ankara deplasman :) güzelmiş bu espri bak...küfür kısmına cevap bile vermiyorum siz anca küfredersiniz zaten ...
23 Nisan 2008 01:57
matters.iz
sizde gelseniz inönüye ne güzel olur demi...hem deniz falan görmüs olursunuz hava alırsınız....biz küfüre karsıyız öyle deme şimdi,adam olana etmeyiz
23 Nisan 2008 02:06
geronimo
allahın bursalısı burada konuşuyor..daha geçen sene çıkmış lige..bu sene de kasımpaşa kurtarmış..yoksa yine yolcuydu..o maçta beşiktaş taraftarı girmedi diye iddia ediyorum..bak o günkü gazetelerden birkaç örnek göstereyim..sen stada gitmişsin ama tuvaletten izledin heralde maçı..dünyadan haberin yok abisi..
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu kararına göre Beşiktaş taraftarları gelmemesine karşın, konuk takım taraftarları için ayrılan bölüm boş bırakıldı.
Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, maçı protokol tribünü yerine konuk taraftarlar için ayrılan ve Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu kararınca boş bırakılan konuk takım tribününde izlemeyi tercih ettiler. Demirören ve yöneticiler, tribüne gelişlerinde yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından tezahüratlarla protesto edildi.
Beşiktaşlı futbolcular sahaya, Ruhunuz yeter yazılı pankartla çıktılar.
seni sanırım fazla adam yerine koyduk..bu kadar yeter..
(1) 23 Nisan 2008 14:18
geronimo
ayrıca gerekirse bjknin kutsal formasını giyer öyle gireriz maça demiş bursalılar..adanadakiler bu ayrımı iyi yapar heralde..nerde top görürlerse ona girişsinler..:))
(1) 23 Nisan 2008 14:20
geronimo
allahın topu maçı izledim ben de..o boş olan tribünü 10 kere gösterdi maç boyunca lig tv...hala iddia ediyor doluydu diye ..taraftar konusunda bursalı topoşları muhattab alacak değiliz..bu yüzden izninle abisi
(1) 23 Nisan 2008 14:29
matters.iz
Kartalım her zaman ki gibi koydu....yazık bursalılara
26 Nisan 2008 21:04
souvereign jr.
3-0 net skorla bitmiş.
26 Nisan 2008 21:24
sin/şın
çok harikasın
hu
bir numarasın
hu
en taşaklı mankenlere
beş yüz basarsın..
hu
hiç kimsede yok
hu
böyle bir kasa
hu
BEŞİKTAŞIM koyunca
hopluyor bursa:D:D:D:D:D:D:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19372
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!