ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ABD'nin Ohio eyaletindeki Lee Spievack'ın parmağı 2005 yılında geçirdiği bir kaza sonucu koptu ancak elinde yeni bir parmak çıktı. Hobi uçağının motoruna parmağını sıkıştıran ve orta parmağı tırnağının dibinden kopan Spievack, emekli cerrah kardeşi Alan'ın ürettiği ve atlarda yeni bağ dokusu oluşturmak için kullanılan domuz mesanesi tozunu iki günde bir parmağına sürdü. Spiewack'ın parmağı, kertenkelelerin kopan kuyruklarının yeniden oluşması gibi eski haline döndü.
dün tv haberlkerde izledim adam' ı gösterdiler... adam tırnak çıktığını uzadığını bile söyledi... mübarek kertenkele gibi adam.
sanırım bu olayı nano teknoloji ile sağlıyorlar gibi geliyor bana... kafam kurcaladı. ben şimdi kolumu kessem sürsem tozu koluma yeniden çıkar mı ki ? bakalım olayın özü neymiş yakında kokusu çıkar.
19 Nisan 2008 11:14
ivy
fotosu yk muymuş görmeden inanmam
19 Nisan 2008 11:15
bitli kedi
olayın bu kadar basit bir toz ile gerçekleşmiş olabileceği pek mantıklı gelmedi bana.
19 Nisan 2008 11:17
zebra finch
adamın tırnağı düşmüştür yerine yenisi çıkmıştır yaa inanmayınn :D o bana da oldu :D
119 Nisan 2008 11:18
aslan67
heroes'ta kendini yenileyen hatunun olayı gerçeğe dönüştü sayın seyirciler..
19 Nisan 2008 11:39
ivy
sen çok fazla heroes izlion yawrım
19 Nisan 2008 11:40
aslan67
yok ya grev yüzünden 2. sezonu 11 bölümde bitirmişler yas tutuyorum:(
19 Nisan 2008 11:44
luteus
buradan ATV nin haber kaynağına ulaşıp 1.2 cm uzadığını okuyabilrsiniz bende ATV haber de görmüştrüm... http://www.atv.com.tr/haber,6679a31747044f0dbd0c5d9344fcea81.html
bu da başka bir kaynaktan aynı haber...
Kopan parmağı domuz tozuyla büyüttüler
Bilim adamları domuzdan elde edilen bir ilaç sayesinde kopan parmağı dört haftada uzattı.
Bilim adamları kopan parmağın yeniden 'yetişmesini' sağladı. ABD'nin Cincinnati eyaletinde hobi mağazasında çalışan Lee Spievack'ın parmağı 2005 ağustosunda geçirdiği bir kazada koptu. Hobi uçağının motoruna parmağını sıkıştıran ve orta parmağı tırnağının dibinden kopan Spievack, kopan parçayı da bulamadı. İmdadına tıpta yeni teknolojileri takip eden kardeşi Alan yetişti.
DOMUZ TOZU TERAPİSİ
Kendisi de eski bir Harvard Üniversitesi mezunu cerrah olan Alan Spievack, kardeşinin Acell isimli bir tıp şirketi tarafından geliştirilen domuz tozuyla tedavi edilmesini istedi. Domuzların sidik torbasından alınan özle tedavi edilen yara kısa sürede iyileşti. Tozu gün aşırı kullanan Lee Spievack'ın parmağı 4 haftada normal boyutuna geldi. AP haber ajansı bu başarılı hikayeyi dün duyurdu. Bilim adamları 2 yaşına kadar olan çocukların zedelenen parmaklarının yeniden uzadığını, ancak yaş ilerledikçe bunun imkânsızlaştığını belirtiyor. Bilim adamları kopan organlarını yeniden yetiştirebilen hayvanlar üzerinde çalışmalar yapıyor.
19 Nisan 2008 11:47
ivy
fotoları koydu inanırım şimdi :D
19 Nisan 2008 11:50
souvereign jr.
oha :O şimdi o söz geçerli olamıycak mı?
sen benim sakalımı kestin bense senin kolunu, sakal tekrar çıkar hem de daha gür oysaki kesilen kol yerine gelmez...
19 Nisan 2008 11:57
luteus
olmayacak egemencim. malesef zamanla teknoloji birleşip yeni yeni şeyler çıkıyor.
19 Nisan 2008 12:05
souvereign jr.
zaten artık padişahlar da kalmadı, böylece geçersiz bir söz olarak rafa kaldırılacak demek ki bu söz. :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19323
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.