gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - galatasaray - fenerbahçe
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  26  27  28  29  30  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 581 - 599
 Yazar: Mesaj:
aslan67
aslan67
Ali Sami Yen'de son maçta yaşananları hatırlayalım bir sefer daha:)

[quote/comandante]ASY'de son maçta yaşananları hatırlayalım bi sefer daha :))

[/quote]

28 Nisan 2008 23:32  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
yuh lan elinize sağlık demişsin bi de utanmadan. şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkınca hepsini alınlarından öpüyodun ama yenilince suratlarına tokadı yapıştır. oh ne güzel hep yen arkandayım ama yenilirsen terkederim mantığı ha! yazıklar olsun esas sana...

ben yabancı futbolcuların yerinde olsam bu görüntüleri götürürüm fifaya şikayet ederim fenerbahçe kulübünü güvenliğim yok diye, sözleşmemi dondururum bitene kadar paramı alırım bosmanla da başka takıma bedavaya giderim... fifadan da transfer cezası yerse fenerbahçe, sora esas görün takım sürünür sizin yüzünüzden.

o hareketleri yapan 3-5 taraftar çapulcunun, salağın, öküzün, barzonun, külhanbeyinin önde gidenidir. onlar fenerbahçeli olamazlar!

-kaan- demis ki:
Ayrıca kezmana küfürler eden maldonadoya bira şişesi fırlatan fenerbahçelileri canı gönülden kutluyorum ellerinize ağızlarınıza sağlık..ne yaptı ln bu adamlar helal olsun duygularıma tercüman oldular

1 defa alkışlanmış (1)  29 Nisan 2008 00:14  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
son sabr, arda ve ümitin üçlüsünde kamera nasıl sallanıyor öyle.. :D

29 Nisan 2008 01:09  mesajın adresini al  
ketum
ketum
laf söylemem ama,berbat ötesi oynadı fener, gs de hakkı olaraktan aldı maçı. çok güvenmiştim, inter maçındaki gibi oynar diye bekliyordum, kasımpaşadan berbat oynadılar. sadece kezman moldanado değil . kaptan ve gökhan da bekleneni yapmadı bu maçta neyse seneye kısmet artık

29 Nisan 2008 02:24  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
çakma kumandandan hala ses seda yok.. :D
nerdesin geleneksel terbiyeci?

hocasız da kalsak, kocasız bırakmayız

29 Nisan 2008 22:16  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Fener taraftarının vefasını da görmüş olduk maç sonrası..

30 Nisan 2008 01:23  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Geçen sene parasız şampiyon olduk,bu sene olursak hocasız şampiyon olacağız,seneye de futbolcusuz şampiyon olmayı düşünüyoruz:D

bu yorumu sabah gazetede okudum süpermiş:D

30 Nisan 2008 01:23  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
Kaybolmayan taraftar arıyoruz

30 Nisan 2008 16:37  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
geçen sene fener şamp. oldula:P

Zaten yorumu gazetede okudum dedim,ben yapmadım yani:D

Adam şaşırmış demek,ha geçen sene ha önceki sene parasız olduk yıllardır fark etmez:D

30 Nisan 2008 16:44  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ellerine sağlık hadi kutla bu zafer senin:D

30 Nisan 2008 16:47  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Comandante hala mı yok piyasada?:D

Olm coma minimum önümüzdeki sezon oynayacağımız ilk derbiye kadar sana rahat yok bu kantinde:D

30 Nisan 2008 16:48  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Nonda'ya sene başında bok atanları görmek istiyorum,ah canlarım benim:)

30 Nisan 2008 17:01  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
muah NONDA

:))))

30 Nisan 2008 17:38  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
3 gün önce aslan futbolcularımız, bugün de aslan kızlarımız..

fenerbahçe 88 - galatasaray 92

şımarıklık bitecek dedik taa en başında..

30 Nisan 2008 23:26  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
M.F.A. and Efe Akgün left the group FENERBAHÇE BU YIL SAMİYENDE TUR ATAR DİYENLER!!!

M.F.A. comandante'dir bu arada,sansür uyguladım muhaha:D:D:D

30 Nisan 2008 23:29  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
hhahaahaah

30 Nisan 2008 23:35  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
yalnız hala ses yok, öldü mü kaldı mı bu herif :D

30 Nisan 2008 23:35  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
print screen'ini de alıyorum arkadaştan şimdi:D

ahaha:D

30 Nisan 2008 23:39  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
iyi de kezman ne derse desin ki bence dediği bir uydurma , zaten öyle bir şey olsa kim orada sırpça bilecek ki. maça giden taraftarların kimisi çok salak oluyor çünkü sadece kavgaya gidiyor maça gitmiyorlar , kezmanı dövmek isteyenler de bu salak zihniyetten , cahillikten ileriye gidemezler zaten. varsa yoksa maç izlemeye değil , stada bıçakla sopayla dalan lavuklar yüzünden zaten her maç sorası bu tür olaylar oluyor. bence sadece kezman kötü oynamadı ama bir grup lavuk sadece kezmana sataşmakla hata etti. böylece galatasaraylılar da aa bak fenerbahçeliler 1 hafta önce chelseaye elenince bile çiçeklerle karşılamışlardı , alınlarından öpmüştü... şimdi ise tekme tokat kendi futbolcularına saldırıyorlar diyorlar ayrıca daha önce rüştü reçber vakası da vardı diyorlar. rezil olduk 2-3 lavuk yüzünden tüm cümle aleme ve sen kalkmış dövenleri dövmeye kalkışanları savunuyorsun. zihniyetin apaçık ortada. senden taraftar değil kasap filan olur , gerçi eline bıçak versek eti bile kesemezsin ya neyse...
o 2-3 lavuk fenerbahçeli değildir olamazlar buna inanmıyorum. tamam edu ve kezman sene sonu mutlaka gönderilmelidir kötü oyunlarından ötürü , takıma adapte olamamalarından ötürü.
ayrıca kezmana yapılanları gören ünlü bir futbolcu neden gelmek ister fenerbahçeye? soruyorum size. başkanımız aziz yıldırım ünlü 1-2 futbolcu getircez seneye diyor peki bu görüntüleri gören o ünlü futbolcular gelmek ister mi? bana aylık 1milyon dolar bile teklif etse , ben ronaldinho bile olsam hayatta gelmem , maç sonunda yenildik mi can güvenliğim yok çünkü. o yüzden bu 2-3 lavuk statlardan , fenerbahçeden uzaklaştırılmalıdır. hiçbir kamera çekmemiş mi onların yüzünü? gizlemesinler onlar da , saldırganlar yakalansın , futbol tarihindeki kara bir leke olarak kalmasın bu.

1 Mayıs 2008 17:58  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  26  27  28  29  30  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 581 - 599
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008