baya önce izlemiştim.baharatı bol yemeklerin olduğu bi yere gitmişlerdi en tiller ve jennifer aniston.sonrası da felaket olmuştu.filmden sadece bu sahne aklımda kalmış enteresan.
22 Nisan 2008 12:47
secret smile(: l
ülen şu jennifer anniston hatununa bayılıyorum heee..bunu bıraktı gitti öbürüyle evlendi adam yaa (brad pitt tabi kasteddiğim nese başliği katletmiyim..)
22 Nisan 2008 12:52 ~ 22 Nisan 2008 12:53
aslan67
Harbiden hee,iğrençliğin doruk noktasıydı:D
bigbang demis ki: basketbol sahnesi koltuktan düşürmüştü..
22 Nisan 2008 13:04
metalurjist
en iyi polly nirvananın polly sidir.
22 Nisan 2008 13:07
tegan pelin
ben imdb'de ilk 100 filmi izledim
ilk 100'de yoktu bu film ama
(1) 22 Nisan 2008 13:09
ceyceyb1
bu poly gidebilir gelebilir banane banamı gelio sanki.
22 Nisan 2008 13:14
metalurjist
ama bu film güzeldi ya..tatile gittkleri yerdeki dalış hocası çok komikti :D..basketbal oynadıklları yer güzeldi evet :)
oha lan bunu nasıl kacırmışım ben stillerin coğu filmini bilirim halbuse, gerçi o adamın yanına daha iyi bi kadın oyuncu verilebilir misal sarah suzandon- böle bişidi emin değilim soyadı nasıl yazılıo:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19399
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!