ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
halkın gazetesi birgün yine başlığıyla kendini göstermiş:)
(1) 19 Nisan 2008 17:57
deliveren
Yakında O Da Olur :)
19 Nisan 2008 17:58
life is resist
abi ama süper bir olay ya gazeteni paylaş köşesi herkesimden insana hitap ediyor marjinal bir yaklaşım:D biz onu fakültenin girişinde yapıoruz
19 Nisan 2008 18:00
sevda_linka
her şeye MARJİNAL dememek lazım...
19 Nisan 2008 18:04
o şimdi plajdaa
iyiymişş
19 Nisan 2008 18:04
sevda_linka
ayrıca ayrım yapmadan BÜTÜN gazeteleri koymak lazım...
(5) 19 Nisan 2008 18:04
advocate
vekiller gazi,emekliler niyazi
bu başlık çok çarpıcı bence,bu sabahta ilk bu başlığı okumuştum
(1) 19 Nisan 2008 18:06
deliveren
Dogru Haber Yapan Tüm gazeteleri Koydum
(1) 19 Nisan 2008 18:07
deliveren
Bazı Gazetelerin Provakatif Haber Yaptıklarına inandıgım İçin koymadım.Bu Tamamen Benim Düşüncem.Rica Ederim Bunun İçin Tartışmayalım.isteyen Arkadaş Varsa Ayrıca Ekler veya Sitesinden okur
19 Nisan 2008 18:13
aslan67
Güzel bir ilk mesaj,her gün yapmak mümkün olsa keşke bunu:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19330
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!