ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, final maçının Bursa'ya alınmasının kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.
Final maçının Bursa'da oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Egemenoğlu ve Levent Kızıl'ın büyük emekleri olduğunu kaydeden Çelik, ''Finalin Bursa'da oynanacak olması Bursaspor Kulübü olarak bizleri mutlu etti. Bu konuda desteklerinden ötürü Egemenoğlu ve Kızıl'a teşekkür ediyoruz'' dedi.
Çelik, yönetim kurulu olarak final maçının şölen havasında geçmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ederek, ''Bursa taraftarını tüm Türkiye izleyecek. Umarım gelecek sene final maçını oynamak bize nasip olur. Şimdiden her iki takıma da başarılar diliyorum'' diye konuştu.
bu ne şimdi? zaten İzmir'in 1.ligde takımı yok neden alırsınız İzmir'den finali anlamak mümkün değil! ne güzel bir maç izleyecektik... hem İzmir Atatürk Stadı'nın kapasitesi 70000 kişi neden daha fazla kişi izlemesin bu final maçını? Bursalılar dolduracak sanki! hayret birşey! çok sinirlendim...
19 Nisan 2008 12:22
ivy mrs holi şit
hehehe gidelimmmmmmmm
19 Nisan 2008 12:23
souvereign jr.
gençlerbirliği ankara takımı ama? o nasıl olacak?
19 Nisan 2008 12:26
souvereign jr.
ayrıca bursa'ya alınmasının mantığını nolur birisi söylesin. İzmir'den takım yok süper ligde oynayan bari final maçı İzmir'de oynansaydı da süper lig takımı izlemiş olsaydık canlı canlı...
19 Nisan 2008 12:27
meazzaa
kayserili her yere gider :))
çekici handkap06 demis ki: bursaya kimse gitmez ankaraya alın abi
19 Nisan 2008 12:38
3urak
zaten izmirde kayseri-gençler maçını oynatmaktan başka saçma ne olabilirdi. 80000 kişilik stad en fazla 5-6 bin kişi gelecekti.
19 Nisan 2008 13:14
bonaventure
sanki stadı doldurabileceksiniz de..
19 Nisan 2008 17:42
özlemce
bonaventure dediin cok yanlış diyer ark.ları provoke edici nitelikte
19 Nisan 2008 17:46
bonaventure
ee öyle ama. 3 büyükler bile dolduramıyor izmir atatürk stadını. gençler kayseri maçı mı doldurabilecek?
19 Nisan 2008 17:54
özlemce
valla onu kayserililere sormak lazm bnce
19 Nisan 2008 18:14
messiniyen
arkadaşlar olaya saçma aptalca mantıksız diyen zihniyetteki dostlara tek sorum şu ! hangi maçta o atatürk stadını geçtim diğer alsancak stadını doldurdunuz ya allah rızası için.. bi zahmet gidin kendi kulüplerinize destek olun elin kayserisine,gençlerine destek olacağınıza , niye sizin şehrinizde olmadığını savunduğunuza...
geçerli neden isteyen arkadaşlara cevap verelim o zaman ...BURSA şehri istanbula 2.5 saat uzaklıktaki şehir,istanbuldan gelebilecek taraftarlar var maça ve onlar için çok rahat olacak bu ,iç anadolu'da oynanamayacağı için maçın ... ayrıca bursa stadı tek bir gün düşmemiştir 15-16 bin seyircinin altına ...deplasmanlara bile sürekli gidiyoruz bizler...görürsünüz adana'ya eğer kabul ederlerse seyircimizi oraya da kaç kişi gideceğimizii.... bursa taraftarı böyle önemli organizasyonda her iki takıma da destek olacaktır.o takımlar en iyi şekilde ağırlanacak ve en güzel şekilde her iki takımda desteklenecektir...
70000 kişilik stadda 10 bin kişinin sesi cılız kalır ama 20 bin kişilik Bursa Atatürk Stadında o maç en az 15 bin kişiye oynanacaktır ... bunları bilin sonra laf söyleyin Bursa'Ya neden maç alınmış diye... öncelikle izmirliler gitsin bataklıktaki takımlarını kurtarsın,35.5 demekle olmaz bu işler ...
