Samandıra'yı bastılar
Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray maçının ardından Samandıra Tesisleri'ne gelen sarı-lacivertli futbolculara tepki gösterdi.
Sarı lacivertli taraftarlar, Samandıra Tesisleri'ne gelen takım otobüsüne yumrukla saldırırken, takım aleyhine tezahüratlar yaptılar.
Bir grup taraftar ise, Sırp futbolcu Mateja Kezman'ın arabasına saldırdı. Kezman'a İngilizce ve Türkçe küfürler eden Fenerbahçeliler, daha sonra Kezman'ın arabasına tekme ve yumruk atarak tepki gösterdiler. Sırp golcü, arabasının camını açıp taraftara karşılık vermek istedi, ancak taraftarların öfkesi daha sonra da devam etti.
Kezman da sarı-lacivertli taraftarlara Sırpça ve İngilizce küfürler etti. Taraftarlar daha sonra tesislerden çıkan Alex'in arabasına da bira şişesi fırlattılar. Alex, arabasının camını açarak, sarı-lacivertli taraftarlara el kol hareketi yaptı.
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan takımın oyuncularına yapılıyo bu hareket.futbol bu kadar acımasız işte...
28 Nisan 2008 00:12
adamın1i
adamın1i demis ki: Galatasaraylıyım ama Fenerbahçe adına iddaya girdim .
Hangisinin kazandığı umrumda ,değil sonuçta ben kazanıcam :)
Ulan benim bu feneri sevmem için hiç mi bir sebebim olamayacak .Gitti cigaralar.Enayiliğime mi yanayım yoksa takımımın yendiğine doya doya sevinememi.Neyse tek tesellim şampiyonluk :)
28 Nisan 2008 00:15
o şimdi plajdaa
Fenerbahçe ilk defa işime yaramıştı hayatımın dönüm sınavında :D hoca fenerliyidi kağıda en büyük fenerbahçe yazana 10 puan fazla veriodu ben de yazdım :D:Dhahahhaha
En büyük Cimbommmmmumm hehe :D
28 Nisan 2008 00:24
aslan67
Abicim sen batmışsın yahu,geçmiş olsun:D
amator demis ki: çok kesin ifadeler bunlar..top yuvarlaktır,zemin de futbol oynamaya müsait:)
futbolda büyük konuşmaya yer yok:)
2 kişiyle formasına, 1 kişylede ziyafetine iddaya girdim. pazarda iddaya 50 yatırcam. büyük konuşmaktan başka şansım varmı?
tabi güvenmesem bu yoklukta böyle iddalara girmem
28 Nisan 2008 00:25
aslan67
Yok comandante falan var daha:D
•cedric• demis ki: ya aslan67 bıkmadınmı hala :P
28 Nisan 2008 00:26
ketum
galatsarylı arkadaşları tebrik eder cenaze namazıma beklerim
28 Nisan 2008 00:28
aslan67
Eyvallah abi,Allah gecinden versin yahu:)
amator demis ki: galatsarylı arkadaşları tebrik eder cenaze namazıma beklerim
28 Nisan 2008 00:28
ketum
kaydı babacan . 2 forma , yemekte 2 oldu, 35 lira da idda oynadım. arkadaşlar sağolsun acelesi yok bekleriz falan dediler. yoksa bitmiştim:D neyse ölmüşün davası yapılmaz. helal olsun galatasaray a sahada bi tek onlar vardı, fener diye bi takım yoktu.
28 Nisan 2008 00:33
aslan67
Zaten ezeli ve ebedi rekabetin olayı burada,bir sene biz seviniriz diğer sene siz,günübirlik sevinçler yoksa:D
max.j.one demis ki: 27 tane atmışlar duyduğuma göre
28 Nisan 2008 00:37
aslan67
Şu mesaj üzerine başlığı kapatıp gidiyoruz hadi:D
max.j.one demis ki: ipucunda yazmıştım ben saydım sol t..ımda 27 den fazla kıl var
28 Nisan 2008 00:39
hendekli_tatanga
sarmadı ya böyle yenerler adamı futbol oynadı cimbom fenerde defans yaptı işte neyse yene biz olduk onun için fenerlilere geçmiş olsun biz iddalı konuşmayalım fenerliler gibi denizli maçı gibi ağlalmayalım
28 Nisan 2008 00:41
hendekli_tatanga
on puan için değil sınıfta kalcağmım bilsem yazmam ayıp etmişsin
hande+depresyonda demis ki: Fenerbahçe ilk defa işime yaramıştı hayatımın dönüm sınavında :D hoca fenerliyidi kağıda en büyük fenerbahçe yazana 10 puan fazla veriodu ben de yazdım :D:Dhahahhaha
28 Nisan 2008 00:42
umurr
yine 20,45 yıne gs
28 Nisan 2008 00:48
ukerila
bugün 20:45'te uyudu fenerliler yav kimsecikler yok ortada :D
28 Nisan 2008 00:53
umurr
aynı o hocadan bı tanede bızde war ya arıza heriiff
hande+depresyonda demis ki: Fenerbahçe ilk defa işime yaramıştı hayatımın dönüm sınavında :D hoca fenerliyidi kağıda en büyük fenerbahçe yazana 10 puan fazla veriodu ben de yazdım :D:Dhahahhaha
28 Nisan 2008 00:53
denizhan
hadi ben fenerli olayım da saldırın bari, bu kadar heves yaptıysanız :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19371
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!