ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Kupa finali Bursa'ya alındı

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

messiniyen
messiniyen
arkadaşlar olaya saçma aptalca mantıksız diyen zihniyetteki dostlara tek sorum şu ! hangi maçta o atatürk stadını geçtim diğer alsancak stadını doldurdunuz ya allah rızası için.. bi zahmet gidin kendi kulüplerinize destek olun elin kayserisine,gençlerine destek olacağınıza , niye sizin şehrinizde olmadığını savunduğunuza...

geçerli neden isteyen arkadaşlara cevap verelim o zaman ...BURSA şehri istanbula 2.5 saat uzaklıktaki şehir,istanbuldan gelebilecek taraftarlar var maça ve onlar için çok rahat olacak bu ,iç anadolu'da oynanamayacağı için maçın ... ayrıca bursa stadı tek bir gün düşmemiştir 15-16 bin seyircinin altına ...deplasmanlara bile sürekli gidiyoruz bizler...görürsünüz adana'ya eğer kabul ederlerse seyircimizi oraya da kaç kişi gideceğimizii.... bursa taraftarı böyle önemli organizasyonda her iki takıma da destek olacaktır.o takımlar en iyi şekilde ağırlanacak ve en güzel şekilde her iki takımda desteklenecektir...

70000 kişilik stadda 10 bin kişinin sesi cılız kalır ama 20 bin kişilik Bursa Atatürk Stadında o maç en az 15 bin kişiye oynanacaktır ... bunları bilin sonra laf söyleyin Bursa'Ya neden maç alınmış diye... öncelikle izmirliler gitsin bataklıktaki takımlarını kurtarsın,35.5 demekle olmaz bu işler ...
19 Nisan 2008 18:16   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
izmir bursa'dan daha kalabalık ki , ayrıca 5000 kişi demişsin de bütün öğrenciler o maçta olurdu ben söyleyim. süper lige hasretiz yahu! :)

3urak demis ki:
zaten izmirde kayseri-gençler maçını oynatmaktan başka saçma ne olabilirdi. 80000 kişilik stad en fazla 5-6 bin kişi gelecekti.
19 Nisan 2008 20:14   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
öncelikle izmirliler gitsin bataklıktaki takımlarını kurtarsın,35.5 demekle olmaz bu işler ...

2senedir Altay 3. oldu ve playoffta finalde hep kaybetti önce sakaryaspora sora kasımpaşaya. bataklık dediğin bu mu? Altay 3 büyüklerden sora en çok 1.ligde kalan takımdır. Göztepe Uefa'da yarı final oynamıştır. bir zamanlar 5 takımımız birden 1.ligdeydi. kasımpaşa bu ligi haketti mi peki? bir söyleyin. akp sayesinde kasımpaşa 90+6da attıı gol ile uzatmalara taşıdı maçı uzatmalarda da 4-3 yaptı altay ama kasımpaşa 120+1de gene gol buldu yıkıldık resmen 1 yıllık macera o anda son buldu penaltı atacak gücümüz kalmadı... daha Karşıyaka var Altınordu var... Bursa'dan say bakalım 3 takım? bataklık biraz ağır bir laf çünkü , ekonomik nedenlerden ve yatırımların yapılmamasından ötürü izmir bu hale düştü 5 takımlılıktan takımsızlığa...
19 Nisan 2008 20:23   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
yahu biri ankara diğeri kayseri takımı,tee izmir'e mi gidecekler,keşke iki ilin tam ortasına alsalardı,adamlar yorulmamış olurdu hem:)

souvereign jr. demis ki:
ayrıca bursa'ya alınmasının mantığını nolur birisi söylesin. İzmir'den takım yok süper ligde oynayan bari final maçı İzmir'de oynansaydı da süper lig takımı izlemiş olsaydık canlı canlı...
19 Nisan 2008 21:26   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
ama önce izmir'de oynanacağını söylediler sora da izmir'de oynanmasın dediler. iki istanbul takımı çıksaydı ikisi de gidecekti hem o şehre. yorulsunlar canım işleri ne profesyonel topçu hepsi paraları kazanırken ohhh... :)
19 Nisan 2008 21:47   mesajın adresini al  

still und leise
still und leise
İNADINA BURSA İTİRAZI OLAN VARMI ;)
19 Nisan 2008 21:51   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
o zaman finalde oynayacak takımlar belli değildi ondandır:)

ama kayserispor ve gençlerbirliğili oyuncular üzülmüştür şimdi,mis gibi kordon havası,Alsancak falan gitti güzelim seyahat:)

souvereign jr. demis ki:
ama önce izmir'de oynanacağını söylediler sora da izmir'de oynanmasın dediler. iki istanbul takımı çıksaydı ikisi de gidecekti hem o şehre. yorulsunlar canım işleri ne profesyonel topçu hepsi paraları kazanırken ohhh... :)
19 Nisan 2008 21:52   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
e tabi misafirperver bi şekilde karşılardık ama ben gençlerbirliğini tutardım maçta çünkü kayserispor hocası tolunay kafkas fenerbahçe kayserispor maçında atıp tuttu :)
19 Nisan 2008 21:53   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bir de gençler cimbomdan puan kopardı o yüzden de tutardın sen:)

souvereign jr. demis ki:
e tabi misafirperver bi şekilde karşılardık ama ben gençlerbirliğini tutardım maçta çünkü kayserispor hocası tolunay kafkas fenerbahçe kayserispor maçında atıp tuttu :)
19 Nisan 2008 21:54   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
oooooooo yaşasın :D türkiye'deki 2. takımım gençlerbirliği :P hem çoğu futbolcusunu alıyoz zaten... gençlerbirliği bir nevi fenerbahçe'nin paf takımı gibi bişi :)
19 Nisan 2008 21:55   mesajın adresini al  

gülleci
gülleci
valal izmir de olsaydı gidip izleyecektim kökeni kayseriye dayanan biri olarak. ama şimdi kayseri ayıp etti izmirde ki hemşehirilerine bence , neyse hayırlısı olsun.
20 Nisan 2008 00:59   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
bursadan 3 takım saymama gerek yok şu an süper ligde kaç yıldır takımının olmaması benim için yeterli ve açık bir neden.. süper lig'de temsilcin yok bugüne kadar hiç bir maçta o stadı doldurmamışsın doldurabiliyorsan o zaman altay'a , göztepe'ye destek çıksaydınız diyorum bende ...bu kadar basit... neyse artık bursaya bilet al gel misafir ederiz seni :)
20 Nisan 2008 02:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008