gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Edebiyat - Reşat Çalışların son polemiği- Kızların sınıfları
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
anthony casso cesare
anthony casso cesare
Arkadaşlar www.siyahkahve.com isimli sitede Reşat Çalışlar ile yapılmış bir röportajın bir kısmı:

Sizin kuşağınızda tikilik diye bir şey var. Tiki kızları çekici buluyor musunuz? Size en yakın en ünlü tiki kız hangisidir?

Tiki kızları üst sınıf kızların bir kategorisi olarak değerlendirmek lazım. Tiki kızları çekici buluyorum. Ama tiki olmayan üst sınıf kızlarını da çekici buluyorum. Uzun süreli bir ilişki için ideal olan kızlar üst sınıf kızlarıdır. Orta sınıf kızlarını tercih etmek doğru değil, çünkü orta sınıf kızları üst sınıf kızlarının imitasyonu olarak yaşıyorlar. Üst sınıf kızlarını 20 yıl geriden takip ediyorlar. Ama orta sınıf kızları ile tek gecelik bir ilişki ya da ufak bir flört güzel olabilir, çünkü varoluşlarındaki sahtelik, ikiyüzlülük, kendi olmayı başaramama durumu ve erkekleri sömürme eğilimi vb. seksidir. Orta sınıf kızları, kendisi olmayı başaramayan kızlardır. Üst sınıf kızları ise çok daha şeffaf, kendisi gibi olmayı başaran, kendisi gibi yaşayan, açıksözlü, karakterli kızlardır. Gerçi üst sınıf kızlarının orta sınıf kızlarına kıyasla daha kötü kalpli ve daha acımasız oldukları söylenebilir ama bu da zekalarının ve karakter sağlamlıklarının bir sonucudur. Üst sınıf kızlarını elde edebilecek çekiciliğe sahip olan bütün erkeklere tavsiyem, uzun süreli ilişkiler için orta sınıf kızlarını akıllarının ucundan bile geçirmemeleridir.

http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=8042&commentpage=2

Evet Kızlar sizin sınıfınız ne ve neden:)))

21 Nisan 2008 20:03  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
Evet Kızlar sizin sınıfınız ne ve neden:)))

saçma bi soru olmuş sanki :D

21 Nisan 2008 20:09  mesajın adresini al  
anthony casso cesare
anthony casso cesare
Adam destan yazmış ne fazlası:))

Üst ve orta sınıf diye iki kız sınıfını tasvir etmiş irdelemiş. Bunları karakter ve sosyo ekonomik gerçekler nezdinde şekillendirmiş. Sen anlamadıysan sen ikisinden de değilsin belki de:)))

21 Nisan 2008 20:11  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
soruyu kızlara sorman mantıksız olmuş diyorum anlamadıysan eğer ben de açıklimmm :D

21 Nisan 2008 20:13  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
............Tiki kızları çekici buluyorum. Ama tiki olmayan üst sınıf kızlarını da çekici buluyorum............

QUANTATİF

Güzel kadınları severim,

İşçi kadınları da severim,

Güzel işçi kadınları daha çok severim..............................(orhan veli).

8 defa alkışlanmış (8)  21 Nisan 2008 20:16  mesajın adresini al  
metalurjist
metalurjist
BEN ORTA VE ÜST KISMI NEYE GÖRE SINIFLANDIRMIŞ ONU ANLAMADIM???

21 Nisan 2008 20:17  mesajın adresini al  
daisy=) 'pomegranate
daisy=) 'pomegranate
tikiyim
tikisin
tiki
tikiyiz(komple)
tikisiniz
tikiler

1 defa alkışlanmış (1)  21 Nisan 2008 20:17  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
daisy=) kaidena demis ki:
tikiyim
tikisin
tiki
tikiyiz(komple)
tikisiniz
tikiler

öğretmen temel e:'temel yürümek mastarını şimdiki zamana göre çekimle bakalım'...temel kekeleyerek:'yü rü yi rum,yü rü yi sun,yü rü yi.....'derken öğretmen müdahele eder:'daha çabuk temel'.....temel devam eder:'koşayiruz,koşayisinuz,koşayiler........'

3 defa alkışlanmış (3)  21 Nisan 2008 20:22  mesajın adresini al  
adamın1i
adamın1i
Burda orta sınıf dediği kızlar varoşlarda yaşayan dolce gabana Diesel Victoria's secret gibi markaların imitasyonlarını sırtına geçirip Esenlerde bağcılarda ümraniyede değilde nişantaşında yaşıyormuş havası ile gezen kzılar sanırım .