19 Nisan 2008 18:16
souvereign jr.
izmir bursa'dan daha kalabalık ki , ayrıca 5000 kişi demişsin de bütün öğrenciler o maçta olurdu ben söyleyim. süper lige hasretiz yahu! :)
3urak demis ki: zaten izmirde kayseri-gençler maçını oynatmaktan başka saçma ne olabilirdi. 80000 kişilik stad en fazla 5-6 bin kişi gelecekti.
19 Nisan 2008 20:14
souvereign jr.
öncelikle izmirliler gitsin bataklıktaki takımlarını kurtarsın,35.5 demekle olmaz bu işler ...
2senedir Altay 3. oldu ve playoffta finalde hep kaybetti önce sakaryaspora sora kasımpaşaya. bataklık dediğin bu mu? Altay 3 büyüklerden sora en çok 1.ligde kalan takımdır. Göztepe Uefa'da yarı final oynamıştır. bir zamanlar 5 takımımız birden 1.ligdeydi. kasımpaşa bu ligi haketti mi peki? bir söyleyin. akp sayesinde kasımpaşa 90+6da attıı gol ile uzatmalara taşıdı maçı uzatmalarda da 4-3 yaptı altay ama kasımpaşa 120+1de gene gol buldu yıkıldık resmen 1 yıllık macera o anda son buldu penaltı atacak gücümüz kalmadı... daha Karşıyaka var Altınordu var... Bursa'dan say bakalım 3 takım? bataklık biraz ağır bir laf çünkü , ekonomik nedenlerden ve yatırımların yapılmamasından ötürü izmir bu hale düştü 5 takımlılıktan takımsızlığa...
19 Nisan 2008 20:23
aslan67
yahu biri ankara diğeri kayseri takımı,tee izmir'e mi gidecekler,keşke iki ilin tam ortasına alsalardı,adamlar yorulmamış olurdu hem:)
souvereign jr. demis ki: ayrıca bursa'ya alınmasının mantığını nolur birisi söylesin. İzmir'den takım yok süper ligde oynayan bari final maçı İzmir'de oynansaydı da süper lig takımı izlemiş olsaydık canlı canlı...
19 Nisan 2008 21:26
souvereign jr.
ama önce izmir'de oynanacağını söylediler sora da izmir'de oynanmasın dediler. iki istanbul takımı çıksaydı ikisi de gidecekti hem o şehre. yorulsunlar canım işleri ne profesyonel topçu hepsi paraları kazanırken ohhh... :)
19 Nisan 2008 21:47
eljah
İNADINA BURSA İTİRAZI OLAN VARMI ;)
19 Nisan 2008 21:51
aslan67
o zaman finalde oynayacak takımlar belli değildi ondandır:)
ama kayserispor ve gençlerbirliğili oyuncular üzülmüştür şimdi,mis gibi kordon havası,Alsancak falan gitti güzelim seyahat:)
souvereign jr. demis ki: ama önce izmir'de oynanacağını söylediler sora da izmir'de oynanmasın dediler. iki istanbul takımı çıksaydı ikisi de gidecekti hem o şehre. yorulsunlar canım işleri ne profesyonel topçu hepsi paraları kazanırken ohhh... :)
19 Nisan 2008 21:52
souvereign jr.
e tabi misafirperver bi şekilde karşılardık ama ben gençlerbirliğini tutardım maçta çünkü kayserispor hocası tolunay kafkas fenerbahçe kayserispor maçında atıp tuttu :)
19 Nisan 2008 21:53
aslan67
bir de gençler cimbomdan puan kopardı o yüzden de tutardın sen:)
souvereign jr. demis ki: e tabi misafirperver bi şekilde karşılardık ama ben gençlerbirliğini tutardım maçta çünkü kayserispor hocası tolunay kafkas fenerbahçe kayserispor maçında atıp tuttu :)
19 Nisan 2008 21:54
souvereign jr.
oooooooo yaşasın :D türkiye'deki 2. takımım gençlerbirliği :P hem çoğu futbolcusunu alıyoz zaten... gençlerbirliği bir nevi fenerbahçe'nin paf takımı gibi bişi :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19324
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!