ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  Şarjı 660 gün giden cep telefonu!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

ukerila
ukerila
insanoglunun bile 666 gün garantisi yok.
elin çinlisi sarj 666 gün giderse ekime kadar,gitmezse zikime kadar deyip üretmiş,sunmuş piyasaya.yakında düşer doğubanka...
yalnız made in china yazısı varsa bir bit yenigi var derim ben...
 1   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
bu bildiğimiz cep telefonu mu başka işlevleride var mı?sustalı falan oluyo mu bu bi tarafına basınca felan??? :S
~ 131 gün   mesajın adresini al  

*axi*
*axi*
cıddı cıddı soyluyorum bu çinliler bana kıyamet alameti gibi geliyor

ketum
ketum
nokianın n95 modelinde televizon ve çift hat özelliği yok. ama çin in ürettiği n95 modelinde tv de çift hatta var.

yine nokainın 8600 luna telefonu orjinalde 128 megabyte hafızaya sahip, çin malı 8600 luna da 1gigabyte hafıza var.

Çin malı, nokia dan daha iyi ve cazip:D

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
2300 miliamper pilleri 15 dakikada şarj eden cihazlar var, bu kadar hızlı şarj eden bir entegre koymuşlardır herhalde telefonun içine... Boru değil 32800 miliamper :D

bu kadar hızlı olmasın hadi 20 dakika diyelim :) O zaman 280 dakika yapar ki bu da 4 saat 40 dakikada şarj olacağı manasına gelir :D

güveeen demis ki:
kaç günde şarj oluyo acaba

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
İşte konunun başından beri anlatmaya çalıştığım şey, bravo abicim...

eligible bachelor demis ki:
çinin her malı da dandik değil abartmayın, sony bile lcdlerin bazılarını çinde ürettiriyo, know-how ve parçaların büyük çoğunluğunu yolluyo montaj orada yapılıyo, belirli bir üretim standardı koyarsan ve belirli bir ücretle anlaşırsan çinde de kaliteli mal ürettirebilirsin ama henüz çinlilerin kendi tasarım ve üretim bandından çıkan ürünleri almak için erken, örneğin otomobil ve cep telefonu , hadi cep telefonu şans ve kullanım işidir kimi 3 yıl kullanır kimi 1 hafta o nedenle fazla da önyargıyla yaklaşmayım ama çinlinin otomobiline şu an için yaklaşmayın derim zira çarpışma testlerinde kutu kola gibi eziliyolar örneğin landwind model SUV, ADAC testlerinde resmen dağıldı ki o aracın da şasi ve karoser planları eski kasa opel frontera (japonyada da isuzu rodeo olarak geçer) ile aynıdır, ama herifler nasıl bi sac kullanıyosa alet testte büküm büküm büküldü

pil mevzusuna gelince, diğer parçalarını ucuza mal ettiğin bir malın istenilen bir özelliğini çok iyi yapabilirsin, yani nokia da koyar 32800mahlık pili ama o alet sadece telefon olur, başka şey yapmaz çünkü nokianın her telefon için ayırdığı arge,üretim vb giderleri hep bir dengede tutulur mesela 6233le 6300 aynı maliyettedir ama birinde stereo hoparlör vardır diğerinde yoktur, biri incedir diğeri kalındır, biri 640x480video çeker diğeri 176x144 ama çinli arge yapmadığı için üretim ve işçilik maliyetleri düşük olduu için herşeyi ucuza mal ettiği için hepsini bi alete koyabilir ama işte o telefonu almak da biraz kumar olur 3yıl da kullanılır 2 gün de

sinejna
sinejna
neredeyse n99 la aynı görüntüde biz bu çinden ne zaman kurtulucaz acaba adamlar mafettiler her şeyi hani alıosun eyvallah en güzelinden bir ton para bayılıosun daha bir sene geçmeden elinde patlıo nası iş anlamadım kahrolsun prc:)

anack-su-namun
anack-su-namun
süpermi$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

**(:gnsn:)**
**(:gnsn:)**
çin işi be anamm

•cedric•
•cedric•

tutaste demis ki:
adresime göndersinler bir tane,denemeden inanmam ben..bakalım 660 gün gidiyor mu gitmiyor mu?
659. gün biterse para vermem:))

komik..

ßµ®ãk
ßµ®ãk
çinden sonra endonezya uretımı mallardan da uzak durmak gerek...
~ 130 gün   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
harbi gidio mu lan o kadar

süperiletken
süperiletken
Oha a.q. bu nasıl iş arkadaş...
peki diyelim 660 gün kullandık telefonu sonra şarja taktık ya telefon 660 günde şarj oluyorsa o zaman ne bok yiyecez...:D

ufoozgur
ufoozgur
666 gün şarj ömrü. Kesin şeytanın aleti bu :P

bozkurt
bozkurt
asparagas haberler diyorus geçip gidiyorus tvnin fişi elektrikteyken bile 660 gün dayanmıo o telefon hiç şarj edilmeden nasıl dayansın yalan dolan işte

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008