gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - beşiktaş - bursaspor
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 28
 Yazar: Mesaj:
messiniyen
messiniyen
ankara deplasman :) güzelmiş bu espri bak...küfür kısmına cevap bile vermiyorum siz anca küfredersiniz zaten ...

23 Nisan 2008 01:57  mesajın adresini al  
matters.iz
matters.iz
sizde gelseniz inönüye ne güzel olur demi...hem deniz falan görmüs olursunuz hava alırsınız....biz küfüre karsıyız öyle deme şimdi,adam olana etmeyiz

23 Nisan 2008 02:06  mesajın adresini al  
geronimo
geronimo
allahın bursalısı burada konuşuyor..daha geçen sene çıkmış lige..bu sene de kasımpaşa kurtarmış..yoksa yine yolcuydu..o maçta beşiktaş taraftarı girmedi diye iddia ediyorum..bak o günkü gazetelerden birkaç örnek göstereyim..sen stada gitmişsin ama tuvaletten izledin heralde maçı..dünyadan haberin yok abisi..

http://spor.tnn.net/haber_detay.asp?ID=1903799&cat=SPO

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu kararına göre Beşiktaş taraftarları gelmemesine karşın, konuk takım taraftarları için ayrılan bölüm boş bırakıldı.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, maçı protokol tribünü yerine konuk taraftarlar için ayrılan ve Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu kararınca boş bırakılan konuk takım tribününde izlemeyi tercih ettiler. Demirören ve yöneticiler, tribüne gelişlerinde yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından tezahüratlarla protesto edildi.

Beşiktaşlı futbolcular sahaya, Ruhunuz yeter yazılı pankartla çıktılar.

seni sanırım fazla adam yerine koyduk..bu kadar yeter..

1 defa alkışlanmış (1)  23 Nisan 2008 14:18  mesajın adresini al  
geronimo
geronimo
ayrıca gerekirse bjknin kutsal formasını giyer öyle gireriz maça demiş bursalılar..adanadakiler bu ayrımı iyi yapar heralde..nerde top görürlerse ona girişsinler..:))

1 defa alkışlanmış (1)  23 Nisan 2008 14:20  mesajın adresini al  
geronimo
geronimo
allahın topu maçı izledim ben de..o boş olan tribünü 10 kere gösterdi maç boyunca lig tv...hala iddia ediyor doluydu diye ..taraftar konusunda bursalı topoşları muhattab alacak değiliz..bu yüzden izninle abisi

1 defa alkışlanmış (1)  23 Nisan 2008 14:29  mesajın adresini al  
matters.iz
matters.iz
Kartalım her zaman ki gibi koydu....yazık bursalılara

26 Nisan 2008 21:04  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
3-0 net skorla bitmiş.

26 Nisan 2008 21:24  mesajın adresini al  
sin/şın
sin/şın
çok harikasın
hu
bir numarasın
hu
en taşaklı mankenlere
beş yüz basarsın..
hu
hiç kimsede yok
hu
böyle bir kasa
hu
BEŞİKTAŞIM koyunca
hopluyor bursa:D:D:D:D:D:D:D

2 defa alkışlanmış (2)  27 Nisan 2008 15:38 ~ 27 Nisan 2008 15:39  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 28
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008