ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  September Dawn(Eylül Şafağı)
utah trent ford tamara hope jon voight mormonlar eylul safagi september dawn
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 4

aslan67
aslan67
1857'de Utah'ta, bir grup göçmen seyahat ettikleri vagonda yerli Mormonlar tarafından katledilir. Çocuklu, kadınlı 120 kişi öldürülmüştür. Tüm bunlar yaşanırken, biri Mormon, diğeri göçmen 2 kişi arasında bir aşk başlar.

Yapım :Kanada
Tür :Dram
Yönetmen :Christopher Cain
Oyuncular :Jon Voight, Tamara Hope, Trent Ford
Gösterim Tarihi :22 Ocak 2006

Hakkında pek somut bir yorum okumadım biraz önce araştırdığımda,zaten çoğu sinema sitesinde hakkında verilmiş bir bilgi mevcut değil..Dinin yozlaştığı batı dünyasının bir dönemini aktarmakta,aslında batı dünyasına maletmemek lazım bunu,bağnazlıklarını peşinden sürükledikleri insanlara da aktarmak isteyen birkaç insanın yaptıkları anlatılmaktadır..Merhametten ne kadar uzaklaştıkları,kendilerine bile mantıksız gelen olaylara inandıklarını anlayacaksınız izlediğinizde..Büyük bir beklentiyle izlenilmemesi gereken bir yapım,aksiyondan,maceradan çok konuya odaklanmak daha iyi olur..Jon Voight ve Trent Ford'un performansı etkileyici..Ayrıca film gerçek olaylardan esinlenilerek çekilmiştir..Boş zamanınızı değerlendirebileceğiniz bir film..

Soundtrackleri baya güzeldi yalnız..

imdb puanı bana göre hak ettiğinden düşük bir puan olan 5.1/10 idir..Hani bir 6.0 ya da 6.5 olabilirdi,gerçi fazla seyredilmemiş bir yapım ve verilen oy sayısı da az miktarda..Diğer bir sinema sitesinde bu oran 8.0 civarındadır..
~ 131 gün   mesajın adresini al  

pamuk frnz
pamuk frnz
ömer bu filmi atmışsın harici diske izlicektim bak o gün ama önce cdleri izlicem vermicem onları sanaa(6)

denizhan
denizhan
jon voight dede olmuş :/

tegan pelin
tegan pelin
ben imdb'de ilk 100 filmi izledim
ilk 100'de yoktu bu film ama
~ 127 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 4

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008