ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > beşiktaş - bursaspor

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

#handkap06#
#handkap06#
lay lala lay lay lay laaaaaayyyy ANgARAGÜCÜ
21 Nisan 2008 21:37   mesajın adresini al  

mhd...
mhd...
hem keseriz hem yeneriz...
21 Nisan 2008 23:16   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
1.5 adana olsun acılı.. bari güzel kes
22 Nisan 2008 02:19   mesajın adresini al  

volki2083
volki2083
yalnız 2 ...
22 Nisan 2008 09:29   mesajın adresini al  

geronimo
geronimo
bilader senin bursadaki maçtan haberin yok herrhalde , senin kanı bozuk bursalı başkanın geldi maçı kendi taraftarı içinde izledi, bursadaki maçta taraftar vardı .. haberin yok bari boş konuşma ! bilmeden atıp tutmayın bi zahmet ya....

ben anlamadım sen beni bursalı mı zannettin ne yaptın..o maçta taraftar yoktu yöneticiler de tribünde oturup protesto etti..senin ne anlayıp ne dediğini ben anlamadım bi anlat abisi zahmet olacak ama
22 Nisan 2008 14:59   mesajın adresini al  

ripcord
ripcord
beşiktaş alır
22 Nisan 2008 15:00   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen

geronimo demis ki:
bilader senin bursadaki maçtan haberin yok herrhalde , senin kanı bozuk bursalı başkanın geldi maçı kendi taraftarı içinde izledi, bursadaki maçta taraftar vardı .. haberin yok bari boş konuşma ! bilmeden atıp tutmayın bi zahmet ya....

ben anlamadım sen beni bursalı mı zannettin ne yaptın..o maçta taraftar yoktu yöneticiler de tribünde oturup protesto etti..senin ne anlayıp ne dediğini ben anlamadım bi anlat abisi zahmet olacak ama

vardı taraftarın ! istanbuldan gelen taraftarın alınmadı bursaya , bursadaki jimnastik kulübü taraftarları alınmıştı maça ,iyi hatırla abisi :)
23 Nisan 2008 01:43   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
ayrıca o maça ben gittim o yüzden bana iddia etme bence çok fazla bu olayı , neyse zaten ligde çok da önemi olmayan bir maç , fenerbahçeyle veya galatasarayla olsaydı maç neyse ama ligin eski büyüklerinden biriyle maç işte..
23 Nisan 2008 01:44   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
koy kartalım koy hoplasın bursa hoplasın bursa....
23 Nisan 2008 01:49   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
ankara deplasman :) güzelmiş bu espri bak...küfür kısmına cevap bile vermiyorum siz anca küfredersiniz zaten ...
23 Nisan 2008 01:57   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
sizde gelseniz inönüye ne güzel olur demi...hem deniz falan görmüs olursunuz hava alırsınız....biz küfüre karsıyız öyle deme şimdi,adam olana etmeyiz
23 Nisan 2008 02:06   mesajın adresini al  

geronimo
geronimo
allahın bursalısı burada konuşuyor..daha geçen sene çıkmış lige..bu sene de kasımpaşa kurtarmış..yoksa yine yolcuydu..o maçta beşiktaş taraftarı girmedi diye iddia ediyorum..bak o günkü gazetelerden birkaç örnek göstereyim..sen stada gitmişsin ama tuvaletten izledin heralde maçı..dünyadan haberin yok abisi..

http://spor.tnn.net/haber_detay.asp?ID=1903799&cat=SPO

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu kararına göre Beşiktaş taraftarları gelmemesine karşın, konuk takım taraftarları için ayrılan bölüm boş bırakıldı.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, maçı protokol tribünü yerine konuk taraftarlar için ayrılan ve Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu kararınca boş bırakılan konuk takım tribününde izlemeyi tercih ettiler. Demirören ve yöneticiler, tribüne gelişlerinde yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından tezahüratlarla protesto edildi.

Beşiktaşlı futbolcular sahaya, Ruhunuz yeter yazılı pankartla çıktılar.

seni sanırım fazla adam yerine koyduk..bu kadar yeter..

1   23 Nisan 2008 14:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008