gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - fenerbahçe ve hıncal uluç
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 33
 Yazar: Mesaj:
uaxoy
uaxoy
kesinlikle futboldan anlamıyo ya.öküze sorsan sheva milanda der

21 Nisan 2008 16:31  mesajın adresini al  
banshee
banshee
Hatta kasarsam şunu da diyebilirim, Fenerbahçe üstünden prim yapıyor, artık genç hatunlar sallamıyor onu çünkü.

21 Nisan 2008 16:34 ~ 21 Nisan 2008 16:34  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
hıncal uluç'a galatasaraylılar da bayılmıyor, zira en sert eleştirileri galatasaray hakkında, galatasaray yöneticileri hakkında, galatasaray taraftarı hakkında yapıyor fakat böyle bir resmi site açıklaması olmaz. Burası işin komik bölümü:
Her ne kadar bundan önce Hıncal Uluç'u artık muhatap almayacağımıza, cevap vermeyeceğimize dair bir açıklamada bulunmuşsak da

Burası da ayıp bölümü:
seni iftira atan bir ŞEREFSİZ olarak değerlendirmek zorunda kalacağız

Taraftar şerefsiz der, küfür de eder doğru olmasa da fakat bir kulübün resmi sitesi böyle bir açıklama yapamaz. Mahalle ağzıyla açıklama yapamaz. Yönetim anlayışı o tarz olunca açıklama da böyle oluyor ama ne yazık ki. Benzer bir açıklamayı bir ay önce Beşiktaş resmi sitesi de yapmıştı pembe kazaklı Hıncal yazarak.

21 Nisan 2008 18:32  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
futbolumuz böyle giderse çöker. hıncal uluç ayrıca futbol yazarı olmasın spor yazarı olsun atletizmden ne kadar çok anlıyorsa futboldan da okadar az anlıyor bence branşı atletizm olmalı ama işte bakıyor atletizm yazarlığında para yok para kazanmak uğruna atıp tutuyo... hıncal ukalalık taslamasa aslında çok bilgisi olan bir insan ama bu kadar çok bilgisi olunca insanın herşeyi bildiğini sanıyor. her insanın bilmediği birşeyler vardır oysaki...

hem hıncal uluç galatasaray hakkında bu kadar sert konuşmalar yapan bir adam onları da koysaydın keşke.

21 Nisan 2008 18:42  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
Hani tarafları değil de ithamları konuşuyorduki ben şimdi seni görmezden gelirdim de başlık açan da sensin. Olmadı , tutturamadın.

iyi de ne demişim ki ben orada? neresinde taraftarlık yapmışım?

21 Nisan 2008 19:41  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
ne arsız adammışsın sen yahu. neyse bundan sonra cevap vermeyecektim ama senin gibi ARSIZLARA cevap vermek boynumun borcu oldu.

not: bu cevap sana özeldir. hani belki bundan anlıyorsundur.

kunteper canavarı demis ki:
Herkes kocasını bilecek arkadaş...
adamlar 4sene ustuste şampiyon olsalarda yinede kocalarına saygılarını yıtırmemıs... takdir ettim...

21 Nisan 2008 19:45  mesajın adresini al  
banshee
banshee
yapma, etme, eyleme..
Sen peki ithamlar hakkında mı konuşmuşsun ?
Evet ama yerip mi övüp mü? hani haklılık payı vermek de sempatizanlıktır...

Hem şimdi Akp den biri çıkıp dese ki, ben Türkiye'nin refahını düşünüyorum diye, sen inanır mısın? Misal Unakıtan diyor.

İnanmazsın, hehh işte, ben de bir galatasaraylının, hem de Sayın bonaventür, sen gibi birisinin şu mevzuda tarafsız kalacağına inanmıyorum, inandıramazsın ;)

21 Nisan 2008 19:46  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
yahu zaten forumdaki yazılarda da söyledim futbolla ilgili birinin futbolda tarafsız olamayacağını. başlı başına bi yalan olur tarafsızım demek. ama makam sahiplerinin kendi takımlarını kayırması bambaşka bir konu banşiciğim. öte yandan ilk mesajımı tekrar okursan oradaki taraftarlık kavramından kasıt şu arsız kunteper benzeri tipler olduğunu anlarsın;)

21 Nisan 2008 19:57  mesajın adresini al  
banshee
banshee
Makam sahibi olsam, çekinmeden söylüyorum ki Fenerbahçe'mi ben forsumu kullanarak şampiyonlar şampiyonu bile yaparım. ohooo...

21 Nisan 2008 19:59  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
bu kunteper canavarı da kumandan-kaan karışımı birşey
en azından hevesli

21 Nisan 2008 20:22  mesajın adresini al  
ketum
ketum
klasik hıncal uluç, adam manitasından ayrıldı şimdi eskisi kadar gündeme gelemiyor. şimdide feneri kendisine koca olarak görüyor gündeme gelmek için...

yazdıkları doğru veya yanlış, çoğunu bizlerde biliyoruz. ama diğer kulüplerin yaptığınıda biliyoruz. hıncal HANIM jocasını kızdırarak mutlu olmaya çalışıyor . saalla gitsin hıncal ı

2 defa alkışlanmış (2)  21 Nisan 2008 20:36  mesajın adresini al  
volki2083
volki2083
halukla mesut vardı bi zamanlar şimdide azizle hasan olmuş çokmu ...

22 Nisan 2008 09:34  mesajın adresini al  
volki2083
volki2083
yıldırımla haluk vardı bide

22 Nisan 2008 09:34  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 33
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008