Yani Reşat çalışlar herkes sınıfını, konumunu, haddini bilecek diyor !
Ve erkekleri uyarıyor .
Varoş kızları üst sınıfı taklit ederken onların yaşam tarzınıda taklit etme çabasından dolayı kolay lokma olarak algılanmalı ve bu basitlikten dolayı hak ettiği muamele olan kullan ve çöpe at şeklinde bir birliktelik yaşanmalı .

yok devam etmiycem daha fazla çünkü edepsiz cümleler kurmak istemiyorum bügün .

2 defa alkışlanmış (2)  21 Nisan 2008 20:23  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
ciddiye aldığınıza değmez...

21 Nisan 2008 20:28  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
içten içe kızsak da gözlemlerinde çok da haksız değil..buna rağmen kadınlar hakkında verdiği tavsiyeler o kadar okumasına rağmen beyin kıvrımlarıyla değil hormonlarıyla düşündüğünü gösteriyor tabi,ilkellik baki..

siyasi görüşlerini de gayet kaypak buldum..esra ceyhan gibi..apolitik sanılan insanlar vardır,onlar genellikle iktidar kimse onu yalarlar..gibisi fazla mı oldu ne,tvde esra ceyhan neyse nette de reşat çalışlar o..

9 defa alkışlanmış (9)  21 Nisan 2008 20:30  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
önce birkaç genel doğrular ve tespitler vurgulanır sonra arkasından saçmalanır....

bunları kim popüler yapıyor lan...:)

bence esra ceyhan daha sevimli bundan..:)

2 defa alkışlanmış (2)  21 Nisan 2008 20:33  mesajın adresini al  
anthony casso cesare
anthony casso cesare
Reşat Çalışlar iktidara kafa tutsa zaten iktidarlığından şüphe ederim o kadronnun:))

Adam kendisinin de itiraf ettiği gibi sağlam abazan. O yüzden yorumlarında abazanlığını kutsal ve edebi bir olgu gibi göserip hareketlerini ben abazanlığın felsefesinde, entellektüelitesindeyim aga şeklinde vurguluyan biri gibi.

Ne diyelim Allah yolunu açık etsin, kendisinin bu internet ortamları sayesinde popülerleştiğini ve amiyane tabirle çok ekmek yediğini tahmin ediyorum:)) Devam etsin bozmasın:))

21 Nisan 2008 20:34  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
kızlar hakkında söylediklerini babası okuduğunda oğlu hakkında ne düşünüyordur acaba? ben ne yaptım nasıl bi tip yarattım demiş midir içten içe?

öte yandan reşat çalışlar apolitik ne demek biliyor mu?

beri taraftan reşat çalışları kaale almak zaman kaybı mıdır değil midir?

3 defa alkışlanmış (3)  21 Nisan 2008 20:36  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
beri taraftan reşat çalışları kaale almak zaman kaybı mıdır değil midir?

cevap veriyorum....zaman kaybıdır....

21 Nisan 2008 20:38  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
reşat çalışların ciddiye alınıp sinirlenecek bi yanı yok tabi,kısaca siktirsin gitsin.
ahsgdfas(:

11 defa alkışlanmış (11)  21 Nisan 2008 20:41  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
adam dediklerinin saçma olduğunun direkt farkında, bence yani.
ama bu kadar sığ düşünen kesim tabii ki mevcut. hatta maalesef gerçekler de bunlar. ee çıkıyor konuşuyor, biz de popüler yapıyoruz işte herifi.
açık ve net.
geri dönsün kantine bi de. ne güzel eğleniyorduk :)

21 Nisan 2008 20:52  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
hayırdır? 'kast sistemine geçiş yaptık da benim mi haberim yok' diye sordum kendime.

2 defa alkışlanmış (2)  21 Nisan 2008 20:57  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
beni kategorize etme,benle oynama,yaftayı yapıştırıp...

diye başlıyım mı şarkıyı söylemeye?:)) hey allaaamm yaaa....

4 defa alkışlanmış (4)  21 Nisan 2008 20:58  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
diye başlıyım mı şarkıyı söylemeye?:)) hey allaaamm yaaa....

söyle, ki söylenecek en güzel şey olsa gerek.. :)

1 defa alkışlanmış (1)  21 Nisan 2008 20:59  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008