| |
aslan67
|
yahu biri ankara diğeri kayseri takımı,tee izmir'e mi gidecekler,keşke iki ilin tam ortasına alsalardı,adamlar yorulmamış olurdu hem:)
souvereign jr. demis ki: ayrıca bursa'ya alınmasının mantığını nolur birisi söylesin. İzmir'den takım yok süper ligde oynayan bari final maçı İzmir'de oynansaydı da süper lig takımı izlemiş olsaydık canlı canlı... |
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
ama önce izmir'de oynanacağını söylediler sora da izmir'de oynanmasın dediler. iki istanbul takımı çıksaydı ikisi de gidecekti hem o şehre. yorulsunlar canım işleri ne profesyonel topçu hepsi paraları kazanırken ohhh... :)
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
still und leise
|
İNADINA BURSA İTİRAZI OLAN VARMI ;)
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
aslan67
|
o zaman finalde oynayacak takımlar belli değildi ondandır:)
ama kayserispor ve gençlerbirliğili oyuncular üzülmüştür şimdi,mis gibi kordon havası,Alsancak falan gitti güzelim seyahat:)
souvereign jr. demis ki: ama önce izmir'de oynanacağını söylediler sora da izmir'de oynanmasın dediler. iki istanbul takımı çıksaydı ikisi de gidecekti hem o şehre. yorulsunlar canım işleri ne profesyonel topçu hepsi paraları kazanırken ohhh... :) |
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
e tabi misafirperver bi şekilde karşılardık ama ben gençlerbirliğini tutardım maçta çünkü kayserispor hocası tolunay kafkas fenerbahçe kayserispor maçında atıp tuttu :)
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
aslan67
|
bir de gençler cimbomdan puan kopardı o yüzden de tutardın sen:)
souvereign jr. demis ki: e tabi misafirperver bi şekilde karşılardık ama ben gençlerbirliğini tutardım maçta çünkü kayserispor hocası tolunay kafkas fenerbahçe kayserispor maçında atıp tuttu :) |
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
oooooooo yaşasın :D türkiye'deki 2. takımım gençlerbirliği :P hem çoğu futbolcusunu alıyoz zaten... gençlerbirliği bir nevi fenerbahçe'nin paf takımı gibi bişi :)
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
gülleci
|
valal izmir de olsaydı gidip izleyecektim kökeni kayseriye dayanan biri olarak. ama şimdi kayseri ayıp etti izmirde ki hemşehirilerine bence , neyse hayırlısı olsun.
|
|
~ 138 gün
|
|
| |
messiniyen
|
bursadan 3 takım saymama gerek yok şu an süper ligde kaç yıldır takımının olmaması benim için yeterli ve açık bir neden.. süper lig'de temsilcin yok bugüne kadar hiç bir maçta o stadı doldurmamışsın doldurabiliyorsan o zaman altay'a , göztepe'ye destek çıksaydınız diyorum bende ...bu kadar basit... neyse artık bursaya bilet al gel misafir ederiz seni :)
|
|
~ 138 gün
|
|
| |
salihzeki
|
İzmir Atatürk stadının kapasitesi 55.000 e indirildi universiad zamanı tadilatla.
ya bursa bu yapmıştır yine yapacağını.
|
|
~ 136 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
bursa çok uzak be usta. :) ayrıca statlar doluyordu ya göztepenin altayın formda olduğu zamanda, karşıyakanın maçlarında , ben şahidim göztepe 1.ligdeyken tıklımtıklımdı maçları oturacak yer yoktu yasak olmasına rağmen merdivene oturduk. :) karaborsa işte :) izmirli futbola aç ama o yüzden bursada değil izmirde yapılsaydı daha iyi olabilirdi şahsi fikrim.
radiohead demis ki: bursadan 3 takım saymama gerek yok şu an süper ligde kaç yıldır takımının olmaması benim için yeterli ve açık bir neden.. süper lig'de temsilcin yok bugüne kadar hiç bir maçta o stadı doldurmamışsın doldurabiliyorsan o zaman altay'a , göztepe'ye destek çıksaydınız diyorum bende ...bu kadar basit... neyse artık bursaya bilet al gel misafir ederiz seni :) |
|
|
~ 136 gün
|
|
| |