ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
9 yıl oldu nerdeyse hala depremin izlerini taşıyorum.
ALLAH birdaha böyle bi acıyı kimseye göstermesin.
22 Nisan 2008 11:00
just ivy
Allah rahmet eylesin hepsine...
22 Nisan 2008 11:21
sara chopin
silin şu videoyu ya
22 Nisan 2008 11:22
volki2083
denizlispor - fenerbahçe ALLAH göstermesin....
22 Nisan 2008 11:40
sinejna
o depremi yaşamadım ama bir benzerinide ben yaşadım Konya'da çöken ZÜMRÜT sitesinden kurtulanlardanım her ne kadar depremle alakalı olmasada depremle aynı neredeyse durduk yere salak insanların yapmış oldukları ev saniyeler içerisinde çöküo hiç bir şey yokken neyse orada ölen 92 kişiye ve tabikide depremde ölen insanlarımıza allahtan rahmet diliyorum:(
22 Nisan 2008 12:08
ceyceyb1
üzülmek yetmiyo
22 Nisan 2008 13:18
**(:gnsn:)**
evet bencede unutulmamalı düzcedeydim ve o geceyi çok kötü geçirdim ben tam 5 saat enkaz altındaydım:( bidaha yasamak asla istemıorum....allah kimsenin başına böyle birşey vermesin...ölenlerede allah rahmet eylesin
22 Nisan 2008 14:48
üstteki
9. katta oturmamıza rağmen uyanmamıştım o depremde
22 Nisan 2008 14:53
**imalısır**
9. katta oturmamıza rağmen uyanmamıştım o depremde
maşallh üstteki ölüm uykusunamı yatmıştın :S
ben ilk saniyesinden itibaren yaşadım balkonda oturoduk.
çok korkunçtu allahım o günleri tekrar yaşatmaaa :'(
papatya kızmada neden bööle bi başlığı açma gereği duydun ya şimdi =( bide şu videoyu harbiden sil :S
22 Nisan 2008 15:06
**imalısır**
bence önemli bi vidyo bu gerçeği ne kadar saklayabiliriz ki???
22 Nisan 2008 15:07
**imalısır**
anlıyorum seni çok kötü günler geçirdik hepimiz ama alışmalıyız..
22 Nisan 2008 15:08
secret smile(: l
saklanmıyor ki papatya gerçek herkes neler olduğun biliyor..
22 Nisan 2008 15:09
eljah
gölcüğe yardım götürdüğümüzde karşımızda ki o acı tabloyu görünce binlerce kez halime şükrettim.ALLAH bidaha böle kelimelerle dahi ifade edilmiğcek acıyı yaşatmasın....vefat edenlere rahmet diliyorum....
22 Nisan 2008 15:10
**imalısır**
herkez neler olduğunu biliyor ama ders çıkarmayı bilmiyor!!!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19398
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!