ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Starda geçen akşam başlayan fenomen adlı programı izleyen var mı bilmiyorum ama çok ilginç olaylar oldu...videoları aşağıda... ama ben en çok berk denen çocuğun yaptığından etkilendim :s
bu da berk
bu urinin saatleri çalıştırması
bu da evde deneyenlerin kaşıklarının uçması
~ 139 gün
zebra finch
ya ben de izledim manyak bişeydi en çok da şu ölülerin adını söyleyen çocuk vardı gözleri fln kayıyo tırstım yemin ederim şaka mı bu yaa:S
~ 139 gün
ivy
he koydum videoyu işte..berk... ben de tırstım valla
~ 139 gün
-can-
ya yok ben inanmıyorum allahşakına yaaa... Bu ne :S yok abi harbi inanmıyorum, war bu işte bi iş..
~ 139 gün
ivy
peki en alttaki foto bi evde çekilmiş...buna ne diyorsun?
~ 139 gün
dr_fb_li
ama kaşıgı biri eliyle itmiş olabilir evde ama arkada biri olabilir
~ 139 gün
souvereign jr.
ben bu tip şeyleri izleyemiyom nedense yaa :S
~ 139 gün
ivy
hepsinin bi açıklaması olabilir bence de... bilmiyorum ilginç..
~ 139 gün
sin
çok sinir bozucu aptal şeyler yok ruhlarla konuşma falan...... izledim o da sizi görüyor ve seninle gurur duyuyor..... alın size buda gevurcası ama chris angel die bi adam çıkıp işlerini biras karşıstırmış sonuna kadar izleyin derim
~ 139 gün
3urak
vardır bi hile hurda ben şahsen inanmam öyle şeylereee
~ 139 gün
diha
ya baba hakkatten garip bişe insan etkieniyo o cocugun gözleri falann enteresan bi olayy yaa
~ 139 gün
peynir
reyting uğruna danışıklı dövüş şovu.. izleyin zararı olmaz ama inanmayın gençler :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19321
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!