kunteper canavarı demis ki: tutaste gundeme gelmek için beni kullanma lutfen...:D asfdfhghjjghjfoddf
zekiyim lan ben... imparator diceksiniz artık bana... asdsfdsdfdfgfsdgdsf
cok sardı lan bu laf beni...
20 Nisan 2008 01:58
bonaventure
yaş kaç? 17? :))
bende niye herkese laf yetiştirmeye sardırdım ki şimdi? can sıkıntısı işte.
tane® can demis ki: sevgilin mi var derdin var işte, en temizi benim gibi bırakcan bu sevgili mevgili islerini kafan rahat:) zaten analar, akrabalar buluyo paso canın sıkılınca he de ibirine işte:)
Haydar dümen? kesmezse nuri alçoda ahbabımdır yol yordamı benden öğrenmişti:)
bonaventure demis ki: benim gündeme gelme ihtiyacım var. yardımcı olabilecek biri var mı?
20 Nisan 2008 02:22
bonaventure
hadi lan atma. nuri alçoya ihtiyacım olsa sana mı söylerim. bizim buraya geliyo zaten arasıra. oturuyor sahilde. direk kendim söylerim. aga beni gündeme getir derim. bak pişman olmayacaksın derim:P
bonaventure demis ki: hadi lan atma. nuri alçoya ihtiyacım olsa sana mı söylerim. bizim buraya geliyo zaten arasıra. oturuyor sahilde. direk kendim söylerim. aga beni gündeme getir derim. bak pişman olmayacaksın derim:P
20 Nisan 2008 02:25
souvereign jr.
gazoz içmek de moda oldu ha ama kolayı hiçbir içecek geçemez.
20 Nisan 2008 02:25
bonaventure
sanatımla gündeme gelmek istiyorum taner.
20 Nisan 2008 02:31
uysalhan
kunteper, sen giyinik halde zaten estetik değilsin, nü hiç düşünülmezsin bile.. seni nü çizmek isteyenin alnını karışlarım :p :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19345
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!