ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
9 yıl oldu nerdeyse hala depremin izlerini taşıyorum.
ALLAH birdaha böyle bi acıyı kimseye göstermesin.
~ 136 gün
hayal kıran
anlatayım;o gece saat 1.30 civarı arkadaşla içiyoruz.
kafamız güzel değil 2 tek atıyoruz,fakat enteresan olan benim elimde nostradamusun kehanetleri ile ilgili bir kitap olması.
öyle okuyup yorumlar yapıyoruz böyle bi sinerji oluşturmuşuz geyiğe vuruyoruz.
neyse ben dedim arkadaşıma;21.yy başlarında büyük doğa felaketleri olacakmış,o cevaben : 'yok sanmıyorum,nosti sallıyor' dedim dur adamın geçmişine bak salladığı görülmemiş vs sohbet böyle döndü.
neyse ben saat 3 e 15 kala eve girdim,kafam hafif çakır,3 kapı var 3ünüde kitlemişim.
neyse olan oldu dışarı çıktık en son bizim ev çıkıyor,anahtar ara fener ara vs.
kapının önüne çıktık babamın bana söylediği laf(yüksek sesle herkesin içinde)
'ulan göt hayatımıza kastın mı var kitliyorsun kapılar?'
zor günlerdi,izmit çabuk topladı kendini,vefat edenlere rahmet diliyorum.
wink not : nostiyi kafam esince okurum.
~ 136 gün
ivy
Allah rahmet eylesin hepsine...
~ 136 gün
why so serious?
silin şu videoyu ya
~ 136 gün
volki2083
denizlispor - fenerbahçe ALLAH göstermesin....
~ 136 gün
sinejna
o depremi yaşamadım ama bir benzerinide ben yaşadım Konya'da çöken ZÜMRÜT sitesinden kurtulanlardanım her ne kadar depremle alakalı olmasada depremle aynı neredeyse durduk yere salak insanların yapmış oldukları ev saniyeler içerisinde çöküo hiç bir şey yokken neyse orada ölen 92 kişiye ve tabikide depremde ölen insanlarımıza allahtan rahmet diliyorum:(
~ 136 gün
ceyceyb1
üzülmek yetmiyo
~ 136 gün
**(:gnsn:)**
evet bencede unutulmamalı düzcedeydim ve o geceyi çok kötü geçirdim ben tam 5 saat enkaz altındaydım:( bidaha yasamak asla istemıorum....allah kimsenin başına böyle birşey vermesin...ölenlerede allah rahmet eylesin
~ 136 gün
üstteki
9. katta oturmamıza rağmen uyanmamıştım o depremde
~ 136 gün
**imalısır**
9. katta oturmamıza rağmen uyanmamıştım o depremde
maşallh üstteki ölüm uykusunamı yatmıştın :S
ben ilk saniyesinden itibaren yaşadım balkonda oturoduk.
çok korkunçtu allahım o günleri tekrar yaşatmaaa :'(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19398
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!