attıgım gibi döner gelirsin
fenerbahçe sen ne yer içersin
bugün yenildin yarın ağlarsın
aslan görünce hep miyavlarsın
(2) 27 Nisan 2008 23:32
tegan pelin
dam üstünde saksağan
bu abkb (Alem Buysa Kral Benim) sandı yavru aslan
vur beynine kazmayı
al ağzından lokmayı
Uyduramadı yan geldi
Dövdüm dövdüm kan geldi
Köyden dün bizim oğlan geldi
Dediği gibi dellendi
27 Nisan 2008 23:33
aslan67
görüyon mu lan fenerlileri:D
başka zaman burada yatıp kalkarlar,hepsi kaçtı:D
boomerang ¹³ demis ki: yahu keşke commandante falan olsa da ona saldırsanız ben gaza gelmem abi.. iş çıkmıyor yani size.. :o)
27 Nisan 2008 23:33
witchontheroof
idiiayı da kazandım ya :D
ama arkadaşımı tebrike diyorum en azındna kendi sahalarında maç olunca iddiaya giren tiplerden değil :D
27 Nisan 2008 23:34
27 Nisan 2008 23:35
sara chopin
Hindi Tuncay 5-1'lik maçtan sonra nasıl dışarı çıkacağını araştırırken birden aklına kılık değiştirmek gelir.Bi bayan kılığına girer ve bi kafede oturur.Yanına yaşlı bi teyze gelir ''Tuncay naber?'' der.Tuncay hemen kalkar ve eve gider.Baska bi kılığa girer ve tekrar cafeye döner,aynı teyze gelir yine ''Tuncay naber?''der.Bu olay bir iki kere tekrarlandıktan sonra Tungay dayanamaz ve teyzeye sorar O kadar kılık değiştirdim nasıl tanıdın teyze beni? deyince teyze ŞŞŞ olum tanımadın mı? Ben Rüştü!...
27 Nisan 2008 23:36
banshee
görüyon mu lan fenerlileri:D
İşleri çıkmıştır, sen de amma fesatsın :)
aslan67
SAMANDIRA'DA OLAYLAR ÇIKTI !..
Fenerbahçe'nin şampiyonluğun kaderini tayin edecek maçta son derece isteksiz bir futbol oynaması taraftarlarını da kızdırdı !.. Bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında bütün ipleri Galatasaray'a veren sarı lacivertli futbolcular Samandıra'da protestolarla karşılandı.
Lig TV Muhabiri Yılmaz Dirim'in bildirdiği habere göre, Samandıra'da büyük olaylar çıktı !.. Samandıra Tesisleri'ne giden 100-150 kadar Fenerbahçe taraftarı önce takım otobüsüne saldırdı !.. Takım otobüsüne tekmeler savuran taraftarlar özellikle Volkan ve Kezman'a çok büyük tepki gösterdiler.
Taraftarlar daha sonra futbolcuların tesislerden çıkışını bekledi. Kezman'ın arabasının yolunu kesen taraftarlar Sırp yıldıza İngilizce küfürler savurdu.
Taraftarlar ayrıca takımın yıldızı Alex'in de arabasının önünü kestiler. Bu sırada Alex'in arabasına bir bira şişesi isabet ettiği görüldü. Alex'in de taraftarın bu tepkisine çok öfkelendiği gözlenirken, Brezilyalı futbolcunun kendisine saldıran taraftarlara parmak işareti yaptığını öne sürenler oldu. Ancak bu parmak hareketi şu an için kesinlik taşımıyor ve sadece bir kesimin iddiasından ibaret.
tegan pelin
- bir fili buzdolabına kaç hamlede sokarsın?
- üç. 1 buzdolabının kapısını açarım. 2 fili sokarım. 3 buzdolabının kapısını kapatırım.
- aferim peki bir zürafayı buzdolabına kaç hamlede sokarsın?
- dört. 1 buzdolabının kapısını açarım. 2 fili çıkarırırım. 3 zürafayı sokarım. 4 buzdolabının kapısını kapatırım.
- helal sana. pekiii söle bakalım ormanlar kralı aslan ormanda toplantı yapmış. tüm hayvanları çağırmış ama bir hayvan gitmemiş?..
- ehe ehe.. zürafa gitmemiş. çünkü buzdolabında kalmış.
- peki bunu bil hadi.. ormandaki timsahlı nehirden karşıya geçicen. kayık yok, köprü yok. nasıl geçersin?
- yüzerek geçerim. çünkü timsahlar aslanın yaptığı toplantıda olduğu için nehir güvenlidir.
aslan67
Hee öyledir eminim:D
Ulan yıllardır fenerlileri analiz ediyorum ben her önemli mağlubiyet sonrası msnler ve telefonlar kapatılır:D
istisnalar çıkar tabii ki arada 3-4 tane bu başlıkta olduğu gibi:D
banshee demis ki: görüyon mu lan fenerlileri:D
İşleri çıkmıştır, sen de amma fesatsın :)
(2) 27 Nisan 2008 23:37
banshee
Fenerliler içiyor be Ömer... Ne yapsınlar.
(2) 27 Nisan 2008 23:38
banshee
Hatta bak kendi sorunun cevabını kendin veriyorsun. Samandıra'yı basmışlar. Dedim sana işleri vardır diye, inanmadın.
27 Nisan 2008 23:39
witchontheroof
banshee demis ki: Fenerliler içiyor be Ömer... Ne yapsınlar.
'kader diyemezsin sne kendin ettin' durumu :D
27 Nisan 2008 23:40
aslan67
:D
Yarın kudurtacağım ben onları asıl dur hele:D
banshee demis ki: Fenerliler içiyor be Ömer... Ne yapsınlar.
27 Nisan 2008 23:41
aslan67
Görmemişliğin dibine vuracağım:D
3 forma ve 1 bayrağımı da alıp gitmeyi düşünüyorum:D
27 Nisan 2008 23:41
sara chopin
Başlarına gelecekten habersiz üç fenerli bir gün kadıköy-taksim dolmuşuna binmişler. Sallana sallana gidiyorlarmış. Stadın önünden geçerken dolmuşa Shevchenko binmiş. Tabi Fenerlileri görünce dayanamamış, arkayı dörtlemiş. Fenerliler mecburen böyle bir taraflarını dağıta dağıta yola devam etmişler. Köprüyü geçmişler. Bu sefer uzun boylu biri dolmuşa işaret yapmış. Dolmuş sağa yanaşmış kapı açılmış. Fenerlilerin suratı bu sefer iyice asılmış.
Şöför seslenmiş, Gençler Hakan Şükür binecek arkayı beşleyelim !...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19371
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!