hyr yaa tam erimemiş de kaynıyo gibi şimdi baloncuklar çıkıo kaşıktan anlamaıdm yani uri geller mi yaptı bööle
19 Nisan 2008 15:11
[[pınar}}
fenomen yaptı koydun kaşıkı kaçmaktan beter oldu:S
19 Nisan 2008 15:12
özlemce
kız sn de sus artık aaa
19 Nisan 2008 15:12
banshee
O kadar ısınamaz heralde plastik bile olsa. Baloncuklar çıkacak kadar. Koş koş kamerayı al çek :)
özlemce demis ki: hyr yaa tam erimemiş de kaynıyo gibi şimdi baloncuklar çıkıo kaşıktan anlamaıdm yani uri geller mi yaptı bööle
19 Nisan 2008 15:14
sarho$
there is no kaşık
19 Nisan 2008 15:21
özlemce
ya şimdi ise dumanlar çıkıo kaşıktan uri geller hala bizm kaşığı mı düşünüo ki :S
19 Nisan 2008 15:23
özlemce
puhahuahaha sayokan sen şaka msn yaaaa :DDD
19 Nisan 2008 15:35
özlemce
bizim kaşık tütüyo yaa evden duman çıkıo :S
19 Nisan 2008 15:40
sarho$
barış kaşığıdır o :p korkma
19 Nisan 2008 15:43
cizıs
tamamen yalan dolan.. şu video'yu izlemenizi öneriyorum şiddetle.. Uri Geller'ın bir şarlatan olduğunu anlatmaya and içmiş bi bilim adamı abimiz..
(1) 19 Nisan 2008 15:47
özlemce
bizim plastik kaşık hala tütüor üri geller kesin fakeçi bi adam
19 Nisan 2008 17:28
-can-
Ya yapma, kaşığı tv'nin üzerinden düşürmek bu kadarmı zor? Ayrıca kamera dogru düzgün çekmemiş bile oraları.. Bilmioyrum ama kompla kolpa geldi bana bu olay..
ivy mrs holi şit demis ki: he koydum videoyu işte..berk... ben de tırstım valla
19 Nisan 2008 17:46
özlemce
Ya yapma, kaşığı tv'nin üzerinden düşürmek bu kadarmı zor? Ayrıca kamera dogru düzgün çekmemiş bile oraları.. Bilmioyrum ama kompla kolpa geldi bana bu olay..
yaa ööle diorsun ama bizim plastik kaşığın tv üzerinde erimesine ne diorsun peki oda mı komplo???
19 Nisan 2008 17:49
cizıs
plastik kaşık tv ısındığından dolayı erimiştir =)
19 Nisan 2008 18:33
mmusclet70
Berk'in lens taktığına eminim, kulağında da kulaklık var ama Enis'in bardağı nasıl kırdığını anlayamadım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19321
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!