ÜYE OL  GİRİŞ 

Spor - beşiktaş - bursaspor
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
'' i l k o ''
'' i l k o ''
yorumlarınz ?

21 Nisan 2008 12:14  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
meşhur mücadele..

Beşiktaş rahat alır bence..

2-0 diyeyim tahmini skor..

21 Nisan 2008 12:15  mesajın adresini al  
the prens
the prens
şöle çeviriyorum
beşiktaş vs bursa spor,ankaragücü

21 Nisan 2008 12:39  mesajın adresini al  
anisakis
anisakis
ilko sence ne olur?

21 Nisan 2008 12:39  mesajın adresini al  
•cedric•
•cedric•
haşaT ederiz..

21 Nisan 2008 12:40  mesajın adresini al  
'' i l k o ''
'' i l k o ''
walla iki takımında iddaası kalmadı artık,ne olursa olsun :)

21 Nisan 2008 12:48  mesajın adresini al  
anisakis
anisakis
:)

21 Nisan 2008 13:01  mesajın adresini al  
messiniyen
messiniyen

asmode demis ki:
şöle çeviriyorum
beşiktaş vs bursa spor,ankaragücü

şöyle çevireyim o zaman adamım bende sana ,

FENERBAHÇE- beşiktaş + galatasaray + kayseri filan ...

ayıp yaptığın bursaspor ve ankaragücü kardeş takımlardır bunu böyle bişey için kullanma !

beşiktaş yener bizi büyük ihtimal ama futbol bu belli olmaz yine de.

21 Nisan 2008 13:04  mesajın adresini al  
geronimo
geronimo
bursalılar kendi çaplarında rekabet ediyorlar işte..taraftar gelecekmiş diye söylentiler var..beşiktaş taraftarı güvenlik yok diye götürülmesin bursaya sonra bursalılar gelsin olmaz öyle şey..adanalı bjkliler, bursalı görürseniz yapacağınızı biliyorsunuz..:)

21 Nisan 2008 14:23  mesajın adresini al  
.....demolight.....
.....demolight.....
:) bursanın düşecegini bilsem bu hafta rizeye bile yenilir haftaya da bursayı yenerdim :D

21 Nisan 2008 18:06  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
bursasporlu taraftarlar dayak yer
bursasporlu futbolcular da gol yer

kan çıkar bu maçta 10 ölü 500 yaralı 30u ağır yaralı. 150 de gözaltına alınan olur. maçın skorundan çok bunlar konuşulacağı için kendimizi hazırlayalım bu sonuca...

21 Nisan 2008 18:13  mesajın adresini al  
messiniyen
messiniyen

geronimo demis ki:
bursalılar kendi çaplarında rekabet ediyorlar işte..taraftar gelecekmiş diye söylentiler var..beşiktaş taraftarı güvenlik yok diye götürülmesin bursaya sonra bursalılar gelsin olmaz öyle şey..adanalı bjkliler, bursalı görürseniz yapacağınızı biliyorsunuz..:)

bilader senin bursadaki maçtan haberin yok herrhalde , senin kanı bozuk bursalı başkanın geldi maçı kendi taraftarı içinde izledi, bursadaki maçta taraftar vardı .. haberin yok bari boş konuşma ! bilmeden atıp tutmayın bi zahmet ya....

21 Nisan 2008 21:36  mesajın adresini al  
#handkap06#
#handkap06#
lay lala lay lay lay laaaaaayyyy ANgARAGÜCÜ

21 Nisan 2008 21:37  mesajın adresini al  
mhd...
mhd...
hem keseriz hem yeneriz...

21 Nisan 2008 23:16  mesajın adresini al  
messiniyen
messiniyen
1.5 adana olsun acılı.. bari güzel kes

22 Nisan 2008 02:19  mesajın adresini al  
volki2083
volki2083
yalnız 2 ...

22 Nisan 2008 09:29  mesajın adresini al  
geronimo
geronimo
bilader senin bursadaki maçtan haberin yok herrhalde , senin kanı bozuk bursalı başkanın geldi maçı kendi taraftarı içinde izledi, bursadaki maçta taraftar vardı .. haberin yok bari boş konuşma ! bilmeden atıp tutmayın bi zahmet ya....

ben anlamadım sen beni bursalı mı zannettin ne yaptın..o maçta taraftar yoktu yöneticiler de tribünde oturup protesto etti..senin ne anlayıp ne dediğini ben anlamadım bi anlat abisi zahmet olacak ama

22 Nisan 2008 14:59  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
beşiktaş alır

22 Nisan 2008 15:00  mesajın adresini al  
messiniyen
messiniyen

geronimo demis ki:

ben anlamadım sen beni bursalı mı zannettin ne yaptın..o maçta taraftar yoktu yöneticiler de tribünde oturup protesto etti..senin ne anlayıp ne dediğini ben anlamadım bi anlat abisi zahmet olacak ama

vardı taraftarın ! istanbuldan gelen taraftarın alınmadı bursaya , bursadaki jimnastik kulübü taraftarları alınmıştı maça ,iyi hatırla abisi :)

23 Nisan 2008 01:43  mesajın adresini al  
messiniyen
messiniyen
ayrıca o maça ben gittim o yüzden bana iddia etme bence çok fazla bu olayı , neyse zaten ligde çok da önemi olmayan bir maç , fenerbahçeyle veya galatasarayla olsaydı maç neyse ama ligin eski büyüklerinden biriyle maç işte..

23 Nisan 2008 01:44  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008