şarkıcı tarkanın eski vokali dansçısı fln filan her işi yapar :D:D ha bi de tarkanın eski sevgilisi diolar gay miş :D
20 Nisan 2008 18:52
zambakzumbak
şarkıcı tarkanın eski vokali dansçısı fln filan her işi yapar :D:D ha bi de tarkanın eski sevgilisi diolar gay miş :D
aabu da mı böyle cıktı.. ya nie tatlular gay oluo yaa...
genelleme yapmayalım, ben gay değilim misal ehuehue
zambakzumbak demis ki: şarkıcı tarkanın eski vokali dansçısı fln filan her işi yapar :D:D ha bi de tarkanın eski sevgilisi diolar gay miş :D
aabu da mı böyle cıktı.. ya nie tatlular gay oluo yaa...
zambakzumbak demis ki: de bakalım:)
sözüm meclisten dışarı oldu mu:)
20 Nisan 2008 19:50
deliveren
Kendisi İsterse Olur
20 Nisan 2008 19:51
suskun irem
ya ben anlamıyorum bu işi!
ne yani zamanında gittiğim bir kursta cıplak modellik yapan biriyle sevgili olmustuk. cok mu dert! hem nie dert yani?
simdi de fotograf dersim için bir arkadasımın sevgilisini nü model kullanacam. kızla konustugumda sevgilisi bi kasını kaldırıp baktı dedim abi laf etme detay calısacam. ok dedi.
hem cıplaktıktan nie bu kadar cekinio ki toplum. Nudizmin serbest oldugu ülkeler var sonucta....
20 Nisan 2008 20:11
deliveren
Hala Belli Kalıpları Kıramadık
20 Nisan 2008 20:12
suskun irem
sittin sene de kıramayız. hele baslıktaki cevapları ouyunca hiç umudum kalmadı.
20 Nisan 2008 20:13
selcukrs
herkes özgür bize ters ama ...
21 Nisan 2008 02:40
**imalısır**
aslaaa :@
21 Nisan 2008 17:28
*axi*
verdırmem
ımkanı yok
oyle bısey olsa ılıskımızdekı saygı bıter,saygı bıtınce ılıskıde bıter benım ıcın anlamı yok
21 Nisan 2008 19:12
maksimum
iğğğğ diyorum sanat için değil genelde para için soyunuyorlar bir takım kişiler
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19345
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!