ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Kardeşimin ödevi bu ve ne kadar aradıysam da şu iklimde şu hayvanlar vardır falan diye bir bilgi bulamadım,çok kişi de aramış bu ödevi de onlar da aynı durumda,bir bilgisi olan var mı bu konuda?:)
Ekvatoral iklimde sürüngenlerin yaşadığı sonucuna ulaştım sadece..
Sıcak,soğuk iklimler,karasal iklimler falan hangi tipte hangi hayvanlar yaşar?
kutuplarda, kutup ayıları foklar, şu sibirya tarafı adı vardı o iklimin sibirya kurtları ren geyikleri. ekvatoral iklimde baya bi yaşayn var, musonda pandalar,filler vs, akdeniz ikliminde sıradan hayvanlar. yok lan ben de bilmiom işte google'a sor:) kürklü hayvanalr soğuk iklimde, soğuk kanlılar sıcak iklimlerde yaşar, genel kural olarak bu kalmış aklımda
~ 141 gün
souvereign jr.
tanercan güzel açıklamış. ama lost izleyince kafası karışıyo insanın ormanın içinde kutup ayısı görünce şok olmuştum :D
~ 141 gün
bonaventure
vanda kedi.
ankara da koyun.
istanbulda tüm hayvanlar alemini rahatlıkla bulmak mümkündür diyerek deli gibi sosyal mesaj veresim olduğunu belli edeyim;)
ha bi de tibette soğuk iklimde marco polo hayvanı ve yak öküzü var, amerikada bizonlar var
~ 141 gün
aslan67
ahaha:D
valla öyle kozmopolit bir bölge ne de olsa:D
bonaventure demis ki: vanda kedi.
ankara da koyun.
istanbulda tüm hayvanlar alemini rahatlıkla bulmak mümkündür diyerek deli gibi sosyal mesaj veresim olduğunu belli edeyim;)
~ 141 gün
aslan67
eyvallah taner bilgiler şahane:D
yak öküzü demek:D
~ 141 gün
aslan67
bizon derken?:D
~ 141 gün
daisy=) **delilah**
yiğit hayvanı
ege bölgesinde yaşar...aslen karadenizden gelmektedir..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19343
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!