kişiden kişiye değişir çok açık ortada bu başlığın amacı ne kimin seviştiğini tespit etmek mi :)
(5) 20 Nisan 2008 00:02
tutaste
''birçok insanın toplumsal baskıların esiri olarak yada popülist yaklaşımlar peşinde koşarak..'' ben bu cümlede anlatılmak isteneni anlamadım..
toplumsal baskılar ve aciz insanlar anynı cümle içinde..hem de konu seks..hatta bir de popülist yaklaşım var yine aciz insanlarla aynı cümle içinde..
ilginç..
(3) 20 Nisan 2008 00:04
'' i l k o ''
yürür :)
20 Nisan 2008 00:04
bonaventure
hadi erkekler sapık sabah akşam sevişmek istiyor.
ulan bütün kızlar mı aseksüel olur bi memlekette. yada kendini öyle gösterir!
(9) 20 Nisan 2008 00:05
zerwan
yada var orada ..
tutaste demis ki: ''birçok insanın toplumsal baskıların esiri olarak yada popülist yaklaşımlar peşinde koşarak..'' ben bu cümlede anlatılmak isteneni anlamadım..
toplumsal baskılar ve aciz insanlar anynı cümle içinde..hem de konu seks..hatta bir de popülist yaklaşım var yine aciz insanlarla aynı cümle içinde..
ilginç..
20 Nisan 2008 00:05
zerwan
:)
bonaventure demis ki: hadi erkekler sapık sabah akşam sevişmek istiyor.
ulan bütün kızlar mı aseksüel olur bi memlekette. yada kendini öyle gösterir!
20 Nisan 2008 00:06
eskici
life is resist demis ki: kişiden kişiye değişir çok açık ortada bu başlığın amacı ne kimin seviştiğini tespit etmek mi :)
dogru tespit bravooo
20 Nisan 2008 00:07
ßhd®
niye bu tarz konularda ille erkekler yerilie hep hiç bir kadın hatayı kendinde aramazmı
20 Nisan 2008 00:07
bonaventure
kesinlikle.
süperiletken demis ki: İşin cılkını çıkarmadan cinselliği aşkla birlikte yaşamak zor olmasa gerek...:D
öte yandan severek sevişemez misin yahu? kabiliyetsiz misin? iki işi bir arada yapamaz mısın?
20 Nisan 2008 00:08
9a 6
efendi olsun.
(4) 20 Nisan 2008 00:08
souvereign jr.
gereksinim.
20 Nisan 2008 00:08
daisy=) 'pomegranate
bir insan hem akrep hem erkek olmamalı!!
benim derdim bana yeter bir dertte sen katma kantiiiiiiiin
(1) 20 Nisan 2008 00:09
daisy=) 'pomegranate
canımı yisin
9a 6 demis ki: efendi olsun.
20 Nisan 2008 00:09
lithium
bırakın gençler sevişsin ya.. ne gerek var başlıkla toplumun nabzını yoklamaya:)
(2) 20 Nisan 2008 00:09
denizhan
ben yürüyebileceğini öne sürmüştüm ama seks olmadan ilişki yürütmek isteyenlere de sormak isterim, neden olmuyor seks ?
zerwan
hem balık hem erkek uyarmı sana :=)
daisy=) kaidena demis ki: bir insan hem akrep hem erkek olmamalı!!
benim derdim bana yeter bir dertte sen katma kantiiiiiiiin
tutaste
yada var orada ..
gördüm..
peki sen ya da bağlacının ne anlama geldiğini biliyor musun?
20 Nisan 2008 00:12
limor
ya kişisinden kişisine değişir o ama enin de sonunda ufak tefek kacamaklar olur! şimdi burda kız yapmaz erkek yapar felsefesini gütmeyelim.. her iki cinste ister sonunda....
20 Nisan 2008 00:12
lucy luyi
soyun lan!
(3) 20 Nisan 2008 00:13
zerwan
doğru söze ne denir.
zambakzumbak demis ki: ya kişisinden kişisine değişir o ama enin de sonunda ufak tefek kacamaklar olur! şimdi burda kız yapmaz erkek yapar felsefesini gütmeyelim.. her iki cinste ister sonunda....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19342
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!