oldu kardeşim amerikayı keşfedende churcilldi zatenn:)
23 Nisan 2008 21:26
o şimdi plajdaa
Fenere indiregandi yapıcaz ;);)
23 Nisan 2008 21:32
adamın1i
Bu rekabeti her zaman sevmişimdir :)
(2) 23 Nisan 2008 21:33 ~ 23 Nisan 2008 21:33
-kaan-
Tipine indirigandi yapda sonra feneri düşünn;)
handeee demis ki: Fenere indiregandi yapıcaz ;);)
23 Nisan 2008 21:33
o şimdi plajdaa
yine nerden çıktın karşıma sen kendi tipine bak gerzek!
(11) 23 Nisan 2008 21:35
-kaan-
hahah benmm tipimm gayett normal yavruu merak etme senn ama asıl olayy sen nesin kmsin ki tuttuğum takıma indirigandi yapıosunn şu sıfatınla bide üstüne üstlük:):) heahahehah
23 Nisan 2008 21:38
-kaan-
yaa kızım sen çekil aradan bi karı halinle de bizim thrungwith ler fln uyuyomu maça 4 gnden az kalmışş samiyeni 1400 kum at yarışı pisti olmaktan kurtarma telaşındamı hepsiii yoksaa
23 Nisan 2008 21:42
adamın1i
Geçen bir gazetede okduydum .Fenerin müzesinden metin oktayın deldiği ağ bir grup fanatik fenerli tarafından çalınıp imha edilmiş.
E kardeşim boşuna slogan olmadı Gerçekleri Tarih yazar Tarihi Galatasaray Fenerliler her ne kadar uatnç dolu Tarihini silme mucadelesi versede .Yazılan Tarih Galatasarayın kaleminden çıkmış ,öle kolay kolay silinmez .
Birde ulubatlı sounessin kadıköye diktiği bakrak acaba hangi fenerli tarafından satın alınmış onu bilmek istiyorum :)
23 Nisan 2008 21:48
o şimdi plajdaa
-kaan- demis ki: ne lafı atıcaz ln banane karıdan kızdan delikanlımısın a.q balık gibi atlıosun her bi olaya ben fenerimin derdindeym olum karıya kıza laf ettirtmem sen takıl karı kızz o senn bileceğin iş
sen çok mu delikanlısın benim tipime şeklime laf atıyosun!! adam ol azıcık da fenerlilere saygısızlık etmiyim senin yüzünden..!
23 Nisan 2008 21:49
#handkap06#
1.cisi emin ol senden daha iyi FENERLİYİM
2.cisi karıya kıza atlamıom sadece bi bayana öküzluk yapma dedim
3.cüsü fenerim dedigin sadece seninmi anlamadım kadıkoye gelen bayanlara bole davranmıoz yane ok kapa!
-kaan- demis ki: ne lafı atıcaz ln banane karıdan kızdan delikanlımısın a.q balık gibi atlıosun her bi olaya ben fenerimin derdindeym olum karıya kıza laf ettirtmem sen takıl karı kızz o senn bileceğin iş
(5) 23 Nisan 2008 21:50
adamın1i
Yiyin lan birbirinizi :)
Fenerde iç çatışma ..
Hande Cimbomun gururu ,Tek başına yıktı feneri :)
23 Nisan 2008 21:56
secret smile(: l
yeniciiizzzz inş.
23 Nisan 2008 21:56
-kaan-
ln handikapp sen hangi fenerlisin sen nesin en son hangi maça nerde geldinn 1 tamam kardeşim kıza kur yapıosan yap 2 ..DÜNYANIN EN NAZİK PLAYBOYUUU HANDİKAPPP karşınızdaaa bayanlar baylarr:) olmm ne dediğini ne yaptığını bil o kadar sana, çok bilmiş hamfendiye gelince ortamı sakinleştirmek sana mı düştü?? sen fener loversn yaa fenerli olmassa yapamazssın sırf benim yüzümden fenerlilere kötü söz söliceksin wahh vahh ne yazık sanaa:(:( çok üzüldmmmmm... tipe gelince arkasındaymm sıfatına bkk önce sora karakterine bak sorada sadece parmak uçlarına bakk biraz atatürkçüysen atatürkn çocuğuysann fethullahçılığı bırakk efendi ol..
Bir grup Fener li taraftar kaybettikleri maç sonrası Anıtkabire yürüme kararı aldı.
Yapılan basın açıklamasında hakemlerin Fetullah cematinden olduğunu dile getiren taraftar topluluğu
Türkiye laiktir laik kalacak sloganalrı ile yola devam ettiler.
Gruba cevrede ki esnaf dükkanlarına ,AB bayrağı asarak destek verdi .
Bu yorumculşar tarafından AB-CHP işbirliği olarak dillendirildi.
:)
Varya harbi kekosunuz he ..
23 Nisan 2008 22:02
o şimdi plajdaa
-kaan- demis ki: vahh vahhh amma alkolik toplanmşş burayaa:) olm virgül denilen şeyi bilmezmisin senn kız adınada cevap veriyosan o ayrıı
benim tipim de karaterim de sağlam merak etme, sen aynaya bak bakıyım önce komplekse fln girmişsin kendi kendine yazık acıdım valla sanaa kimse adam yerine koymuyo heralde seni anca sanal alemde delikanlı kesiliyosun başımıza önce adam ol sonra gel sidik yarıştır burda!!
23 Nisan 2008 22:08
-kaan-
bana bakın dediğimi silmek kolay karşı tarafı çirkin bulup söledim bu kadar her km sildiyse kızın yazdığı adam değilsin tarzı cümleleri silmemek galatasaraylı yönetimmi afern vadi
23 Nisan 2008 22:22
comandante
ASY'de son maçta yaşananları hatırlayalım bi sefer daha :))
24 Nisan 2008 18:05
aslan67
Evet Ali Sami Yen'de son maçta yaşananları hatırlayalım bir sefer daha:D
(1) 24 Nisan 2008 18:09
secret smile(: l
allaaam yaaa ajaskjdha:D
24 Nisan 2008 18:09
comandante
Ülkemizde su sıkıntısı devam ediyor. 6alatasaray taraftarını tasarruflu olmaya davet ediyoruz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19371
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!