ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > futbol yorumcuları ve ücretler

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

comandante
comandante

uysalhan demis ki:
Bir maden işçisinin ücretini bir medya çalışanıyla kıyaslayamayız.

nedenmiş efendim? toplumu sınıflara ayırmanın da yasaklığından bahseder dururuz oysa. daha bir hafta önce dağdaki çobanla oyunun bir olmadığını söyleyen ünlü güzele neler yapıldı, hangi küfürler edilmedi..
sınıflandırma yapanlar haklılar o zaman..

Eşit işe eşit ücret amenna. Ama birbiriyle alakası olmayan 2 işi bir arada değerlendirip vay efendim Lig TV'nin Genel yayın Yönetmeni bir maden işçisinden daha fazla maaş alıyor diye ortalığa düşmek sadece ve sadece popülizmdir. Bu kadarını söyleyebiliyorum sana. İki işin birbiriyle uzaktan yakından en ufak bir alakası yok. Kıyaslanması yanlış ve saçma.
 1   21 Nisan 2008 22:01   mesajın adresini al  

comandante
comandante

e = m . c² demis ki:
insanlığa hiç bir katkısı olmayan saçma sapan sektörlerde bu kadar büyük paralar dönmesi en sinir olduğum durumlardan birisi.....

emin olun bugün futbol hayatımızda olmasaydı hiç bir şey kaybetmezdik...

Ama var ve bu sektör artık dünyada paranın en çok döndüğü, ülkelerin en çok reklamlarını yaptığı, dünya çapındaki turnuvaları için milyonlarca insanın seyahat ettiği, milyarların televizyonda izlediği bir şeyden bahsediyoruz. O zaman zamanın şartlarına ve getirilerine göre düşüneceğiz.
21 Nisan 2008 22:02   mesajın adresini al  

comandante
comandante

uysalhan demis ki:
ya bir de medya çalışanı deniliyor. adamlar belgesel yapıyorlar, finans sıkıntısından dolayı, yarıda kalıyor. ikisi de medya çalışanı oysa.
adalete gel..

Adam gibi belgesel yapan futbol kadar ilgi çeken ve tanıtımı yapan belgesellerin hiçbirisi kolay kolay ödenek ve para sıkıntısı çekmiyor dünyanın hiçbir yerinde. gerek devletten gerekse özel sektörlerin sponsorluklarından adam gibi iş yapanlar hem çekimlerini ve araştırmalarını yapıyorlar hem de üstüne para kazanıyorlar.
21 Nisan 2008 22:04   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
iki işin farklılığından kaynaklı statünün derdinde değilim.
sen de sadece madencilerden yola çıkıp durma. bunun çiftçisi, fabrika işçisi, inşaatçısı.. var da var.
bu adamlara verilmeyen değerin (ki ekonomiyi sırtlanmışlardır bunlar), hiçbirşey yapmamışa verilmesinin saçmalığından bahsediyorum.
ha bir de sadece şansaldan bahsetmiyorum. ..ni sallasan futbol yorumcusuna değiyor..
21 Nisan 2008 22:06   mesajın adresini al  

birdadas
birdadas
bence bu tip şeyler bizim ülkemize has bir şey geri zekalı erman çıkıp herkse hakaret ediyor adamın kelime hazinesi 3 kelime ulan sktr git vb.ama yinede izliyolar ve dinliyorlar kadın programları aynı değil mi sanki ağlayan zırlayan kazanıyor bizi şuna alıştırdilar şak şakçı olduk ota boka güle herşeye ve herkese alkışlıyoruz
21 Nisan 2008 22:42   mesajın adresini al  

ivy
ivy
yahu kim bu reşat çalışlaaaaaaaaaaar
21 Nisan 2008 22:46   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
Mersin'de Atatürk parkı manzaralı, denize sıfır bir bina gösterdiler erman'ın diye.

ama ne gerek var bunlara değil mi ama? adamlar ülke ekonomisinin lokomotifi değiller mi sanki?

işçiymiş, emekçiymiş, dar gelirliymiş..

bi futbolcular kalkındırıyorlar ülkeyi, bir de erman ile şansal..
21 Nisan 2008 22:46   mesajın adresini al  

bhdr
bhdr
futbolu sevmem futbolcular ve yorumculardan ötürü
 1   21 Nisan 2008 22:50   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
evet ya hiçbir spor programını izlemiyorum artık, anca maç özetlerini filan , ntv'nin ve cnntütk'ün spor haberleri, spor programları çok sağlam oluyor 90 dakika hariç , %100 futbol harika bir program , nba action da öyle...
ama yok telegoldü , vegoooldü , santraydı hepsi gündemde kalabilmek için bikaç gaf yapıyorlar insanlar da onları konuşuyor.

Adnan Aybaba daha futboldan anlamaz 1 metre ofsayt olan pozisyonu hayır efendim bu ofsayt olamaz diyor. bariz eline çarpan topa herkes penaltı diyor konuklar arasında , o ise hayır değil diyor. e nasıl gündem yapacak başka? ya programa tekneyle gelir , ya da fenerbahçe formasını giyerek gelir...

Gökmen Özdenak ise 6 sene önce fifaya mektup yazdım, ceza sahası dışından atılan goller 2 sayılsın diyerek gündemde kalmaya çalışıyor.

Ahmet Çakar, Fenerbahçe şunu elesin bikini giyerim , 500000 dolar yatırırım diyor. Shaq'tan basketbolcu olmaz diyor. Dünya Kupası'nda Arjantin - Meksika maçında yanında oturan adam kafasına meksika şapkası takarak programa çıkıyor...

Serhat Ulueren zaten dosyacı , dosya yatıra yatıra bitmedi mi be dosyası? konuşulacak konu kalmadı galiba nerden buluyor saçmasapan gereksiz konuları da yatırıyor masaya...

Turgay Şeren , Galatasaray yenince sevinç çığlıkları atıyor , ama yenilince de hemen takımını yüzüstü bırakıp Eh be Fatih gibi başlıklar atabiliyor. :D

ohooo daha bunlar gibi birsürü kişi var.

Rıdvan Dilmen , Güntekin Onay , Deniz Gökçe , Kenan Onuk , Gürkan Kubilay , Ogan Tarhan , Barış Kuyucu, Bağış Erten, Banu Yelkovan

bu kadrodan başka spor yorumcusu tanımam...
21 Nisan 2008 22:57   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
mehmet demirkol, uğur meleke'yi de o listeye ekleyebilirsin belki
21 Nisan 2008 23:46   mesajın adresini al  

fizban
fizban
onlara mehmet demirkol ve uğur meleke yi de ekleyebiliriz sanırsam.

ama ben hakkaten elmayla armut maaş karşılaştırmasını anlamadım. tabi ki 2 milyon ytl dengesiz bir maaş aksini söyleyen yok. ama yani bir doktor 5 para birimi alırken bir maden işçisinin 1 para birimi almasını ben normal karşılarım şahsen. herkes aynı maaşı alamaz bir ülkede, olmaz öyle şey. oraya gelmek için konulan emekler asla karşılıksız olmamalı.
21 Nisan 2008 23:47   mesajın adresini al  

fizban
fizban
hehe 1 dk yla ıskalamışım.

mr ako demis ki:
mehmet demirkol, uğur meleke'yi de o listeye ekleyebilirsin belki
21 Nisan 2008 23:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008