ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON ;);) siz giderken biz geliyodukk...:)
20 Nisan 2008 21:11
the prens
8 yıl öncede ağladım şimdi de ağlıyorum :)) ergenlik dönemimin en büyük takımı teşekkürler bize bu mutluluğu yaşattığın için
20 Nisan 2008 21:20
bonaventure
ama deliveren sen gene taraflı başlık açmışsın.
;)
20 Nisan 2008 21:20
deliveren
İsterseniz Takımıma Taraflı Olmamak için Küfür Edeyim :) :)
20 Nisan 2008 21:21
-sokarca-
bizene yahoo
20 Nisan 2008 21:24
aslan67
Şu zaferde çok büyük işler oldu gerçekten..Hakan Şükür'ün 2 kişiyi çalımlayıp şut çekmesi ve hatta bu şutun gol olması falan..Hagi'nin golleri zaten enfes..
20 Nisan 2008 21:26
aslan67
olm bence bulamamış 3. ipucu:D
galatasaray,uefa,ee?:D
hani ben olsam kupa,arsenal falan yazarım da arkadaş pek kasmamış kendini heralde:D
boomerang ¹³ demis ki: ipucuna bak anti fb.. ulan ne adamlarsınız ya.. :d
20 Nisan 2008 21:27
o şimdi plajdaa
asmode demis ki: 8 yıl öncede ağladım şimdi de ağlıyorum :)) ergenlik dönemimin en büyük takımı teşekkürler bize bu mutluluğu yaşattığın için
ergenlik dönemimin en büyük takımı :D:D koptum bu tabir süper
20 Nisan 2008 21:28
deliveren
Yaa Üzerime Gelmeyin :) :)
20 Nisan 2008 21:28
mecnunnn06
ellerine sağlık böyle bir güzelliği tekrar yaşattığın için bizlere
20 Nisan 2008 21:30
aslan67
Gerçekten gerek yok böyle şeylere:)
Avrupa'ya gitmişsin böyle büyük zaferler kazanmışsın,gidip de fenerle uğraşmanın alemi yok,fenerin de cimbomla aynı şekilde,biraz ufkumuzu geliştirelim arkadaşlar,hep bu kapışma olacaksa çıkmayalım avrupaya madem,devamlı gs-fb derbisi olsun:D
20 Nisan 2008 21:30
o şimdi plajdaa
cimbombomsun seeen bizim canımızzzz sarı kırmızııı akar kanımız seviyoruz seni canı gönülden laylaylaylaylaaayy :D:D üstüne gelmeyin çocuuunnn a aa!
20 Nisan 2008 21:31
aslan67
üstüne gitmeyin daha doğru olur:P:D
handeee demis ki: cimbombomsun seeen bizim canımızzzz sarı kırmızııı akar kanımız seviyoruz seni canı gönülden laylaylaylaylaaayy :D:D üstüne gelmeyin çocuuunnn a aa!
20 Nisan 2008 21:33
#handkap06#
cimbomun aq:)
20 Nisan 2008 22:22
#handkap06#
cimbomun aldıgı tüm kupalar bu videoda
(2) 20 Nisan 2008 22:23
souvereign jr.
ayıp ayıp kaç yıl önceki olay :P:D
20 Nisan 2008 22:23
souvereign jr.
acaba real madrid taraftarları 1960lardaki kupalarından bahsediyolar mıdır? çok merak ediyom :D biz de hep eskiye özlem var ya onlarda da öyle mi acaba?
of be ne yıllardı azizim 1960larda puskas sağolsun kupaları toplardık diyorlar mıdır acaba :D
20 Nisan 2008 22:25
#handkap06#
alkışı gorelim bidaha video koyum hem buraya hem cimboma:)
...!!onur demis ki: #handkap06# süper be kardeşim .D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19352
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!